Shoppaholicele Redouto-masochiste (109)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
citat din mesajul lui puselu

Fetelor ,

e pe bune ca daca folosesti acelasi card pe mai mult de 2 conturi iti blocheaza contul ? a incercat cineva ?

da, e adevarat dar asta numai daca ii superi cu ceva si iti iau conturile la puricat; mie mi-au blocat un cont dupa ce m-au verificat; asta fiindca am facut chargeback vara trecuta cand au suspendat livrarile catre RO.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

fetelor... cine ma ajuta si pe mine? a luat cineva asta ? http://www.laredoute.fr/vente-parka.aspx?productid=324073920&documentid=555908&categoryid=23110319&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16#DescDetail

ca nu inteleg ce zice aia pe franceza

il vrea o prietena pentru iesit asa la repezeala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
citat din mesajul lui ama1357

fetelor... cine ma ajuta si pe mine? a luat cineva asta ? http://www.laredoute.fr/vente-parka.aspx?productid=324073920&documentid=555908&categoryid=23110319&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16#DescDetail

pai nu e dispo pe nici o marime

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

la avizul unei cliente zice ca nu o recomanda,ca are un cordon care nu se vede in poza,cade aiurea,in poza nu sunt redate unele detalii si crede ca o va face cadou surorii ca se imbraca mai sport,oricum e sintetica,dublura la fel.are 100cm lungime
chiar asa nu o mai au nu ma uitasem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
citat din mesajul lui ama1357

Zice ca are cordon, ca e croita nasol si ca in foto nu se vad detaliile importante. Si mai zice ca i-a facut-o sora-sii cadou, ca aia se imbraca mai sport.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

multam... cand m-am uitat eu la ea o dadea disponibila la nr 40... anumite produse le caut pe alte site-uri din alte limbi de inteleg ce sunt cu ele... dar pe asta nu o gaseam

Mergi la inceput

Oricum, trebuie sa recunosti ca eu si anka stim franceza la fel (franceza de iasi)

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Aia e una dintre primele cumparaturi pe care le-am facut pe Lr acum 2 ani. Nu e super dar am facut furori cu ea la servici Toata lumea zice ce misto e si de unde o am (si nu o zice in gluma). E foarte practica in zilele reci si ploioase, e lunga, cordonul nu-l folosesc nici eu...e dublata in interior, e f calduroasa... Se asorteaza cu griul orasului pe ploaie

Pacat ca nu mai sunt masuri, luam si vindeam cu 50 euro

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui claujro
Pacat ca nu mai sunt masuri, luam si vindeam cu 50 euro

Clau, te lansezi in afaceri?

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nu, nu e de mine.

Nu ai vazut ca nu avem fler in afaceri, nici ia cu 3 euro/sfat ref LR nu ne-a iesit!

Mergi la inceput