Shoppaholicele Redouto-masochiste (106)
Raspunsuri - Pagina 6
ANKA-iasi spune:
quote:intri la mon espace client,dupa ce te-ai logat,si sus ai mai multe optiuni printre care si mes produits preferes
citat din mesajul lui cristicross
Va rog mult sa-mi spuneti si mie cum pot vizualiza produsele din cos care le-am pus la produse preferate?mercic
cris
eu nu vad absolut nici o schimbare pe site la ora asta...
cristicross spune:
Saru'mana de raspuns ANKA.Ma temeam ca nu am sa pot comanda din cauza produselor preferate si nici nu le vedeam in cos.
M-am trezit cu noaptea in cap sa dau si eu prima comanda de la reducerile astea si vad ca nu au dat drumul la a patra reducere. Pe la ce ora apar?
cristicross spune:
aveam pregatit un cos cu lucruri pt copii si acum in loc de imagine imi apare un x.Oare au disparut toate sau le mai reduce?
ANKA-iasi spune:
nu am idee,si eu ma gandeam ca or fi mai somnorosi de felul lor sau nu mai reduc nimic semnificativ ar fi culmea...nu iti fa griji,si eu am verificat cosul sa vad eventuale schimbari la preturi si am cosul plin de X-uri,dar nu imi da ca epuizate produsele.ce sa zic,mai stai putin nu da comanda chiar acum.poate mai scad ceva ...
Bratu Monica spune:
Buna dimineata!
Va rog frumos imi spuneti si mie codul pentru geanta alba?Nu stiu cate capitole in urma sa caut!
PLEASe!!!!!!!!!!!!!!
Monikka
claujro spune:
Si eu am cosul plin de x-ulete. Le schimba locul produselor. Azi o sa fie o schimbare!
ANKA-iasi spune:
asta voiam sa zic si eu...acum un sfert de ora erau vreo 45 de produse intre 0 si 1E,acum sunt 100...dar nu poti intra pe ele.deci lucreaza oamenii la site