Shoppaholicele Redouto-masochiste (108)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ahaaaa cum au iesit gagicile la interval ma gandeam eu chiar toate sunteti plecate??

miki ai mare dreptate dar stii si tu de acum cum functioneaza marketingul lor, asa ca nu-i mai baga in seama cu codurile astea de vrajeala

eu sunt tot calare pe site ca doar acum am zero produse in cos ca am dat comanda dimineata dar nush ce sa mai pun in cos

apropo red se incheie pe 5 august??ca eu vreau sa mai dau atunci cu o zi , doua inainte o comanda ca sa nu raman cu un gust amar si cu senzatia ca n-am luat tot ce aveam nevoie

27+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Parca pe 4 august...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Nu, nushu, se termina pe 2.08. Cel putin asa zice pe site.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Eu sunt toropita de caldura si nic chef de redoute nu am. Copiii la mare, sot la Suceava... si 6 colete din 7 pe drum.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui claujro

Parca pe 4 august...

deci cam pe 1-2 bag o comanda sa nu pierd nimic

miki eu am facut de ieri asa o ciorbita cum zici tu cu tot felul de legume si cu smantana dar am bagat si ceva carnita de curca ca ma lesina fii-miu daca-i dau numai legume si de taica-su nu mai zic daca n-are carne zice ca-i foame nu sete ce-i dau zeama

ia uitati ce faini sunt www.laredoute.fr/vente-ballerines---twins--camper.aspx?productid=324146285&documentid=201208&categoryid=22907132&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> astia

27+ DAVID

Mergi la inceput

he he he..cu aia am pus si eu link mai demult...Ii vanez si sigur o sa-i iau cu un cod potrivit de reducere. ii am pe www.laredoute.fr/vente-ballerines-camper.aspx?productid=324126053&documentid=346108&categoryid=0&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&prodcolor=1" target="_blank">astia de la camper si sunt dementiali.

www.laredoute.fr/vente-nu-pieds-cuir-femme-kickers.aspx?productid=324137661&documentid=207608&categoryid=0&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&prodcolor=1" target="_blank">sandalele astea kikers le-am luat cu 50 euro si vreau sa va zic ca nu mai ies din ele, sunt super comode si se tin excelent.

Iar www.laredoute.fr/vente-ballerines-cuir-femme-camper.aspx?productid=324137641&documentid=299108&categoryid=0" target="_blank">astia pe alb i-am probat la Plazza si sunt 450 roni

Mergi la inceput

Eu am scapat de facut chestii cu carne. Adica fac numai cand am eu chef. In rest, daca zice sotul "ceva" in sensul asta, ii reamintesc ca are colesterolul mare si, deci, nu fac pentru ca-s lenesa, ci pentru ca-l iubesc si tin la sanatatea lui
Nushu, papucii Camper is misto da' au un pret...

cristina d.

Mergi la inceput

Clau, parca de kikershii astia ziceai la inceput ca nu esti f.multumita?

cristina d.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui claujro

he he he..cu aia am pus si eu link mai demult...Ii vanez si sigur o sa-i iau cu un cod potrivit de reducere. ii am pe www.laredoute.fr/vente-ballerines-camper.aspx?productid=324126053&documentid=346108&categoryid=0&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&prodcolor=1" target="_blank">astia de la camper si sunt dementiali.

www.laredoute.fr/vente-nu-pieds-cuir-femme-kickers.aspx?productid=324137661&documentid=207608&categoryid=0&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&prodcolor=1" target="_blank">sandalele astea kikers le-am luat cu 50 euro si vreau sa va zic ca nu mai ies din ele, sunt super comode si se tin excelent.

Iar www.laredoute.fr/vente-ballerines-cuir-femme-camper.aspx?productid=324137641&documentid=299108&categoryid=0" target="_blank">astia pe alb i-am probat la Plazza si sunt 450 roni

stiu ca ai balerinii aia de sandalute nu stiam, deh am chiuli to perioada de pe aici

pe astia cu pisica si cainele ii iau sigur vorba ta astept un cod misto si ii iau

zi-mi , te rog, daca coincid marimile la camper cu ce purtam noi aici

miki ce smechera esti tu, bine ca-ti merge ...eu sincer n-am incercat

27+ DAVID

Mergi la inceput

Exact. La inceput mi s-au parut rigizi si tepeni, ma rodeau chiar dar dupa 2-3 purtari s-au lasat si sunt super comozi.

Mergi la inceput