Nou stil de viata (219)
Raspunsuri - Pagina 11
Delidana spune:
Carina, eu nu cred ca ai luat-o razna, ba chiar raspunsul tau mi s-a parut cu bun simt si la obiect. Nu prea am inteles ce-a vrut sa spuna Hopes...ca doar tu nu ai zis ca Zuzi ar avea vreo problema ci "doar o mare dorinta".
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
carolinah spune:
Neata, ladies!
Azi e zi de raport, dar eu nu prea sunt fericita: 59.4
Adica cu tot cu apa de la rusi, dupa o saptamana (incl w./e) de model de cumintenie s-au dus numai 600g. Jalnic. In mod obisnuit as fi zis mersi, dar stiu ca era doar apa din tesuturi, ba cred ca nici aia toata. Nasol!
In ritmul asta nu ajung eu la 55 la 15 sept, e clar. Insa sper sa ma ajute sportul, ca nu am facut in toata perioada asta, ca am fost mai mult plecata de acasa seara si in w/e.
Gabi, helau, ma bucur sa te vad! Lasa Eugenia si hai la mine sa-ti dau fructe!
Tzuni, e asa de dulce Meri, de mor de drag! Si ce bine ca ai prieteni cu copii de aceeasi varsta!
Cami, am vazut ca esti insarcinata! Nici nu stii cat ma bucur pt tine! Sa fii sanatoasa, sa duci sarcina cu bine pana la capat si sa te bucuri o viata intreaga de copil!
Zuzi, eu zic sa te motivezi gandindu-te ca iti va creste calitatea vietii daca mai slabesti. Eu stiu ca mereu ai fost mai rotunda si iti statea tare bine, pt ca esti o fiinta vesela si plina de viata. Acum insa esti un pic prea plina, nu vreau sa te superi pe mine, insa cred ca in timp iti va afecta sanatatea. Si daca mai vrei un copil, va fi f greu sa duci sarcina.
Delia, jos palaria in fata ta, atata sport nu cred ca am facut vreodata. Nici cand mergeam la sala, nu stateam niciodata 3 ore acolo!
Carina, un singur cuvant (ok, ok, sunt 2): te invidiez
Meniu:
cereale cu lapte
gratar de pui cu salata
salata orientala
fructe
yubi spune:
Salutare !Am venit la raport - 60.8 kg.Louisea ,mi-am cumparat pantaloni si maieu fitness,pantofi sport super usori (Lotto) si un rucsac. Acum ,nu mai trebuie, decat putina vointa Tzuni sunt foarte frumoase pozele ,iar Maria este o scumpa.Un pt. toate fetele.
violeta70 spune:
Buna fetelor!
In primul rand, cu intarziere, zic si eu La Multi Ani! Sabinei, sanatate, noroc si fericire impreuna cu cei dragi
Apoi sa-i raspund Louisei , nu sunt vegetariana, dar acum este post, insa nu sunt o carnivora. Nici ouale nu pot sa spun ca-mi plac, cu branzeturile ce ma mai impac.
Tzuni ai o frumusete de fetita si va sta super impreuna. Nici nu zici ca tu nu esti mama biologica.
Week-end-ul trecut, cum va spuneam, am mers sambata la un parastas (totul a fost pe baza de legume si fructe), iar duminica am mers la Gradina Zoologica cu sora-mea si toti copii. A fost frumos, mi-am amintit de facultate.
Ieri am avut o zi grea, am majoritatea colegilor in concediu, asa ca sunt cam singura. Dar asta este, va trece. Bine ca este o perioada mai moarta.
Raportul de azi nu arata prea bine (sambata mi-au venit rusii), dar totusi il dau, si-mi voi lua un pocusor: 65.5 kg . Un raport dezastruos, dar saptamana viitoare sper sa arate mult mai bine, desi avem doua aniversari in familie: nepotii mei din partea sora-mii de la Brasov implinesc niste ani: Matei, azi, 6 ani si sora lui Bianca, pe 12 august, 14 ani. Ii serbam in week-end pe amandoi.
Delia ai perfecta dreptate, mersul la sala te motiveaza. Din septembrie reincep si eu sala.
Va las acum ca am de lucru, dar revin.
Pup toate fetele
Gabrielama spune:
Revin cu pranzul: mancarica de mazare cu salata de castraveti
Pentru gustarea de dupa-amiaza am pepene.
