Nou stil de viata (218)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Tzunela,tocmai am descoperit ca am ascendentul in gemeni. Nu-i rau...
Succes cu blogul daca crezi ca te ajuta.

P.S Cind ai prea mult stres,trimite si incoace daca zici ca se slabeste de la stres.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Anky, eu il am in scorpion

Vikingaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, unde esti mama? Stau noptile si te-astept, si tu? Esti in concediu?

Gata. Ma duc la culcare. Noapte buna, fetelor! Ne vedem dimineata!

Na, nu ma culc fara sa va intreb care stiti cantecelul "Joaca, joaca, joaca, fetita, ca esti frumoasa ca o garofitza...."?

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare dragelor, va astept la raport. Haideti, ca am un brat de si vreau sa le dau pe toate!
Eu stagnez.

Gabi, drum bun si asteptam sa ne spui cum a fost la sala.

Revin...

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata dragelor!
Azi m-am trezit cu noapte in cap; nu am mai dormit de pe la 5, asa ca am si timp sa va scriu. bineinteles, acum, dupa ce mi s-a dus ceata de pe ochi, si am reusit cat de cat sa merg vertical! caci taaare amortita ma mai simt dimineata!
Dar, mi-am facut o tare, si iata-ma!
Aaa, vazui ca-i si zi de raport: apai eu raman la 54, si as vrea sa trec la stationare, pentru ca imi ajunge! Multumesc!
Ina, felicitari pentru bebe Vlad! sa traiasca si sa fie sanatos!
Dbunny, primeste si de la mine, chiar daca cu intarziere, un sincer !
la tortul de branza nu merge inlocuita branza topita cu altfel de crema de branza?
Maine, eu cu soata implinim 11 ani de casatorie si m-as incumeta la un tortulet ceva! De altceva nu avem bani si nici timp!
Delidana, pentru "stagnare", dai flori?
Tzunico, felicitari pentru blog!
Continuarea la cantecel e asa: " ca jocul nostru este format, dintr-o fata si un baiat"! mai mult nu stiu nici eu!

Mephala, Anda, Tumpi, Gabi, Violeta, Zuzi, Hopes, Anky, , !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Scuze fetelor...dar am fost prinsa.....

Aveti poze la semnatura....Albumul de la botez...si am mai adaugat cateva poze si de pe langa botez....Enjoy!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

neatza. Da' un ceai, o , nu da nimeni?

Laura, facui numai pentru tine cafea, la noi nu te-ai gandit. fericiti impreuna.

Violeta, cam obosita si trista in ultima vreme, te paste vreo depresie?

Tzuni, is curioasa cat o sa te tina: calculatul caloriilor si sportul pe care-l faci...3-4 saptamani? (daca-s rea, sa-mi spui! )

neatza, sportiva Delia, cred ca ti-ai luat portia de sport pe azi, asa-i?

Anda, ti-am trimis-o pe coana lene? :) E la tine? Observ ca nu mai esti la fel de activa...

va pup pe toate, sa aveti o zi minunata! Noi vom iesi la un gratar, dupa-amiaza.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

uitasem de raport: stagnare.

Dordia, ai doi baieti tare frumosi, mi-a placut si lumanarea de la botez! Sa-ti traiasca micul crestin!

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

Raport: 69 kg

Mephala, nu ma supar, mai, ca atat cred si eu c-o sa ma tina Da' hai sa ma ambitzionezi putin, ok? Astept sa ma sustii, sa-mi trimiti flori, vorbe bune....stii tu...

Tlaura, io stiu tot cantecelul, va "verificam" doar Il cant in fiecare dimineata cand stau pe tron, demonstrativ , pt Meri. Casa de piatra mai departe si sa dea DD sa nu simti lipsa libertatii in cuplu!

Delidana, ai uitat sa ne spui: la sala ai profesor sau profesoara?

Dordia, ma duc sa-ti vad pozele si revin sa opinez...

Fug sa-mi fac cafeaua si revin...

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Carmen: as vrea eu sa fie lenea motivul pentru care scriu putin. Echipa mea a ajuns saptamana asta la al 30-lea membru, si la al 7-lea proiect in paralel. EU plec in concediu intr-o saptamana asa ca totul tre sa fie lasat cat mai curat in urma. In plus, din cauza ca suntem asa multi la sfarsitul lunii ne mutam intr-un alt sediu doar pentru noi si tre sa ma asigur ca acolo totul merge cum trebuie (ca toti cei implicati isi fac treaba cat sa ne putem muta in timp). Peste toate, se adauga vizitele la stoma si ai mei 2 draguti care vor si ei atentie.

Raport: 52.5 kg
Tzuni: felicitari si capul sus.
Meniul de azi:
5 mini muffins cu afine si zmeura
tocanita cu piept de pui
omleta cu mozarela si salata de rosii.

Va pup dulce pe toate,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
citat din mesajul lui tlaura
Dbunny, primeste si de la mine, chiar daca cu intarziere, un sincer !
la tortul de branza nu merge inlocuita branza topita cu altfel de crema de branza?
Maine, eu cu soata implinim 11 ani de casatorie si m-as incumeta la un tortulet ceva! De altceva nu avem bani si nici timp!

Branza Philadelfia, San Milan, sau orice marca de crema de branza, dar sa nu fie sarata...

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput