Nou stil de viatza (217)
Raspunsuri - Pagina 2
Tzuni spune:
somn ushor, mephala!
mie au inceput sa-mi spuna colegii "vaaaai, ce te-ai ingrashat!"
...si tin minte ca Delidana nu m-a recunoscut in poza facuta mai in iarna, in platoul din Buftea. din cauza ca grasimea deformeaza. si acum am cu doua kile mai mult ca atunci.... Oooooof! Nu mai stiu cum sa gandesc, cum sa ma mobilizez... Mi-am umplut calculatorul cu zeci de planuri, programe, diete, regimuri, stiluri de viata. Le astern frumos, mi-e drag sa ma organizez, dar cand sa le pun in practica.... Nush ce am, nu ma mai recunosc. Mi-as dori sa tin Dieta Daneza care mi-a facut bine si m-a disciplinat dincolo de kilele pierdute, dar nu pot singura. N-am sprijin si nici in mine nu gasesc energie. Iar ma vait. Iertati-ma.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
vikinga spune:
quote:Tzuni ca sa te incurajez am sa ramin cu tine la categoria medie pina ce treci si tu sub 70KG;) Sa stii ca singura nu te las acolo Dar cu o conditie, imi dai adrea de messenger si am sa te bat la cap zilnic sa fac din tine cea mai sigura de sine femeie din lume! Mama ce buntate de femeie esti tu si nu vezi asta!!! de dragul fetei tale schimba-ti atitudinea, ca nu vrei sa creasca si ea asa cu frica , ca nu e perfecta si ca nu e destul de buna ori sa nu se acceptate cu dragoste de sine pt ca nu intra in anumite standarde si sabloane model de frumusete ori de orice fel.Stii ca am spus asta cu mare drag, sper sa nu te superi:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
citat din mesajul lui Tzuni
sunt in zona, va citesc... n-am murit, nu m-am maritat, n-am fugit cu niciun decodor.... mi-au venit rushii...la multi ani aniversatelor si aniversatilor!sunt grasa si nu reusesc sa fac NIMIC sa slabesc. si simt ca ma paste depresia. nu mai incap in haine, nu gasesc motivatie si vointa. nu ma mai iubesc asa, sunt disperata.Tzuni mic si drag si scump si pisicos
anky spune:
Si eu sint in zona si ia ghiciti ce fac la ora asta..maninc clatite cu Nutella .Moamaa...si sint asa de bune,yami,yami..le-am facut din faina integrala si cu un fel de Nutella de dieta,asta ca sa nu bag atitea calorii.Mai...imi era o pofta,parca as fi gravida.
Anca , mami de Bianca si Cris
vikinga spune:
Gabriela, si chiar n-ai gustat deloc delocMie imi e pofta de niste mici cu mustar si o bere rece, dar mi-am luat pt miine un peste proaspat, see teufel cica drac de mare, o sa fac un gratar si o saramura dobrogeana, cu rosii coapte si ce mai trebuie pe acolo, Anky inafara de rosii coapte pe plita fara pielita, usturoi, ardei iute, sare si piper ce se mai punea? Parca si-un adrei gras tot asa copt?Azi nu am fost la sport si imi pare tare rau.Claudia uite ca la tine a tinut scardale, nu mai stiu la celelalte fete cum a fost. Ia ziceti-i ceva lu' Tzuni a noastra, impresii, a fost bine rau, dupa?Carina draga de tine merci de reteta, sa nu rizi dar mi s-a parut ceva cam complicat, torturile ma sperie din start pt ca pur si simplu nu-mi ies blaturile, numai pe o parte asa de zici ca-s corabii in deriva, ori is tari ori nu cresc..brrr Frisca mi se taie, ori de o amestec cu ceva se face o chestie ciudata. M-am uitat pe net dupa panna cotta, practic s-ar face simplu, numai gelatina, arome si ceva smintina ok cu un sos de fructe ce as putea sa-l cumpar dar trebuie portionat in cupe si se preteaza pt o masa acasa de citeva persoane. Is cu cohii pe tiramisu ori de nu ramin la o paella. Am si cratita din aia larga tipica asa cum e la mama ei in spania acolo si imi si iese buna rau.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
anky spune:
Vikinga,mda...nici mici nu am mincat demult.
