Anka, de ce OP apartii?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Fetelor, voi cum si unde tineti margelele? Am vreo 30 de margele (plastic, sticla, lemn etc), siraguri mai scurte sau mai lungi si nu am un loc pt ele... Mi-ar placea sa le tin insirate ca la magazin ...dar cum? Help!
de OP4 din Tatarasi.am cautat pe net si la nr ce l-am gasit a raspuns o babutza acra si enervata ,nici nu a inteles bine intrebarea mea zic "posta tatarasi?" "n-avem" am stresat-o de 2 ori,credeam ca am gresit vreo cifra...
Clau, si eu am vreo cateva, dar le tin in niste "pungute" de matase si de catifea, in sertar, of corz, tot din cauza de matzi
cristina d.
Anka, 254951?
cristina d.
Mi-ar placea un cuier
De ce nu o fi inventa si posta romana un sistem, sa introduci numele si sa vezi daca a intrat in tara un colet si unde se afla el....eheeee....
nu se dau informatii prin telefon.. numai la ghiseu cu buletinul..merci oricum de nr.a mai trecut o zi...mai astept
quote:
citat din mesajul lui ANKA-iasi
nu se dau informatii prin telefon..numai la ghiseu cu buletinul..merci oricum de nr.a mai trecut o zi...mai astept
Clau, parca o si vad pe Mara "modindu-se" la oglinda cu margelele tale expuse pe cuier
cristina d.
Mai nou s-a domnisorit rau si nu mai vrea sa poarte decat rochitze. Atat!
Vad ca am ramas singure pe aici...