Shoppaholicele Redouto-masochiste (107)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

am studiat o camasa BEST pe roz la 1 E pentru cumnat - super! e tratata pentru o intretinere usoasa, calitate foarte buna a materialului si culoarea faina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
citat din mesajul lui Viairo

am primit un cod de reducere 15 din 30, cica pentru participarea la selectia a 10 produse preferate.

Da si tu codul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

quote:
citat din mesajul lui claujro

quote:

am primit un cod de reducere 15 din 30, cica pentru participarea la selectia a 10 produse preferate.

Da si tu codul.

daca nu zici mersi :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Sara buna!
Nici la mine nu a venit coletul din 1 iulie (desi sunt in sect.5 - se pare ca nu e asta regula dupa care sosesc). Am trimis si omul la posta dar nik. Poate maine.

Mergi la inceput

61174eram cu berea in brate si am uitat sa scriu partea esentiala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Rall merci, trimis sot la posta venit cu colet din 1!!!

Cadou poseta maro de piele care in interior avea si o esarfa maro si bej, poseta e mica, foarte mica pt mine da e cadou ce pot sa zic si nici foarte fatoasa nu e.

-www.laredoute.fr/vente-pantalon-sans-pinces-best.aspx?productid=324096563&documentid=555908&categoryid=0&single=false&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12&vsn=lesaub&prodcolor=1" target="_blank"> pantalonii astia pt sot 3 perechi a 2 euro bucata care ii sunt foarte meri, ii sunt mari in talie si in jos ii sunt scurti (are la 1,90)
-www.laredoute.fr/vente-chemise-best.aspx?productid=324096685&documentid=555908&categoryid=0&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&vsn=lesaub&prodcolor=2" target="_blank"> camasa asta care e supeeer imi pare rau ca nu am luat mai multe
-www.laredoute.fr/vente-pull-col-rond-edeis.aspx?productid=324094790&documentid=555908&categoryid=0&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&vsn=lesaub&prodcolor=2" target="_blank"> pulover pentru sot, exact culoarea din poza, desi e cam aprins merge, e foarte fin
-un pulover pt mine nu mai e pe site les impecabless o minune, e foarte frumos
-un polo pt mine scrie 60%coton si 40% silk, negru cu maneca panba la cot , nu mai e , da sa ma ierte DD ori eu sunt proasta ori silkul lor e plastik
-www.laredoute.fr/vente-chemise-manches-courtes-best.aspx?productid=324096782&documentid=321408&categoryid=0&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&prodcolor=3" target="_blank"> camasa asta care are un super material si culoarea desi nu prea pare e ok, mai prafuita decat in poza
-www.laredoute.fr/vente-cache-coeur-femme-essentiels.aspx?productid=324079198&documentid=299108&categoryid=0&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&prodcolor=3" target="_blank"> cache coeur nu e urat dar am senzatia ca imi va vedea toata lumea sutienul
-www.laredoute.fr/vente-chemisier-cache-c%c5%93ur-la-boutique.aspx?productid=324094683&documentid=555908&categoryid=23109815&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> bluza asta care o urmaream de mult dar aceesi problema ca la bluza de mai sus, trebuie prinsa cu ceva
-www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-courtes-anne-weyburn.aspx?productid=324121651&documentid=493708&categoryid=0&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&prodcolor=9" target="_blank"> tricou ok dar imi e cam mare
-am mai avut o rochie care nu mai e , una pe fond maro cu niste flori, e foarte frumoasa, adika nu se compara cu multe altele luate de aici care merg drept capot de casa si a fost 0.80
-www.laredoute.fr/vente-pantalon-rip-curl.aspx?productid=324103319&documentid=555908&categoryid=0&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&prodcolor=2" target="_blank"> pantalonii rip curl care sunt intr-un mare fel,imi sunt cam lungi da ii scurtez putin, sunt buni si pt tipe care au peste 1,75 zic eu ca sunt lungi tare.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Viairo exact de aia roz spuneam si eu ca e super , acelasi material il au si camasile bleu best, cele cu maneci lungi, numai ca acum sunt 10 euro.

........ pai eu nu mai astept nici un colet, ce e de facut??? ar trebui sa mai comand ,nu? si un sifonier eventual !!!

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
citat din mesajul lui ama1357

quote:
citat din mesajul lui claujro

quote:

Da si tu codul.

daca nu zici mersi :))

Mergi la inceput

merita mai mult de 10, la noi in banii astia cumperi camasa din plastik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Alinam, rochia de care zici tu e cumva a 7-a cum numeri din coltul din stanga sus? http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-aubaines-femme-robe.aspx?categoryid=32665599&pagenumber=1&ps=asc

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput