vopsitul parului ...
este interzis pe durata sarcinii? Daca cineva are indormatii despre acest subiect voi fi recunoscatoare pt raspuns. Doctorul meu mi-a spus ca in primul trimestru este contraindicat. Nu am gasit in nici o carte sau magazin referiri la subiect.
Multumesc si .. sarcina usoara tuturor viitoarelor mamice.
Raspunsuri
Miguelle spune:
Cica e interzis, ai voie doar suvite, ca nu se atinge vopseaua de pielea capului.
Eu n-am stiut, si la prima sarcina m-am vopsit, si taman in primul trimestru. Am avut noroc , bebe a iesit OK, da' cine stie, poate e mai bine sa te abtii.
Veve spune:
Poate cititi si aici!
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=503
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." (Shakespeare)
Meischa spune:
Asta voiam sa zic si eu, ca inainte de a intra pe forum, am citit articolul.
Si eu cred ca e mai bine sa te abtii, pt. linistea ta, sa nu traiesti cu impresia ca , daca Doamne-fereste se intampla ceva, e din cauza vopsitului.
Eu m-am vopsit shuvitze in martie anul acesta, acum a crescut parul si se vede ca naiba la radacina, zici ca am fost vopsita de la jumatatea capului. Dar o sa-l aranjez eu dupa ce o sa nasc....
V-am .
Meisha & BB
Marina spune:
eu m-am vopsit in timpul sarcinii in fiecare luna si nu am patit nimic. Am intrebat si dr si a ras de mine.
Mi-a spus ca mancam oricum mult mai multe porcarii care ajung direct la fat decat eventualele subsante chimice care s-ar putea transmite prin piele etc etc.
marina
Anina_n spune:
Si eu am citit intr-un nr. al revistei "mami" ca vopsitul parului ar fi contraindicat in timpul sarcinii si al alaptarii.
Nina & Nina-Cristina (1 an si 6 luni)
cl spune:
Si eu am intrebat medicul daca ma pot vopsi sau imi pot face permanent in timpul sarcinii. A ras de mine si a spus ca pot, nu e nici o problema, insa, pentru linistea mea sufleteasca, sa evit primul trimestru de sarcina. Mi-am facut si permanent si m-am si vopsit, iar copilul e perfect sanatos.
Claudia