Shoppaholicele Redouto-masochiste (106)
Raspunsuri - Pagina 9
nushulica spune:
quote:
citat din mesajul lui lbelciug
ANKA-iasi sau cine altcinev astie, cum se face filtrarea dupa pret pt toate produsele? Vreau sa le vad si eu pe cele de 1 eu.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA
vezi ca ai sus la pagina principala " rechercher un mot cle,...." acolo bagi 1 euro si te trimite la o pagina unde poti face ce selectii vrei tu
26+ DAVID
ANKA-iasi spune:
http://www.laredoute.fr/Search/AdvancedSearch.aspx?SearchHeader=2548985
de aici sortezi dupa pret
fetelor,da eu am x-uri si la rochitele pt mine si la tricourile pt sot,si totusi nici o miscare.....poate nu asteptam degeaba
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui claujro
Cu note d'avoir nu pot comanda direct pe net sa mi-i scada din valoarea comenzii?! Ca si asa am un cec de 26 euro cu care stau in dulap, ca nu mi l-au acceptat sa fac comanda pe mail.
Ba da. Eu nu am "iertat" nici un bon d'achat . Trebuie sa astepti ca ti-l trimit in plic si cand mai faci o comanda pe pagina cu modalitatea de plata ai prima optiune note d'avoir. Bagi codul pe care ti-l trimit ei, apoi pagina se reincarca si-ti spun cat mai ai de plata si alegi credit cardu. Si mai departe stii.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
lbelciug spune:
Anka si Nushulica, va multumesc mult.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA
claujro spune:
ca bine ziceti, mi-ati amintit sa...
Edit: Pronosticuri pt cand vor veni coletele din 1.07 faceti?
miki68 spune:
Vicioaselor Eu ca sa "fumeghez" tre' sa ma duc in curtea interioara si azi e destul de racoare afara. This mean ca n-am nici o placere sa ma "vantur"
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
arleena spune:
vad ca nu numa la mine e problema...am un cos plin de X-uri....sper sa-si revina site-ul ca pe orice pordus dau click zice ca nu mai exista.....
oare pe vineri incep sa vina pachetele de pe 1?mor de nerabdare.....
mirunajr spune:
Buna de dimineata!! Eu nu fumez, asa ca vin doar cu cafeaua....
Usurel conita Claudia, eu nu a primit inca 30.06...