Nou stil de viata (218)
Raspunsuri - Pagina 7
Tzuni spune:
Par naturale.... Dar sa dai cu ele de faianta...
Am la cuptor (ce-mi place expresia asta a voastra) o praji cu branza. S-o papam la cina cu un pahar de lapte.
Anky, ai vazut? Azi am gatit peste pt Meri. Dar am luat file, nu d-ala cu geaca de rocker! Si l-am facut la tigaie cu condimente si ulei de masline. Meri l-a papat pe tot, asa incat cred ca a fost bun!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
rolo spune:
Ola gagici,
Scurt ca nu am decat cateva minute libere. Am intrat doar sa va salut si sa va tzuc si evident sa ii zic Mamicai cu intarziere La Multi Ani. Tare defazata sunt de vo cateva luni in coace.
O sa lipsesc o saptamana ca merem si noi o tzara la mare.
Tzuni, io daca as arata ca tine zau nu m-as stresa deloc. Mie imi plac pozele pe care le-ai postat.
Zuzi, despre pozele tale nici nu mai zic nimic. M-ai dat pe spate. Cuba, wooow
Pup toate, absolut toate fetele, ca tare imi sunteti dragi. Mai viu pe 3 august cand de altfel incep serviciul si promit sa fiu activa.
anky spune:
quote:
citat din mesajul lui Zuzilici
Wow Tzuni! Zau daca n-are Anky dreptate. Pai daca tu esti balena ... eu ce-s maica? Arati super! Trbuie musai sa te iau la Cuba. Daca nu te marit eu pe-aici sau pe-acolo ... sa vezi tu.
Pana la urma ai mai facut ceva bun? Clatitele mele au iesit "fenomenale" . Pana si soacra-mea a mancat una intreaga. Eu doar jumatate am putut manca.
Anky Ce program ai azi? Mersi de sfaturile de la inceputul capitolului. Auzi da nu mi-ai zis cum faci o "purcicuta" ca mine sa manace mai putin? Ca eu pana nu simt ca pleznesc nu ma pot ridica de la masa.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Pai daca maninci mai putin si mai des iti reuseste,incearca o perioada.Nu ai mai cautat nimic care sa iti suprime putin pofta de mincare ?.Sau cauta un nutritionist in zona, care eventual,sa iti prescrie niste pastilute care sa iti accelereze putin metabolismul si sa iti suprime putin pofta de mincare.Cred ca ar fi o solutie buna dar oricum tu decizi.Cel mai bine ar fi sa incerci ceva pe baza de plante,insa ai grija sa nu contina efedrina.
Referitor la programul de azi,am vrut sa facem frigarui si gratare afara, dar n-am avut noroc de vreme.A venit o ploaie torentiala cu grindina...brrr,asa ca s-a dus distractia.
Te
anky spune:
quote:
citat din mesajul lui Tzuni
Par naturale.... Dar sa dai cu ele de faianta...
Am la cuptor (ce-mi place expresia asta a voastra) o praji cu branza. S-o papam la cina cu un pahar de lapte.
Anky, ai vazut? Azi am gatit peste pt Meri. Dar am luat file, nu d-ala cu geaca de rocker! Si l-am facut la tigaie cu condimente si ulei de masline. Meri l-a papat pe tot, asa incat cred ca a fost bun!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
Da...pentru tine e tocmai bun cu geaca,ori tu vrei direct actiune,fara preludiu .Ahaa...defapt de aia n-ai papat si tu,ca nu avea geaca..
anky spune:
quote:
citat din mesajul lui Delidana
Tzuni, chiar ca e nebuna. Nu sint naturale, nu?
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Nu pot sa cred ca ar fi naturale.
Gabrielama spune:
M-am uitat pe TVR1 la concertul Madonnei; super show! Si cum arata si se misca femeia asta la 50 de ani... n-am cuvinte!
Tzuni, Delia, cada aia nu era nici macar din aia cu "bulbuci", era simpla; dar facuta de nu stiu ce designer. E frumusica.... dar cu banii astia imi cumpar lejer cam tot ce imi trebuie pentru 3 bai. Insa sa stiti ca am vazut una si mai scumpa!
Noapte buna!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Dbunny spune:
Fetelor, eu scriu mai rar...canu prea am ce scrie, as vrea sa scriu ca mananc lejer si fac X km pe zi, sau merg la gym, dar nu fac nimic...ba mai rau...fac ce nu trebuie...
