CM intarziat, test de sarcina negativ.....

CM intarziat, test de sarcina negativ..... | Autor: Danutz@

Link direct la acest mesaj

Buna,
Lamuriti-ma si pe mine va rog:
Trebuia sa-mi vina CM pe 7 iulie. Pe 10 iulie am facut un test de sarcina "barza" care a fost negativ. Cu tote astea, nici azi, 11 iulie, nu sunt semne ca ar veni CM.

E posibil ca testul respectiv sa fi dat rezultat gresit?
Pana acum am mai folosit acest tip de test si niciodata nu a dat rezultate eronate. Cand a iesit pozitiv, a avut dreptate .

Acum insa, nu stiu ce sa cred. Ar tb sa mai am rabdare si sa refc testul sapt viitoare, sau e posibil sa fie o dereglare?
Precizez ca singurul tratament urmat in ultima vreme a fost luna trecuta, cu Doxiciclina (2/zi timp de 10 zile), in urma unei intepaturi de capusa. Nu cred ca asta putea sa-mi deregleze CM.

Voi ce parere aveti?
La ce sa ma astept?
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

eu am avut o intarziere foarte mare din cauza unui chist si a unui fibrom. s-au vazut doar la ecograf ca nu aveam nici un simptom.
sanatate multa

Matei si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TAVI072007 spune:

POATE FI O DEREGLARE HORMONALA CARE SE POATE TRATA USOR CU ANTICONCEPTIONAL.DAR PT SIGURANTA TA MERGI LA UN MEDIC GINECOLOG PT A STABILI CARE E CAUZA SI PT ATI PRESCRIE TRATAMENTUL.CAT DESPRE DOXICILINA NU AFECTEAZA CICLUL MENSTRUAL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Cam in aceeasi situatie sunt si eu...ce faci?cum esti?a venit CM?
Eu am deja 4 zile de intarziere

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutz@ spune:

Buna,
Multumesc pt raspunsuri.
Mi-a venit chiar dupa 7 zile de intarziere, ceea ce nu mi s-a intamplat niciodata.
De obicei vine la 26-28 de zile, si foarte rar la mai putin de 26 de zile. De asta nu stiam ce sa red.
Singura data cand a intarziat a avut motiv concret, iar acum a am o scumpete de baietzel de 2 anisori
De data asta se pare ca a fost o simpla deregalare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona28 spune:

sunt noua pe aici printre voi.....va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o problema,imi curge pieptu stang....posibil sa fie semn de sarcina?am facut testul dar a iesit negativ.va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Farah spune:

sigur nu e altceva decit lapte?
si nici o alta manifestare, nimic?
multe variante, mai bine mergi la medic. ginecolog, daca nu se lamureste, endocrinolog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliki4god spune:

buna! Mi-a intarziat cm o zi, test negativ, am dureri de cap si de ovar ba stang ba drept, de spate, mancarime sani. Ce poate fi? De obicei numi intarzie cm-ul. Poate fi bebic?

Mergi la inceput