Shoppaholicele Redouto-masochiste (111)
Raspunsuri - Pagina 7
caterina71 spune:
Buna
Am si eu o problema cu comenzile: comanda din 13 mai nu mi-a ajuns. In 20 iunie le-am scris, mi-au raspuns pe 23 iunie ca-mi retrimit coletul cat mai repede, si nici pana acum nu mi-a sosit nimic... In plus, mai am un colet din 26 iunie nesosit si unul din 2 iulie neajuns, in conditiile in care coletul din 4 iulie a ajuns pe 25 iulie... Daca vreuna din voi a avut experienta coletelor pierdute, spuneti-mi si mie ce ar trebui sa fac sa-mi recuperez macar banii, ca deja nu mai am sperante la comanda din 13 mai... si erau hainute de vara pentru pitica mea, vara a trecut, la anul ii vor fi deja mici! Astept un sfat, ceva...
Pupici,
Cati si Ali-Pili (24.07.2005)
Bratu Monica spune:
Le-am scris si eu acum referitor la coletele neprimite ,vedem peste cati "ani"a imi raspund.cred ca deja mi-e sila de genul asta de shoping.Nu stiu de ce dar am impresia ca iar ne-au tras clapa.Dupa ce nu vor mai veni aceste colete sa vezi cum raspund ei candid ca au avut o defectiune la calculatoare..Parerea mea este ca,daca nu vin coletele sapt.asta cred ca ne luam gandul de la hainute.
apropos; daca cineva primeste colete din 2-3-5 va rog sa-mi spuneti si mie(adika si noua) cat mai repede.Nu stiu ce sa mai cred.
Miki ,tu ce parere ai?
Monikka
mirunajr spune:
Monica eu zic sa nu intram in panica...Dupa cum vezi, Caterina a primit comanda din 4 iulie...deci mai avem sanse...
Apropo, Caterina, coletul tau din 4.07 era punga sau cutie mare????
Laura T spune:
Ioana, am luat tricoul Levi's in ambele variante (cyclam si bleu), dar sa stii ca nu e mare lucru de capul lor. Adica materialul este f. subtire, transparent si cam rar, iar imprimeul cam sters (asa e el, nu ca s-a sters...). Ma asteptam sa fie mai faine, dat fiind ca sunt Levi's, dar...ce sa zic, la 4 euro, merg purtate de cateva ori...
Si eu am o comanda din 2 iulie nesosita inca, dar inca mai sper...
mirunajr spune:
Am inteles...deci a venit in punga...al meu e destul de mare, sigur va veni in cutie...asa ca mai sper...
miki68 spune:
Am colet. Logic ar fi sa fie cel din 4.07, insa nu stiu inca care e. Merg la op dupa serviciu. Aaa, si am fost anuntata telefonic de fata draguta, adica inca nu am aviz
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
moonlight spune:
Buna dimineata! Am inceput sa fac comenzi LR in iarna si atunci am primit toate cele 12 colete de la reduceri. Acum astept 30 iunie, 4, 17 si 26 iulie.
Am scris la aide et services pentru a cere detalii despre comanda facuta pe 30, macar data expedierii. Mi-au dat un raspuns care parea standard, ca daca apare "en preparation" sa nu ma impacientez ptc va ajunge in cateva zile, comanda fiind de fapt "acheminement" (ceea ce inseamna routing).
Nici nu vreau sa ma gandesc ca as putea sa pierd comenzile astea, eu sunt studenta si mi-am investit o mare parte din bursa aici, fiindca din RO nu luam nici un sfert din lucrurile pe care le-am comandat de la ei.
Vroiam doar sa anunt ca va citesc constant, dar sunt mai timida si scriu mai rar-> deloc pe forum,va doresc sanatate dvs si copiilor dvs si sper sa se rezolve aceasta situatie pt toata lumea.
Nici nu stiu ce sa fac, le-as mai scrie...la posta nu ma mai duc fara aviz ca deja ma stie lumea de acolo, ma iau de sus cu "domnisoara, cand primiti ceva, vine avizul, nu aveti cutie postala??"
mirunajr spune:
Miki abia astept sa vad din ce data e coletul tau..si eu astept tot din 4.07...sper sa fie asta...
ANKA-iasi spune:
vai miki,ce veste buna....cand primesti tu am si eu ceva de obicei
da` cum ai reusit ???de te suna tanti?ca eu nici cu atentii nu le-am putut corupe.......
bine ai venit moonlight in clubul nostru disperat dupa colete intarziate