Shoppaholicele Redouto-masochiste (110)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Nik aviz nici azi!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

pt fetele din iasi:

vin si eu cu o rugaminte mare mare la voi...daca este cineva cu grupa de sange b3 si rh negativ care este dispus/a sa doneze niste sange pentru a salva o viata va rog mult sa ma anuntati pe pm sau chiar aici !!! este vb de tatal unui coleg care are leucemie si are nevoie urgenta de sange din grupa si rh-ul pe care l-am zis mai sus!!

mii de multumiri!!!
sau poate cunoasteti pe cineva care e dispus sa doneze sange, e urgent!

28+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

fetelor as vrea sa cumpar chestia asta

http://www.laredoute.it/IT/it/product.aspx?productid=324099706&documentid=515308&source=Fast%20Search

dar nu reusesc sa o gasesc pe site-ul frantuzesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Nushu, imi sarise inima, dar m-am dezumflat. Am B3, dar rh pozitiv si nu mai stiu pe nimeni nici macar cu B3

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

sotul meu are dar din pacate pozitiv....restul neamului nu se potriveste..imi pare sincer rau...sanatate
in alta ordine de idei,citisem intr-un topic la ajutor umanitar ca se poate dona de oriunde din tara la centrele specifice si pot preciza numele persoanei si spitalul la care sa ajunga sangele donat...sper ca iti este de folos informatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna
referitor la donarea de sange anka are dreptate. se poate dona de oriunde, pacientul nu primeste chiar acel sange - cand se doneaza, automat pot da drumul din banca de sange centrala la sangele de care este nevoie, ei tot timpul au o anumita rezerva.

eu sunt donator cu carte de donator... dar am 01 pozitiv.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

scuzati dar 0 rh negativ nu e ok?

stiam ca 0 este donator universal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

da e ok si 0 negativ

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

helau shopingarite!!! nimeni cu colet din 4.07??????

Mergi la inceput

shhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

noi, adica eu astept inca din 2... asa ca la rand si cu rabdare!!!

Mergi la inceput