Shoppaholicele Redouto-masochiste (104)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Pe tine cum te cheama de fapt? Miruna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

clau ce sa fac, indur daca e pt binele lui bebe! dar e tare greu, am aterizat intr-o noapte la 2 la urgente nu mai puteam plangeam de dureri ma durea si ureche si cap si masele

cu caldura e asa si asa, daca nu ies din casa e bine ca la noi in casa e tare racoare si dupa-amiaza stau tolanita pe sezlong in spate la umbra e super...mai fac dusuri aproape reci(nu reci) si trece....aaa si mananc toata ziua pepene rece si inghetata

oauu ce concediu fain faceti!!!si elvetia! da de la anu incepe si la noi distractia!!!in 3!!

miruna nasol ca lucrezi duminica

26+ DAVID

Mergi la inceput

Ce distractie in 3? Poate vrei sa zici "chin" in 3...Noi nici acum nu luam copiii cu noi pe distante mai lungi de 500 km. Cel mai departe am fost cu ei la Gura Humorului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

nu...nepotica si in cacelasi timp e si finuta mea, e Miruna..de aici ID... eu sint marilena, dar cand mi-am facut contul nu mi-a fost acceptata nici o combinatie cu numele meu...o fi mai ciudat, numele asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
citat din mesajul lui claujro

Ce distractie in 3? Poate vrei sa zici "chin" in 3...Noi nici acum nu luam copiii cu noi pe distante mai lungi de 500 km. Cel mai departe am fost cu ei la Gura Humorului.

serios??adik nu i-ati scos niciodata din tara? pai noi ne gandeam ca la anu o sa mergem cu bebe impreuna pe litoralul turcesc cel mai sigur...sau ma rog undeva sa fie all inclusiv sa nu ne plimbam prea mult...dar nu la noi

26+ DAVID

Mergi la inceput

Nushu, m-am obisnuit mi-a fost un pic mai greu cand era fii-mea mica, nu puteam sa ies si eu macar n parc cu ea....doar sotzul saracul era "de serviciu" duminica la capitolul asta..acum e mare , se descurca singura!

Mergi la inceput

Marilena, merci de lamurire!

nushu, nu am fost la mare, la all inclusiuve dar banuiesc ca merge, toata lumea o face. In astfel de conditii, desigur ca o sa fie bine. Noi avem un ap la Eforie si mergem acolo de aceea nu ne intereseaza Grecia/Turcia & co.

Mergi la inceput

Claudia imi plece sa-mi spuneti si Miruna, n-am nici o problema...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Redoutistele spune:

Am deschis capitol nou!

Mergi la inceput