Aoaleu,ce se intimpla,azi m-au luat poftele rau de tooot...
Ingrediente pentru saramura de crap.
1 crap, sare, usturoi, ardei iute, patrunjel, 2-3
rosii, 2-3 ardei capia
Mod de preparare:
Se curata pestele, se spala si se cresteaza pe spate in 3-4 locuri. Se sareaza bine si se lasa sa stea
asa 30 min.Se pune apoi pe gratar sau pe o tabla pe care s-a presarat sare impreuna cu rosiile si ardeii
capia. Se frige pe toate partile. Cand este fript, pestele se pune intr-o farfurie adanca, iar deasupra
lui se pun rosiile fripte taiate felii si ardeii capia curatati de coaja si taiati fasii. Deasupra se
adauga apa calda, in care s-a pus putin mujdei de usturoi si un ardei iute intreg.Se presara
patrunjel tocat si se serveste cu mamaliguta calda.
Sigur stie ZUZI o reteta mai buna,ca doar e dobrogeanca.
Tzuni,las ca revii tu la sentimente mai bune dupa ce iti trec rusii.Nu dispera,tu areti oricum super,chiar si cu doua kile in plus.Te avantajeaza mult faptul ca esti inalta.
Anca , mami de Bianca si Cris
carina spune:
Foietaj:
Start:
150 ml apa
5 g sare
350 g faina
110 g unt topit si racit
Sarea se topeste in apa.Faina se amesteca cu untul, pana se incorporeaza. Se adauga apa peste faina si unt, nu toata deodata. E posibil sa nu fie nevoie de toata apa - aluatul rezultata trebuie sa fie destul de neted si deloc lipicios. Aluatul se pune in folie alimentara si se intinde cu maineile intr-un dreptunghi de aprox 20/ 15 cm si 1 cm grosime. Se baga in frigider.
Intre timp se pregateste untul pentru foietaj:
375 g unt
150 g faina
Se mixeaza untul bine si apoi se amesteca faina (nu tare ci doar pana e incorporata). Se aseaza pe folie alimentara si se intinde intr-un dreptunghi de aceleasi dimensiuni ca si aluatul de start. Se baga 2 ore in frigider.
Dupa 2 ore, se pudreaza suprafata de lucru cu faina si se intinde aluatul de start intr-un dreptunghi cu lungimea de mai mult de 2 ori mai mare ca latimea (40/ 15/ 0.5 cm). Se aseaza untul de foietaj in partea de jos a aluatului si se acopera cu partea superioara. Se sigileaza usor. Acum arata ca o carte. Se pozitioneaza aluatul cu cotorul in stanga si se intinde intr-un dreptunghi de 40 pe 20 cm. Dati jos faina in exces si impaturiti: se imparte aluatul vizual in doua si se aduc capetele pana la mijloc apoi se inchide ca o carte.
Se pune in folie alimentara si se da la frigider pentru 1 ora.
Dupa o ora, se pudreaza cu faina suprafata de lucru, aluatul se pozitioneaza cu cotorul in stanga si se repeta actiunile de mai sus.
Dupa inca aprox o ora, se intinde aluatul intr-un dreptunghi putin mai mare ca un A4, si se impatureste in 3, ca o scrisoare.
Dupa cea dea de-a treia rulare, aluatul trebuie folosit in 72 de ore.
Vic: paacota e cu gelatina pe care eu nu as da-o copiilor - nici nu cred ca le este pe plac consistenta.
