Reactii de la Logest
Anul trecut am inceput sa iau Logest, la recomandarea medicului. In general le-am tolerat bine, singura reactie majora si neplacuta fiind diminuarea (mai de tot) a libidoului - motiv pentru care (la insistentele sotului) le-am si intrerupt. E drept ca in ultima luna cand le-am luat am avut ceva stari de greata si diaree fara vreun motiv. Acum (dupa o pauza de vreo 6 luni), am inceput din nou sa le iau. E prima luna, am luat 2 pastile peana acum. De azi dimineata am o stare persistenta si destul de puternica de greata. E posibil sa fie de la AC? E drept ca sunt si cam obosita (copil cu febra = nopti nedormite + stres), asa ca o mai fi si asta una din cauze. Daca totusi greata e de la AC, o sa dispara in cateva zile/saptamani? Ar ajuta sa iau ceva pentru protectia ficatului (Essentiale, Liv etc)? Multumesc!Poze:
http://community.webshots.com/album/562040587rahoEU?start=0
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/Miruna
Raspunsuri
RAMONELLA spune:
Da,clar,anticonceptionalele scad libidoul.Am patit-o si eu.Pe langa celelalte efecte secundare,pe care le ai si tu,si multe altele care apar in timp.Indiferent de anticonceptionale.
Ai putea sa iei Liv,chiar nu m-am gandit la asta,ca si eu iau la recomandarea medicului,ca am ciclul total aiurea,si tre sa iau cateva luni sa se regleze.Am sa iau si eu Liv.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
bb_yasmi spune:
ralucutza, ti-ai facut analize inainte? sau ti le-a dat dr "dupa ureche"?? si eu am luat logest, doar 2 luni pt ca am avut sangerare continua si stari de rau. nu erau potrivite pt mine. la fel au fost si jeanine. acuma dupa ce am facut analizele de riguare dr mi-a recomandat karissa (sunt mai slabe in concentratie) si am simt super de la ele.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
rall spune:
Mie mi le-a recomandat doctorul ginecolog, complet dupa ureche si iresponsabil. Dar nu am avut nici un efect secundar neplacut.
Oricum, le-am luat 4luni si acum le voi intrerupe deoarece se fac tot mai multe legaturi intre anticonceptionale si cancerul la san...
ralucutza77 spune:
quote:Pai cam dupa ureche mi le-a dat. Adica initial mi-a recomandat Yasmine, dam am avut niste dureri puternice de cap de la ele. Asa ca mi-a recomandat Logest, pt ca ar avea concentratie mai mica. De la astea nu m-a mai durut capul, asa ca s-a considerat ca ar fi ok. Exista vreun medic care sa recomande analize inainte de anticonceptionale, ca eu nu prea am auzit de asa ceva.Poze:
citat din mesajul lui bb_yasmi
ralucutza, ti-ai facut analize inainte? sau ti le-a dat dr "dupa ureche"?? si eu am luat logest, doar 2 luni pt ca am avut sangerare continua si stari de rau. nu erau potrivite pt mine. la fel au fost si jeanine. acuma dupa ce am facut analizele de riguare dr mi-a recomandat karissa (sunt mai slabe in concentratie) si am simt super de la ele..................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!..................................................................
bb_yasmi spune:
quote:
citat din mesajul lui ralucutza77quote:
citat din mesajul lui bb_yasmi
ralucutza, ti-ai facut analize inainte? sau ti le-a dat dr "dupa ureche"?? si eu am luat logest, doar 2 luni pt ca am avut sangerare continua si stari de rau. nu erau potrivite pt mine. la fel au fost si jeanine. acuma dupa ce am facut analizele de riguare dr mi-a recomandat karissa (sunt mai slabe in concentratie) si am simt super de la ele.
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
Pai cam dupa ureche mi le-a dat. Adica initial mi-a recomandat Yasmine, dam am avut niste dureri puternice de cap de la ele. Asa ca mi-a recomandat Logest, pt ca ar avea concentratie mai mica. De la astea nu m-a mai durut capul, asa ca s-a considerat ca ar fi ok. Exista vreun medic care sa recomande analize inainte de anticonceptionale, ca eu nu prea am auzit de asa ceva.
Poze:
da ralu, mie mi-a facut analizele.
bb_yasmi spune:
ralu, eu mai stiu ca in primele 3 luni pot aparea tot felul de efecte negative. apoi ar trebui sa se obisnuiasca organismul. eu de la karissa nu am avut nici un efect neg.
RAMONELLA spune:
Si mie prima data mi-a dat Yasmin,asa dupa ureche...am avut sangerari toata luna...apoi le-am schimbat singura,ca inainte sa raman gravida am luat vreo 2 ani Logest si a fost ok,apoi vreo 4 luni m-a pus saracia sa iau Yasmin ca cica au concentratie mica si nu a fost deloc ok,adica tot asa cu sangerari...Deci ce mi se potriveste mie sunt Logest...sper sa mi se regleze ciclul dupa ele..
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)