Shoppaholicele Redouto-masochiste (104)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

mirunajr - succes

------------------------

ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

http://www.tamagochi.ro/pet-roscatel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Merci!

tot nu mereg..intre timop am primit si un raspuns de la ei..
v-am spus ca le-am scris ieri

Bonjour,

Suite à un problème technique sur notre site, vous avez connu des difficultés lors de votre visite sur nos boutiques. Pour nous faire pardonner, nous vous offrons un cadeau surprise* pour toute commande.
Nous tenions à vous prouver l'interêt que nous portons à la qualité de nos services.

Cette offre vous est PERSONNELLEMENT réservée.

Encore toutes nos excuses et à très bientôt sur laredoute.fr

deci nu e vorba dopar de cardul meu cred....au ei o problema din cate inteleg.. o sa le scriu sa-i intreb cand pot da totusi comenzi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Miruna,mailul pe care l-ai primit nu are nici o legatura cu ce le-ai scris tu lor.Mailuri de genul asta am tot primit si noi,fara sa fi avut probleme tehnice.Faptul ca l-ai primit tocmai acum e o simpla coincidenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
citat din mesajul lui mirunajr

Merci!

tot nu mereg..intre timop am primit si un raspuns de la ei..
v-am spus ca le-am scris ieri

Bonjour,

Suite à un problème technique sur notre site, vous avez connu des difficultés lors de votre visite sur nos boutiques. Pour nous faire pardonner, nous vous offrons un cadeau surprise* pour toute commande.
Nous tenions à vous prouver l'interêt que nous portons à la qualité de nos services.

Cette offre vous est PERSONNELLEMENT réservée.

Encore toutes nos excuses et à très bientôt sur laredoute.fr

deci nu e vorba dopar de cardul meu cred....au ei o problema din cate inteleg.. o sa le scriu sa-i intreb cand pot da totusi comenzi!

Mama de Anca-Simona

Ma indoiesc ca e un raspuns la sesizarea ta. Doar in cazul in care vine de la adresa "service client" si are denumirea "votre demande no. ..." Mai degrada imi pare a fi vesnicul mesaj care sa te faca sa dai o noua comanda.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

daaa??!!!! si eu care ma miram cat de promti sint! oricum eu le-am raspuns si le-am explicat a am in continuare probleme.! sa vad daca primesc vreun raspuns

Mergi la inceput

Mancare de nervi LR-ul asta...si tot nu renuntam

Mergi la inceput

Ma uitam acu in mes remboursement. Pt.comanda din 26 mi-a aparut note d'avoiru pe 1 si bon d'achatu pe 4. Pe cutie scria ca a plecat din Fr pe 3.07.OK, insa pt. una din comenzile de pe 1, note d'avoiru e de pe 9.07, iar bon d'achatu inca nu a aparut. Si nici nu cred sa apara mai devreme de marti pt. ca luni e Ziua Frantei, so, cred ca LR nu lucreaza... Asa ca, in inchipui ca coletele din 1.07 nu vor veni mai devreme de 23. Ce sa mai zic de alea de pe 4 si ala de ieri. Cred ca am sa primesc colete si la toamna (asta daca o sa mai ramana ceva sa-mi trimita)

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

http://www.fashionshopping.com/boutique/liste_rayons.cfm

p'asta il stiti?

Mergi la inceput

Yupiiiii, am dat comanda

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui claujro

http://www.fashionshopping.com/boutique/liste_rayons.cfm

p'asta il stiti?

Livreaza in Franta metro, Corsica si ale tari ale UE (si-ti inchipui o lista destul de lunga): Belgia si Luxembourg

cristina d.

Mergi la inceput