Le poti face muffins si le decorezi cu ciocolata alba topita - la mine pe site e o poza cu muffins omuleti. Ca si reteta:
90 de g unt
112 g ciocolata
260 g faina
125 g zahar
40 g cacao
1 lingura praf de copt
jumate lingurita bicarbonat de sodiu
sare
1,25 cani iaurt (300 de ml)
1 ou
vanilie
Se topeste untul cu jumate din ciocolata (microunde sau bain mare). Se amesteca faina, zaharul, cacaoa, praful de copt, bicarbonatul si sarea. Separat se amesteca oul, iaurtul si vanilia. Se amesteca cele 3 mixturi - doar cat sa se incorporeze. Se adauga restl de ciocolata taiata bucatele. Se coc la 175 de grade pentru 20 de minute in forme de muffins.
Sper sa va fie de ajutor,
Noapte buna,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
khristin spune:
Fetelor dragi, multumesc mult de urari ....n-am mai trecut pe aici din lipsa de timp, mai am 11 saptamani pana ce-l voi tine pe junior in brate, si sper sa ma alatur voua cat mai repede cu putinta apoi Eu din fericire am avut pana acum sarcina perfecta, sper sa fie tot asa pana la sfarsit. Sa fiti iubite si slabe cum va doriti
Cristina
le bébé 28w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
Delidana spune:
'Neata
Haideti la ceai/cafea, suc de fructe, avem tot ce va doreste inimioara.
Raport: + 1 kg.
Carmen, inghetata e de vina dar gata, de citeva zile sint cuminte si sper ca asta sa fie ultimul kg in plus si de acum inainte sa fie numai in minus.
Zuzi, multumim pentru capitol nou , eu dormeam de mult cind a facut Carmen strigarea asa ca n-am fost pe faza.
Modifica, te rog, greutatea mea de start, 69 kg in loc de 68 kg cit e acuma. Mersi.
Khristin, te asteptam cu drag. Ce va fi, baietel sau fetita?
Tzuni, lasa gindurile negative si hai la sala!! Gindeste-te ca asta sigur da rezultate si iti mai si modeleaza corpul. N-ai nici o prietena care sa mearga cu tine? Daca nu, nu-i nimic, vin eu , virtual bineinteles. Si apoi vino sa ne povestesti cum a fost. Doar de tine depinde sa iesi din starea asta si iti garantez ca te vei simti minunat dar TREBUIE sa spargi gheata. Hai, curaj. Mi-e dor de postarile tale haioase.
Gabi, astept pozele.
Gusta, si eu cred ca ti-ar sta bine cu o rochita culoarea piersicii.
Claudia, mincarea e...altfel...eu o prefer pe a noastra.
V-am pupat, fug la sala.
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
liris spune:
La multi ani, aniversatelor, grase si slabe! sa fiti sanatoase si suple!
noi avem multe chestii de facut pe aici, suntem ocupati, n-am mai dat demult pe forum si nici de citit ... am citit doar ultimele 2 pagini din capitolul anterior...
Carmen, mi-am luat bilet de Ro, si probabilitatea este cam 95% ca vin desi e si cale de intors. mi-e cam groaza ... cum calatoresc eu de aici din fundul lumii, singura, pina in Ro si apoi in Cta, cu un copil de nici 2 ani ... ?!
ati inceput un nou concurs?
ca as vrea si eu.
va pup
khristin spune:
Delidana, va fi baietel de data asta sa se echilibreze un pic balanta , ca altfel ii plangeam de mila sotului cu 3 femei in casa una si una Cum ai gasit Tailanda la intoarcere? Ti se facuse dor?
Liris, eu prima data am calatorit cu a mea la 1 un an cam pe aceeasi distanta aproximativ. Ia-i ceva copilasului care sa-l tina ocupat, si va fi bine. La anul se pare ca voi calatori si eu cu amandoi pana in RO
Zuzilici, tu ce mai faci? Nu te-am vazut/auzit demult....am inteles ca te-ai mutat mai aproape .
Aaa, si am uitat sa o felicit pe Cami, sa ai o sarcina usoara si bebelusi veseli si sanatosi
le bébé 28w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".