Doamnelor care ati nascut!!!!!!

Doamnelor care ati nascut!!!!!! | Autor: andreea81

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici, ma puteti lamuri, va rog si pe mine.....de cand ma stiu (adica de cand mi-a venit menstruatia) am dureri de spate insuportabile,(nu pot sa ma aplec, orice efort imi da mii de intepaturi mai ales in zona lombara),mi-e greata, ovarele parca stau sa explodeze...simt practic ca ma rup in doua, de burtica ce sa mai zic...intrebarea mea este daca ciclul meu dureros "prevesteste" un travaliu crunt sau ...s-ar putea sa am noroc sa scap mai usor??
Vreau bebe si din pacate, iar mi-au venit nesuferitii de rushi!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tibiuta spune:

Eu am dureri de spate din cauza kg. in plus.Nu cred ca au legatura durerile de spate cu un travaliu lung si dureros.Posibil sa-ti fie mai greu in timpul sarcinii daca suferi de dureri de spate ,mai bine te tratezi inainte de a ramane gravida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Tibiuta, eu am 58 de kg la 1,67...deci nu prea am kg. in plus, ba chiar mai merge sa pun ...tu spui sa ma tratez inainte de nastere de durerile mele de spate? Nu stiam ca le pot trata, le-am acceptat (sincer, cam greu, uneori), ca fiind date asa...de la natura!
Multumesc de raspuns,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

nu cred ca exista vreo legatura intre dureri de spate si travaliu. eu sunt cu dureri de spate de si am avut travaliu scurt si ultima parte mai dureros, nu foarte dar am vrut sa si imresionez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu am avut probleme cu shelele dinainte si dupa sarcina, momentan am o hernie de disc, insa pe timpul sarcinii, cu toate cele 33 de kile achizitionate, n-am avut nicio problema. La mine se anutase travaliu scurt, cel putin asa au spus cei prezenti care au vazut cam cum ma prezentam, dar a trebuit cezariana . La cm si eu am dureri de spate si picioare, insa de cand cu ac sunt rezonabile, nu ma plang.

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Durata travaliului nu se poate stii dinainte si nici intensitatea durerilor care difera de la o persoana la alta...
De-a lungul timpului s-au incercat tot felul de "metode", prin consumul unor anumite plante (chiar si sub forma de ceaiuri) sau sport, dar nici astea nu garanteaza un travaliu mai rapid si mai putin dureros...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Nu cred ca are nici-o legatura una cu alta! Eu de ex n-am nici-o durere la cm, doar niste cearcane pana la genunchi.... Si la nastere au fost dureri, mai ales la a 2-a, ca cica travaliul a decurs prea repede deoarece corpul meu stia ce are de facut de la prima nastere...
In schimb am inteles ca in general ai cam acelasi tip de travaliu ca mama (adeca cea care te-a nascut pe tine )... in linii mari s-a potrivit la mine, dar nici asta nu pot sa spun ca e o regula.
Mult noroc si reusita la obtinut bb! Ca la nastere te descurci tu, ca doar trebe sa-l vezi nu?

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Nici eu nu cred ca au legatura durerile de spate cu un travaliu lung si dureros

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Anuska, mare dreptate ai!!!! M-oi descurca io la nastere cumva, numai gravida sa raman odata!!!! Sincer iti spun ca pot sa am cea mai grea perioada de "graviditate", cu greturi si stari rele, si sa ma chinui oricat la travaliu,numai sa fie copilul sanatos! Eram doar curioasa daca exista vreo legatura intre durerile menstruale si travaliu....asa, ca sa stiu la ce sa ma astept. Din raspunsurile voastre inteleg ca nu....Va multumesc muuuuult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

eu zic ca e de bine . macar esti mai rezistenta la durere :))))

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Siguuuuuuur caaaa daaaaaa! (..si marmota invelea ciocolata in staniol...saraca de ea, acum a ramas somera)!!!

Mergi la inceput