Shoppaholicele Redouto-masochiste (107)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

quote:
citat din mesajul lui alinam

rall si coletul din 1? eu am primit azi doar coletul din 28 :(.

Pai eu m-am dus cu un singur aviz - ca atat primisem. Si postarita aduce coletul, imi spune "la revedere" si eu intreb asa, intr-o doara, daca mai e cumva vreo unul, ca mai am pe drum. Si ea se duce sa vada, si mai vine cu unul in brate..

Oare trebuia sa ii zic ca mai astept 7?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

a merci trimit sotul la posta si nu il mai primesc acasa decat cu colet :)

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Sa incep eu:

Felicia (scuze daca te-am botezat) am primit termometrul, in doua ore fiimiu a invatat sa isi ia temperatura singur, e super ok www.laredoute.fr/vente-thermometre-frontal-beurer.aspx?productid=324138767&documentid=201208&categoryid=22935308&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">termometrul

-am primit lenjeria zoo e ok, dar nu stralucita, mi se pare cam moale bumbacul in comparatie cu ce am eu, adika eu am panza mai deasa la ale mele, dar la pretul al care am luato e ok.

-www.laredoute.fr/vente-jean-tipster.aspx?productid=324132286&documentid=299108&categoryid=0&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&prodcolor=3" target="_blank"> blugii astia sunt ok, dar daca ar fi sa ii recomand ii recomand pe www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme-on-n-est-pas-des-anges-denim-stretch-slim-taille-descendue.aspx?productid=324114921&documentid=299108&categoryid=0&single=false&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&prodcolor=1" target="_blank"> astia cu siguranta
-www.laredoute.fr/achat-femme--pull.aspx?categoryid=22897253&pagenumber=1&ps=asc" target="_blank"> pull primul la 4,50 e daca le ordonati dupa valoare, 100% bbc, unu negru si unu calledon

-inca unu de pe aubaines www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-aubaines-femme-pull-sweat.aspx?categoryid=23110571&pagenumber=1&ps=asc" target="_blank">cel roz la 3 euro ( daca dau click pe el nu imi arata nik, l-am luat dungat foarte mishto, chiar nu ma asteotam.

-www.laredoute.fr/vente-2-t-shirts-encolure-degagee-femme-essentiels.aspx?productid=324133594&documentid=299108&categoryid=0&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&prodcolor=3" target="_blank"> tricouri mie nu prea imi plac, nu au nici o forma parca si par sa se lase la spalat
-www.laredoute.fr/vente-coupe-vent.aspx?productid=324079413&documentid=555908&categoryid=23112008&single=false&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> bluzon barbatesc la 1 euro care l-ati luat toate cred , nu stiu cine zicea aici ca e bun de dus la peste, sotul a zis ca e bun de dun in parc cu copilul :), mie imi place.
- pentru Vladut multe tricouri nu mai pun lincuri ca au fost.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

alina mersic, il iau sigur!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Parca m-as apuca de "afaceri"
Si pentru cine zicea ca nu-i place www.okazii.ro/catalog/6159010/imbracaminte/accesorii-voiaj/Redoute-Poseta-neagra-foarte-practica.html" target="_blank">poseta neagra

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Mda si la ce preturi fac afacerile....

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

quote:
citat din mesajul lui miki68

Parca m-as apuca de "afaceri"

Chiar daca ii facem aici reclama gratuita, se pare ca tot nu prea are vanzari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

mai e careva cu pachet din 26 nesosit? mi-e ciuda de mor daca nu vine

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an

Mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Da ce le gasisi Miki!!!!!!!!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

miki ai retinut bine. la op 3 din podu ros am luat coletul.
sacoul roz la 1 euro vine pe umeras frumos ambalat si e f. ok. bluza cacharel e ok, dar in nici un caz cu face 100 e cat era initial. in rest am avut bluze pentru mama si camasi 3X pentru cumnat ca nu prea gaseste in alta parte.
sa curga coletele!

Mergi la inceput