Credeti ca ne vom schimba?
Raspunsuri - Pagina 17

denizel spune:
:-)) Daniela, pana o sa-l public , ramane intre noi, da? ;)

Letitia1 spune:
Denizel a scris: Iar chestia cu nenorocitul bebelusului pe drumurile din Romania e de-a dreptul sindromul Raducioiu
Sindromul raducioiu e atunci cind abia pleci in strainatate si uiti subit limba romana (dar binenteles ca nici pe cea a tarii in care te afli no stii bine).
Cit despre mers cu copilul pe drumurile minunate ale patriei, e perfect adevarat. De cite ori am venit cu copilul, care nu e bebe, a vomitat in toate taxiurile in care am mers, din cauza gropilor si a fumului de la tevile de esapament(evident ca taxiurile mergeau cu geamurile deschise, de ce sa foloseasca aerul conditionat?).

denizel spune:
Citat: |
Denizel a scris: Iar chestia cu nenorocitul bebelusului pe drumurile din Romania e de-a dreptul sindromul Raducioiu Sindromul raducioiu e atunci cind abia pleci in strainatate si uiti subit limba romana (dar binenteles ca nici pe cea a tarii in care te afli no stii bine). Cit despre mers cu copilul pe drumurile minunate ale patriei, e perfect adevarat. De cite ori am venit cu copilul, care nu e bebe, a vomitat in toate taxiurile in care am mers, din cauza gropilor si a fumului de la tevile de esapament(evident ca taxiurile mergeau cu geamurile deschise, de ce sa foloseasca aerul conditionat? |
Manifestarile sindromului Raducioiu pot fi extinse oricand

Apoi, daca un bebe de 2 luni este transportat cu masina tocmai din Italia, mi se pare S.R. sa spui ca taman drumurile din Romania l-au nenorocit.
Nu mai comentez vomatul din cauza gropilor...Ati fost cumva cu taxiul pe vreun drum forestier?

Comentez doar faptul ca ai accpetat ca soferul sa mearga cu geamurile deschise, cand stiai ca [] copilului tau i se face rau de la gazele de esapament.
Asta, cu atat mai mult cu cat, nu mai exista taxiuri care sa nu aiba aer conditionat.
Cum gazele de esapament, conform DEX

Edit
Consider incurajator pentru evolutia Romaniei faptul ca nu ai consemnat injuraturile soferilor de taxi romani

Probabil ca sunt primii romani care s-au comportat civilizat vreodata :-)), exact ca soferii din Olanda, Germania si Austria spre care privim cu nostalgie cand ne intoarcem in Romania