Cutiuta muzicala - ce-am platit si ce-am cumparat

Cutiuta muzicala - ce-am platit si ce-am cumparat | Autor: ara_kis

Link direct la acest mesaj

M-a rugat nepoata mea care locuieste in Suedia si urmeaza sa nasca , sa-i trimit niste CD-uri cu cantece de leagan in limba romana, pentru bebelusul care va veni. Primul meu impuls - Cutiuta muzicala, proiect frumos , cantecelele copilariei. I-am trimis 3 Cd-uri , sigilate, cumparate din mag. Diverta, nu de la o taraba.... Iata ce au primit (citez din mailul sora-mii):

"Auzi tu, asa s-au bucurat ca au primit CD-urile de la tine, daaar...

In prima caseta, nu era NICI UN CD, in a doua era, dar erau alte cintece decit cele de pe lista, iar in al treilea erau cintecele listate dar toate alandala, nu in ordinea de pe lista... "

E posibil asa ceva, in era in care se fura la greu muzica de pe internet sa te duci de buna credinta sa cumperi si sa primesti bataie de joc???? Cum e posibil ca un concept frumos sa fie materializat asa de " neingrijit" ca sa fim blanzi in exprimare ???? Ma intreb cum se poate din 3 sa le nimeresc eu pe toate cu defect???? Ce pot eu sa fac , vreau sa sesizez protectia cumparatorului.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Sa ti le trimita inapoi asa cum sunt si te duci cu ele la diverta sa ti le schimbe.daca nu ai bonul,faci taraboi ca se rezolva.
Daca nu ma insel pentru protectia consumatorului iti trebuie bonul fiscal(dovada adica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Ara_kis, eu nu am avut pana acum probleme cu Diverta. Mi se par seriosi si chiar sunt preocupati ca totul sa mearga bine, sa aiba produse de calitate etc.
daca nu e prea greu ca sora ta sa iti trimita inapoi pachetelul cu care sa mergi inapoi la magazin, eu cred ca ar fi bine daca le-ai scrie si ai spune exact despre ce e vorba.

http://www.diverta.net/p35/Relatii_clienti

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ara_kis spune:

De asta am si cumparat de la ei pentru ca sunt seriosi iar faptul ca CD-urile erau sigilate ii scoate din discutie. Eu am scris deja producatorilor discurilor, inca nu mi-au raspuns. Cred ca faptul ca din 3 cumparate am cumparat 3 rebuturi spune multe despre grija cu care se realizeaza aceste produse deci acolo vreau sa atrag atentia ca trebuie verificat cu mai multa atentie.
Sotul nepoatei mele este suedez, foarte interesat sa invete si el limba romana si mai ales copiii lor sa creasca in ambele culturi. Si vin eu cu minunatul cadou! Asta ma doare cel mai mult, despre neseriozitatea de care dam dovada.
Nu e vorba de bani, ca si ei si eu sunt insa foarte dezamagita!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
citat din mesajul lui ara_kis

De asta am si cumparat de la ei pentru ca sunt seriosi iar faptul ca CD-urile erau sigilate ii scoate din discutie.

Nu-i chiar asa. De calitatea marfii vandute raspunde vanzatorul, chiar daca solidar cu producatorul.
Adica Diverta trebuie sa stie problema, poate mai apar si altele si nu se mai incurca cu cei ce le produc; o firma serioasa asa face.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

A lua plasa cu virgula "Cutiuta muzicala" nu este un caz izolat. Acum 3 ani a adus sotul din Romania un CD "cutiuta muzicala" cumparat din magazin, sigilat cu timbrul acela argintiu pe el, deci parea in regula. Eu am fost mai norocoasa ca am gasit CD-ul inauntru dar la fel, cantecelele erau in alta ordine decat pe lista, si mult mai putine ! si chiar nici nu m-i s-au parut cine stie ce ! Dar asta poate tine de gusturi si interpretare.
Cert este faptul ca CD-ul nu continea ceea ce zicea si era de proasta calitate.

Mergi la inceput