Pentru cei din AD XENOPOL
![](images/user_woman.png)
....care dintre voi a fost terorizat de proful de fizica BRATU GRIGORE ( i'll never forget this name!!!!!) si de profa de contabilitate, ADRIANA GHITA (asisderea!!!!). Trebuie sa spun ca eu am terminat liceul in 1998 si el inca activa acolo! Moshu' !!! Ghita a plecat din liceu de prin 1995, dar poate a mai prins-o totusi cineva....
Si de proful de drept, cel care cerea cadouri pijamale, OANCEA, va mai amintiti?
Spuneti-mi ca nu ati uitat-o pe profa de mate, DRAGOTA LIVIA!
Haideti sa vad, sunteti pe aici din cei ce l-ati facut pe Economic 3?
Si ce altceva va mai amintiti de atunci?
Meisha & BB
Raspunsuri
Meischa spune:
Meyyyyyyyyyyyy oamenilor!
Nimeni nu si-a tocit coatele pe bancile din Economic 3? Ete, si eu care credeam ca am facut un liceu cu renume...care va sa zica sunt singura?!?
Asta e, hai !
Meisha & BB
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Getuta spune:
Draga Meischa, am absolvit economic 3 in 1993. Ghita mi-a dat primul si ultimul 2 din viata mea pe motivul ca nu m-am ridicat in picioare cand mi-a strigat numele. Desi stiam ctb, intotdeauna era pusa pe facut rau intentionat.Am urat-o tot liceul. Noroc ca n-am facut decat 2 ani cu ea. Si voua va spunea tot felul de povesti despre relatiile dintre barbati si femei? La un moment i-a spus unui coleg de-al meu ca sa aiba grija sa nu mai creasca pt. ca barbatii mai inalti de 1,90 nu sunt buni la pat. Noi toti am inlemnit. Imagineaza-ti ca era prin 1991, foarte putin de la revolutie. Eram niste copii naivi, nu se compara cu ceea ce exista astazi in licee.
Ca o barfa mica privind plecarea ei din liceu: ar fi avut o relatie cu un elev. Nu stiu daca este reala informatia. Am auzit-o de la niste fosti colegi.
Te-am lasat, Geta
Meischa spune:
Mama, ce ma bucur ca nu sunt singura....
Nu, noua nu ne povestea despre relatiile dintre femei si barbati, avea insa alt mod pervers: ne punea 10 intrebari de cultura generala (dar nu la nivelul clasei a 9-a ). In functie de cate raspunsuri bune dadeam, eram sau nu ascultati...Asa teroare n-am mai trait niciodata de atunci...
Spune-mi te rog, de barul-terasa ACHIM&CO iti aduci aminte?
Meisha & BB
tilis spune:
Draga mea, cred ca am fost in aceeasi generatie la Ec.3, dar nu am avut "placerea" de a-i cunoaste pe acei profi decat din auzite.
Au avut o gramada de prieteni care au suferit din cauza lor.
Eu l-am avut dirig pe Otarasanu (de mate) care ne-a protejat de astfel de ciudati. Tin minte ca am avut o singura profa naspa de franceza, dar nu-mi aduc aminte cum o cheama.
Sarcina usoara si asteptam poze.
Pupici
tilis
vio27 spune:
Salutari,
Eu am terminat liceul in 95 si imi aduc aminte cu drag de cativa profesori: Ion Otarasanu, de care pomeneati si voi, la mate; Iordache la rom si chiar Puica (cred ca asa il cheama, prof de istorie). Pot spune ca am avut profesori ca lumea in mare parte, pe cei nasoi i-am si uitat. Tin minte ca ne chinuia una la chimie, dar nu mai stiu cum o cheama.
Voi ati fost la intalnirile de 10 ani (voi cei care ati terminat de mai mult de 10 ani)? Sunt chiar curioasa cine se ocupa de organizarea lor.
Violeta siVladut
tilis spune:
Pe tipa de chimie o chema Samoila si era isterica in ceea ce priveste machiajul, fustele scurte si tot ce tine de feminitate.
Otarasanu ne-a pus intr-o zi cand am avut chimie sa venim toate fetele din clasa cu fustele cele mai scurte pe care le avem pe acasa. Urmarea a fost ca Samoila a intrat in crize s-a dus la Otti, i-a spus ca suntem indecente blah, blah, blah... si dirigu' a trimis-o la origini. de atunci nu s-a mai luat de noi niciodata indiferent cat de mult sau putin machiate eram!!!
Eu m-am mai intalnit cu Puica si a iesit la pensie.
Eu am vorbit cu niste fosti colegi sa organizam ceva, dar mai sunt ceva ani pana atunci (eu am terminat in 1998).
Va pup!!!
tilis
tilis spune:
O prietena care a terminat acum 10 ani si organizeaza la un restaurant, mai multe detalii nu stie nici ea, ca nu se ocupa de organizare.
Va pup!!!
tilis
tilis spune:
Mey, fetelor, mey, chiar asa, hai sa nu o dezamagim pe Meischa!
Mai scrieti si voi ceva!!!
De baieti nu zic, ca si asa erau putini rau, culmea ar fi sa se gaseasca unul pe aici!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alba_ca_zapada/alba_ca_zapada.jpg)
alba_ca_zapada spune:
Si eu am terminat LEDA 3, dar de mult... in 1987!
Asa incat, din pacate, nu prea pot sa depan amintiri cu voi...
onuta spune:
Salutare!
Si eu am terminat liceul in 1992.
Am amintiri frumoase.
Chiar in primavara m-am intalnit cu dl Puia care a iesit la pensie dar mai are cateva ore.
Eu am avut-o pe d-na Niculescu diriginta.
Onuta