Cine va asteapta pe cararile Carpatilor ...

Cine va asteapta pe cararile Carpatilor ... | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Dupa ce am vazut cine va astepta la Marea Neagra, sa vedem acum cine va astepta pe cararile Carpatilor - in afara de ursii carpatini.
In plin sezon de vacante si concedii - asteptam vesti despre cararile pe care le-ati batut. Nu pot sa uit nici acum frumusetea pitoreasca a Raraului urcat anul trecut prin fanete, carari unguste prin padure...si nu pot astepta sa ma aflu iar pe malul unui izvor de munte.

Deci... microfonul e al vostru: cum e la munte?

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Mie imi este un dor teribil de Piatra Craiului.In studentie si mai apoi ,inainte de nasterea fetei,obisnuiam destul de des sa lasam lumea "moderna",adica pe cei care cred ca muntele se urca cu masina,si sa o luam pe diverse trasee,unele mai usoare,altele mai grele.De obicei,alegeam trasee mai putin batute evitand excursiile de gen Cascada Urlatoarea plina de mizerii.Sus,la capatul drumului ,sunt clipe extraordinare.
Intr-o duminica am vazut la televizor cum stateau la niste cozi imense(se spunea de 3-4 ore in soare)la Busteni pentru Babele.Mi s-a parut o absurditate,in 3-4 ore,mergand incet,foarte incet,poti ajunge in niste locuri superbe.Iar sus,dupa obisnuita catarare pe stanci,se trecea la masa.Gunoaie etc.In Romania nu s-a invatat ca trebuie sa-ti cari ambalajele si resturile inapoi jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

tocmai am fost pe Rarau week-endul trecut
friiiggggg...... dar frumos...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nu-mi vorbiti de cararile muntilor... Si totusi, vorbiti, sa citesc si eu despre cum mai sint! Piatra Craiului, Rarau...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Mai...am fost si eu pe Rarau prima data in viata meaMinunat!!!
Cararile din padurea de molizi (sunt fascinanti molizii in Bucovina), te insotesc piraiele de munte pe tot timpul urcusului, nu mizeria de pe valea Prahovei, aerul demenential de curat, am ajuns sus la Pietrele Soimului si de acolo sa vezi panorama: se vedea pina hat, in Maramures, iar padurile de molizi parca erau valurile unei mari verzi, incremenite...
Noi am urcat prin padure, din Cimpulung Moldovenesc, dar drumul de masina e criminal rau. Praf iti faci jucaria daca nu ai 4X4.
M-as intoarce oricind pe Rarau

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/813816/IN-LOC-DE-CONCLUZIE-Iata-cele-sapte-minuni-naturale-ale-Romaniei/
M-a apucat asa un dor nebun si dupa o pajiste proaspat cosita din Apuseni....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Vreau sa merg la cabana Voina (langa Leresti) si sa urc pe Iezer; a mai fost cineva in ultimul timp? Cu cortul, evident...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

ultima oara, la Muntele Rosu,, de fapt mai jos , statiunea Cheia , cazati la hotel Zaganu , apropo , era de Paste , venisera si turisti olandezi ... ,

vreme frumoasa , poienitze, brazi ... , mancare buna si ce sa mai zic ... sanatosi sa fim , ca avem pe unde calatori

diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/

Mergi la inceput