Am vazut si eu poze de Tzuni la malul marii, si mi-a atras atentia postura feminina...si sexy c-apai sa stiti ca barbatilor de cele mai multe ori asta le place: o doamna ca este si se simte sexy, ca oricat de slaba ai fi, daca nu te simti sexy in corpul tau, ai alta postura...vorbesc in general...altfel pasesti prin viata asta...asaca Tzuni lasa-te de balenarii ca esti fata tare faina.
La pranz am fost la niste prieteni si au facut hamburgeri la gratar...la cina am fost invitati la o onomastica unde ne-am axat pe platouri reci...se pune cineva cu mine? ....unde mai pun ca luni e ziua mea, duminica seara am musafiri, si luni dimineata colegii de servici asteapta tort...arat de parca as fi; dupa august luna lui cuptor ne-am propus sa ne inscriem la gym si eu si sotul...doar ca propuneri dastea facem cam de 3-4 ori pe an...si nu mai apucam...
Va doresc o duminica placuta...luni va dau o reteta super usoara de tort de branza
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
tlaura spune:
'Neata fetelor! si o duminica cat mai placuta!
M-am apucat si ieri de scris, dar m-a intrerupt sotul ca vrea sa mergem la cumparaturi! Asa ca in loc sa trimit macar ce scrisesem, am lasat asa in speranta ca voi continua cand ne intoarcem. Nu am mai continuat pentru ca an venit, am mancat dupa care eu m-am apucat sa gatesc ceva. Cand am terminat si cu mancarea am iesit in parc, pentru ca dupa ploicica care a fost, a rasarit soarele si s-a incalzit afara. Asa ca, am pierdut tot ce scrisesem. Spuneam Deliei ca nu am apucat s acitesc ce a scris despre excursia ei, dar ca am vazut pozele si sunt tare frumoase si interesante. Si ca e o norocoasa sa poata vizita atatea locuri, culturi si civilizatii diferite de a noastra!
Tzuni, nu mai stiu ce iti scrisesem tie; oricum, ce mai face Meri? ziceai ca avea ceva mucusori? sa inteleg ca e mai bine acum? Sa sti ca mancarea preferata a lui Andrei pana pe la vreo 5 ani , a fost "papa cu peste". Adica exact ce manaca si Meri! Tu arati super, inceteaza cu smiorcaiala!
Cand ai timp sa ne intalnim?
Zuzi, ti-am vizionat pozele; cum spuneau si fetele: esti frumoasa asa cum esti, radiezi bucurie si fericire! Pun pariu ca cine sta pe langa tine se incarca pozitiv! Si ai o familie tare reusita! sa fiti sanatosi si fericiti in continuare!
Gusta, am inteles ca vi in tara? Pai drum bun si sa ajungeti cu bine!
Eu sunt bine in genere, dar continui sa slabesc si asta ma cam ingrijoreaza1 Nu stiu ce se intampla! E adevarat ca nu mai mananc atat de mult ca inainte, dar nici nu fac foamea si mananc si o gramada de prostii (prajiturele, seminte, alune,mezeluri, etc!)
Analizele au iesit bune, de aceea nu stiu ce sa mai cred. Poate fi ceva care sa nu iasa la analizele de rutina?
Oricum, am 54 acum si vreau sa trec la mentinere, pentru ca deja m-am cam scutit si nu imi place!
Va pup pe toate si raman prin zona!
mephala30 spune:
buna dimineatza!
Ce fac doamnele intr-o zi de duminica? Se rasfata, isi petrec timpul in familie...vad c-a iesit soarele, poate avem timp frumos sa ne plimbam, sa stam mai mult pe afara.
Ieri a fost asa placut, am iesit in Piata Unirii, am hranit porumbeii si copiii s-au simtit tare bine.
Tzuni, , asa balene sa tot vezi, :).
Dbunny, care va sa zica maine iti serbezi ziua de nastere, , cati anisori implinesti?
Sa ne arati poze, musai! Si astept cu interes reteta tortului.
Hopes, ziceai ceva de o poza, unde e?
Laura, felicitari! Ai trecut la mentinere, bravo tie!
edit: da, poti sa ai o problema de sanatate si analizele sa fie bune. Trebuie facute mai multe investigatii.
Zuzilici, greu e cu vointa...iti doresc s-o gasesti cat mai curand si cantarul s-o ia in jos. Nu de alta, dar sanatatea ta e pe primul loc...
Carmen, Iustin & Teodor