Shoppaholicele Redouto-masochiste (110)
Raspunsuri - Pagina 15
Jasmine spune:
Neata!
Gama,sigur ca te stim,ca esti de multa vreme pe baricade.
Nici eu n-am aviz,am primit un colet luni si de atunci pauza.
pitzinuca spune:
fetelor, nu imi dati si mie niste coduri de fdp 0 sau un cadou care sa merite, am vazut ca vb de un aspirator, ceva...
vreau sa dau si eu o comanda (a 2 pe anul asta ) si nu am timp sa caut
pliiiizzzzz for old time's sake
sarumana!!!
b
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
camelia_daniela spune:
Chiar asa, apropo' de aspirator... cum e? L-ati testat ? E ceva de capul lui, sau nu ?
Mironna, tu il luasesi parca?
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Eli30 spune:
Buna, fetelor!
Am si eu doua colete nesosite (din 1 si 2 iulie). In Mes rembursement era un ARTICLE MANQUANT de 0,60 euro cu data rambursarii 11 iulie si azi am intrat din nou acolo si a mai aparut un rand cu Remboursement somme due - Bon d*achat...0,63euro cu data 23 iulie....
Oare asta sa fie cauza nesosirii coletelor? Vi s-a intamplat asa ceva?
Offf...sper sa nu le pierd
gama spune:
treaba cu aspiratoru aveti grija, ca mie mi-a blocat contul si asa a ramas....ma rog, cosul.Si nu merge decat pe cont fara comenzi la activ.Coduri bune nu prea sunt, eu am primit tacamurile care nu sunt grozave, cred ca merg cadou.....6 euro dai, 6 euro face!
Mai, m-am hotarat de azi sa fac un efort maareee si sa corespondez si eu cu voi,nu numai sa citesc, ptr ca m-am tampit acasa, facand aceleasi lucuri, mancare, piatza, calcat...etc,nu am tanti bona, nici nu gasesc,sunt singura...gospodina din casa si asa ca nu am timp ptr mine neam.Dar sa va ganditi si la mine din cand in cand, cand faceti lucruri interesante.
& Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)
pitzinuca spune:
hai fetele, bagati si la mini un coduletz... vreau sa termon cu comanda asta.
multam!
b
Jasmine spune:
quote:
citat din mesajul lui pitzinuca
multam!
b
78417-SAC BRONZE
78298 – sac bowling (le coq sportif)
21067 - sac blanc + bijou
21040 - 21059 ensemble de bagages de voyage couleur choco/anis
27839 - 27820 boite a bijoux
cod de FDP=0 nu se exista in momentul asta,din pacate.
vl-ad spune:
quote:
citat din mesajul lui pitzinuca
multam!
b
de ex acesta:21067-geanta alba care au luat-o fetele si de care spun ca este frumoasa(si eu o vreau)
sau 62952- geanta neagra
Miro - care dintre cele doua este Fulga cea crizata , cea blonda tanara sau cea mai batrana tunsa scurt, sa stiu pe viitor sa o ocolesc , desi cu mine ambele au fost f amabile pana acum , dar nu se stie niciodata...
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
ANKA-iasi spune:
astia deja sunt nesimtiti cu desolee-ul lor,nu cred ca e asa o aglomeratie pe site.............
Jasmine spune:
am ochit niste adidasi pt pitic:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9816607&SizeCode=00026&Quantity=1&PersText=&ItemId=22&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
dar nu-mi dau seama daca partea aia gri e din piele sau din material textil.Voi ce parere aveti?Daca e din textil nu ma intereseaza,ca o sa se ude la picioare in prima balta care-i va iesi in cale.