este incredibil! ... prietenii
Raspunsuri - Pagina 2
Claudi@ spune:
Si ai nostri s-au evaporat, mama si ce repede. Si doare asa de tare, cand observi ca ai fost doar folosit, iar cand ai tu pb, nu mai sunt.
Si chiar cel in care am avut incredere cel mai mult, acela ne-a dezamagit cel mai tare, am vrut sa ne boteze baiatul, dar acum ma bucur ca era retras de la biserica si nu s-a mai putut.
Ieri si-a serbat ziua, 30 de ani, sambata e petrecerea si nu ne-a invitat, doare, inainte cand era ceva eram mereu si noi, acum nu mai e nevoie de noi, nu mai avem masina mare ca sa-i putem caruti pe toti.
8+
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta
anky spune:
quote:
citat din mesajul lui ardeiash
adevarat graiesti! dar cred ca in toata viata .. n unumai ultimii 5 ani..
acum nu mai am timp sa ma gandesc prea mult.. ci doar ma mir..
no.. marea intrebare: daca stii ca cineva are posibilitatea sa te ajute.. dar nu o face.. no.. cum il tratezi dupa ce ti-ai vazut sacii in caruta? cu ignoranta? la fel ca pana acum? cu rautate? cu indulgenta?
s-auzim numai de bine! si
Ardeiash,grea intrebare,offf.... !!!
Eu zic sa incredere in tine,in propria-ti persoana si sa nu uiti, ca acolo sus, e intotdeauna cineva care ne iubeste si ne v-a scoate pe calea cea buna.
V-a veni soarele si pe strada ta,sa vezi atunci ce de telefoane si invitatii vei primi.
Te si iti tin pumnii sa treci rapid peste probleme.
Ramona J spune:
Eu nu astept niciodata ajutor de la prieteni. Dupa mine prietenie inseamna ca ne intilnim la o cafea sau avem vreun hobby in comun.
Orice vine in plus e cireasa de pe tort.
Ajutorul il cer si il astept numai de la familie.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ardeiash spune:
quote:
V-a veni soarele si pe strada ta,sa vezi atunci ce de telefoane si invitatii vei primi.
pai asta-i dilema mea ... daca sa raspund la telefoane si la invitatii mai apoi.. ... :D
ramona: imi aduci aminte de mama .. intotdeauna mi-a spus asa .. mare adevar!
claudia: si pe mine ma doare.. si cred ca cei pe care eu i-am numit prieteni si mi-au inselat asteptarile.. nu vor reusi sa ma faca sa nu ma mai doara niciodata de acum incolo, indiferent de ce vor face..
ardeiash spune:
tzuni: imi pare rau ca e inca un subiect trist pe forum.. insa tocmai faptul ca fiecare din noi ne deschidem sufletul aici dovedeste ca suntem o mare familie .. familia dc.. si ca atunci cand simtim nevoia sa vorbim , sa ne descarcam sufletul.. o facem aici.. intamplarea face ca unii dintre noi avem mai multe necazuri decat bucurii, la un moment dat.
in orice caz aici mi-am facut prieteni ... virtuali si nu numai si uite ce sfaturi minunate si ce sustinere primesc.. iata un motiv de bucurie!
anky spune:
quote:
citat din mesajul lui ardeiashquote:
pai asta-i dilema mea ... daca sa raspund la telefoane si la invitatii mai apoi.. ... :D
ramona: imi aduci aminte de mama .. intotdeauna mi-a spus asa .. mare adevar!
claudia: si pe mine ma doare.. si cred ca cei pe care eu i-am numit prieteni si mi-au inselat asteptarile.. nu vor reusi sa ma faca sa nu ma mai doara niciodata de acum incolo, indiferent de ce vor face..
Asta ramine la alegerea ta.Practic,nu te alegi cu prea multe,ti se v-a juca teatru si vei avea parte de birfe pe la spate.E drept ca poate sa nici nu iti pese,insa,e clar ca nu iti sint cu adevarat prieteni.
Eu iti zic, ca pe viitor, sa nu te astepti la prea multe din partea asa zisilor "prieteni".Bunatatea ta se v-a intoarce oricum la tine,chiar daca v-a fi din alta parte.
Ai mare incredere in tine,ti-o spun inca o data,e foarte important,parerea mea.
Andrada spune:
Mai e si altceva, cind sintem la necaz ne schimbam si noi. Fie sintem neprietenosi, nu raspundem la telefon, ne incuiem usile si ferestrele, fie ne agatam cu disperare de orice cunoscut si-l decimam cu victimizarile, problemele naostre...etc.
Asta e o observatie in general n-are a face cu tine ardeiash,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Lara spune:
Dar cui ii trebuie prieteni?! Familia e tot ce avem nevoie
Noi sa fim sanatosi, ceilalti isi poarta singuri de grija asa ca stai linistita, Ardeiash noii prieteni vor avea si ei timp sa te dezamageasca din plin.. asa ca.. mai bine fara, macar stii cum stai
Lara, mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
dodo spune:
quote:
citat din mesajul lui ardeiash
adevarat graiesti! dar cred ca in toata viata .. n unumai ultimii 5 ani..
acum nu mai am timp sa ma gandesc prea mult.. ci doar ma mir..
no.. marea intrebare: daca stii ca cineva are posibilitatea sa te ajute.. dar nu o face.. no.. cum il tratezi dupa ce ti-ai vazut sacii in caruta? cu ignoranta? la fel ca pana acum? cu rautate? cu indulgenta?
Uite, depinde si de situatie..Noi avem aici 2 familii pe care-i consideram prieteni (nu amici!) si totusi problemele noastre se rezolva in familie, eventual daca e ceva ce tine de vreo autoritate(politie, financiara, banca) si ne depaseste. le cerem sfatul, ca ei sint veniti de vreo 20 de ani si stiu mai multe, in rest, ne vedem la sf. de saptamina, daca avem timp si unii si altii, daca nu, in alt sfirsit de saptamina, nu e bai, ne conversam la tel. numai. Si uite, as fi avut nevoie sa las copiii la una din familii sapt. viitoare cind urmeaza sa am o laparoscopie, insa prefer sa-i las pe toti 3 la femeia care are day-care, pina dupa amiaza cind ies din spital, tocmai pt. ca nu vreau sa-i incarc pe ei cu grija operatiei mele si ingrijirea copiilor mei...Nu ca nu am incredere-n ei, ba chiar mi-ar fi mai comod, insa asa vad eu treaba, sa nu pui pe umerii prietenilor descurcarea unor probleme care-ti revin. Evident ca daca ei ne-ar cere ajutorul, l-as oferi fara retinere, insa faptul ca nu mi l-ar cere l-as interpreta ca pe o dovada a faptului ca au gasit singuri cale de rezolvare, nicidecum ca m-au exclus din cercul de incredere..Parerea mea..
gabriella1 spune:
quote:
citat din mesajul lui Ramona J
Eu nu astept niciodata ajutor de la prieteni. Dupa mine prietenie inseamna ca ne intilnim la o cafea sau avem vreun hobby in comun.
Orice vine in plus e cireasa de pe tort.
Ajutorul il cer si il astept numai de la familie.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Adevar grait-ai,mare adevar!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.