Test Papanicolau

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui popescusimo

multumesc mult nikole pentru raspuns
referitor la pap-urile facute la medlife, au fost ok? adica au depistat ce era de depistat? nu de alta, dar am tot citit pe net ca anumite persoane s-au plans de analizele de la medlife... ca ar fi gresite.
simo


Simo, eu pap-urile din ultimii ani le-am facut in Tokyo, habar nu am cum sta treaba prin lab. din Buc.
Iar aici, oriunde ai face pap-ul, analiza este trimisa la institutul de oncologie , deci...nu stiu, ma gandesc ca ar trebui sa fie sigure.
In Buc. insa...eu nu te pot ajuta cu informatii, dar sunt fete care te pot lamuri, mai asteapta putin, eventual mai primesti raspunsuri.

Totusi vreau sa-ti spun ca dupa nastere de ex. mi-am facut pap-ul la doua clinic, la clinica unde am nascut, si cea la care mergeam innainte de sarcina...la una dintre clinici mi s-a recoltat secretia pe lama(scuze celor de specialitate ptr eventuala exprimare stangace), la cealalta betisorul acela cu care s-a recoltat a fost introdus intr-un fel de fiola cu lichid.
aNALIZA A FOST FACUTA LA 2-3 ZILE DIFERENTA.
Mi-au venit 2 rezultate, unul ...tip1
celalalt... tip 2, proces inflamator, ceva de genul, nu am rezultatul la mine, medicul m-a sunat si mi-a spus tipul papu-lui, si sa stau linistita, sa vin peste 6 luni ptr un nou pap.Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita 14+cu posibil...Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

testul in mediu lichid e cel mai sigur
se face la medicover


Mergi la inceput