Caro, multumesc de invitatie oferta... dar imi plac mai mult eugeniile... din pacate :(( Mai bine vin sa te vad! Si-ti aduc eu o eugenie!
Legenda: eu si Carolinah lucram in aceiasi cladire de birouri
Ma duc la treaba.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
mephala30 spune:
am facut putina sauna, gatind in bucatarie orez integral cu pui si o tocanitza de ardei copti cu vinete.
Am pregatit si-o compozitie mai ciudata de chiftele (pulpa de pui, branza sarata, oua, morcov, usturoi, patrunjel si-o ling. de faina - toate la robot) pe care le voi pregati maine.
Violeta, urez acum nepoteilor, sa nu uit. Si sa va simtiti bine in weekend.
Gabriela, vad ca ti s-a pus pata rau de tot pe eugenii, :).
Ce fain ca te stii cu Carolinah, mai lucrati si sub acelasi acoperis...
Carolinah, stiu si eu cat de greu se duc kg, :(. O saptamana fara abateri a insemnat la mine doar 400 de grame in minus.
Anda, concediu placut, sa faci poze si sa te odihnesti!
Hopes, si noua ne-a placut mult prajitura, am zis c-o s-o refac, dar nu acum, undeva mai pe la iarna...
Delia, pt. raport, trece-ma cu 59.6 kg.
Carmen, Iustin & Teodor
vikinga spune:
quote:Sau ca Deli, scaderea in procenete de grasime. Tre sa-mi iau si eu un cintar din asta smecheros, poate merg la amicul ala de a avea cintar care de-l si saluta, il si recunostea, ce mai , ca un ciine:)) si tot asa iti atragea atentia ca esti prea gras ori ai prea multa grasime si muschii amaritiPe bune ca vreau si eu sa vad cum stau in procenete de grasime si muschi, ete ca la noi in germania nu au la sala asa un cintar Raport: stagnare, dar parca intru mai bine in blugii aia etalon, ca iar ca Deli am si eu jeansii target.Mi se pare buna ideea cu cm, dar e cam aiurea ca tre sa iei trei masuri, burta, fund, coapse, tre sa potrivesti bine, ia ceva timp, nu stiu daca e realizabila treaba asta pt toate fetele. Dar oricum pt fetele ce fac sport tre sa facem cumva ca sa ne motivam chiar daca stagnam. Chair asa Deli, hai pune niste poze noi la pantalonel scurt, sa-ti numar muschiuletii la brate, abdomen si picioare. Unde ziceai ca ai tu zona cu probleme? Ca tre sa arati bine, avem aceeasi inaltime, faci sport mult ca si mine, dar esti mai slaba! Asa ca pozeee!Am fost la sala 2 ore, o ora mers pe banda inclinata stil nordic wolking si o ora aerobic, mai exact body stiling.MD: 2 mereP: pui cu legume amestecate la wokC: gratarPrintre pepene si sper ca nu si altcevaVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldowww.ana-alesia.ro " target="_blank">Ajutam o bebelina mica sa ajunga acasa? Va asteptam aici
citat din mesajul lui carina
Vic: pangasiusul e un tip de catfish, iar ca valori nutritionale eu l-am gasit pe internet undeva intre 75 si 95 de cal/ 100 g crud. Un filet de care mananc eu are intre 150 si 250 g crud. Apropos de cm, mai intrebasem eu acu ceva vreme daca n-ar fi util sa trecem si cm si scaderea in cm pentru ca fetele care fac mult sport nu scad asa tare in kg si poate fi demotivant pentru ele sa nu se vada evolutia scrisa.Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!Anda si Carina (deja domnisoara)http://community.webshots.com/user/andamihai
Gabrielama spune:
Am uitat sa dau raportul: stagnare... creierul (si fundul ;(() meu e intepenit la 63,8!
Carmen, incerc sa tin post si Eugeniile sunt de post, asa ca din aceasta cauza mananc eugenii...
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
vikinga spune:
quote:Lasa lasa ca si morcovii tot de post suntVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldowww.ana-alesia.ro " target="_blank">Ajutam o bebelina mica sa ajunga acasa? Va asteptam aici
citat din mesajul lui Gabrielama
Am uitat sa dau raportul: stagnare... creierul (si fundul ;(() meu e intepenit la 63,8!Carmen, incerc sa tin post si Eugeniile sunt de post, asa ca din aceasta cauza mananc eugenii...GabiThere is no taste like the taste of being thin!