Chiar poate fi cineva rece in fata suferintei?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Chiar..cum te-au intrebat fetele..iti mai e "cea mai buna prietena?"
Nu poti vorbi cu ea sa faca exceptie de la "spaga" pentru bebelul asta?Sa o ia ca pe un semn de prietene cu tine!

Sorana 20+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Si uite asa se cern "prieteniile". Ce magarita neobrazata si lipsita de inima! Eu i-as spune in fata ca nu mai pot fi prietena cu o astfel de persoana si as rupe definitiv relatiile. Doamne, pana unde s-a ajuns...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Am vazut ca majoritatea se intreaba daca aceasta fata imi mai poate fi prietena. Sincer cred ca si-a pierdut aceasta titulatura cu trecerea timpului, pt ca nu prea ne mai intalneam asa des, cum o faceam cand eram necasatorite... Dar nu mi-as fi imaginat-o niciodata in postura asta, de a ramane indiferenta la vederea unui copil bolnav.

Culmea e ca pe patronul clinicii l-a impresionat suferinta acestei familii si le-a oferit 20 sedinte la pretul de 10, cu alte cuvinte reducere de 50%. De fapt, asta era indignarea "prietenei", ca dupa ce l-i s-a oferit asa o mare reducere, cand ei ar fi fost dispusi sa plateasca si pretul intreg... nu au putut sa-i dea si ei asa , macar 10-20 de lei, daca tot au economisit bani din reducere.
O sa o mai sun si astazi, sa vad cum ramane, pentru ca nu are cum sa nu-i mai primeasca la clinica, ca doar nu este ea patroana.O sa rog pe alta fata de acolo sa se ocupe de ei, ca mi-e teama ca daca bebelusul ramane tot pe mana acestei fiinte, cred ca ea ar fi in stare sa-i faca masajul mai mult superficial, ca de, nu sare nimeni cu banii pentru el.
O sa va tin la curent cu ce se va intampla

http://b1.lilypie.com/CAyRp2.png

Mergi la inceput

Clinica este nou infiintata, de maxim 6 luni cred. Programarile se fac intr-adevar telefonic, dar de obicei te intreaba cu cine doresti sa faci tratamentul, in cazul in care ai vreo recomandare. Angajate sunt acolo 6 fete, si 3 baieti, care se ocupa mai mult cu recuperarea prin fittnes. Aceasta prietena este oarecum mai bine vazuta acolo, deoarece are pregatire strict pe kinetoterapie, o alternativa a terapiei mai nou descoperita. Clienti nu prea au , cred, dupa cum zicea si ea, clinica fiind doar pt recuperare medicala, cand majoritatea clinicilor de acest gen au toata gama de masaje, anticelulitit, de relaxare, etc. Si binenteles ca acum au si preturi mai mici decat celelalte clinici cu mai multa vechime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Intrebarii din titlu i-as raspunde

: Da, chiar poate fi cineva rece in fata suferintei. Da, cineva chiar poate fi rece si foarte rece, ingrozitor de rece, total insensibil...
Am cunoscut si mai rau.

O intimplare ( "la polul opus") pe marginea aceluiasi subiect, o scriu aici poate vine prietena cea mai buna a cllaudiei sa citeasca si sa ia exemplu:

Merg des la kinetoterapie ( masaje si gimnastica medicala). Am cunoscut tot felul de kinetoterapeuti, unii sint seci, nu scot un cuvint dar isi fac treaba, altii sint calzi, binevoitori, vorbareti dar stingaci ( nu le-as spune nepriceputi...), altii sint chiar duri, atit in vorbe, gesturi cit si in terapie dar dau rezultate spectaculoase ( am intilnit unul care imi smucea gitul brusc, pocnindu-mi oasele) si abia apoi spunea cu voce de tunet: " trebuia sa va spun, nu? " si eu ingaimam cu stele verzi in cap "da, cam da..." iar el rastit: " ei bine, va spun acum :v-am sucit gitul!"...

Am fost ingrozita de el dar dupa sedinta doi ( caci eu sint curajoasa, m-am dus si a doua oara) mi-a disparut durerea cervicala de care nu mai scapam de citeva saptamini...

Recent am gasit o fetiscana in locul "sadicului". O scumpete de fata, cu grai dulce si gratie de balerina dar cu miini de aruncatoare de ciocan.
Aveam platite anticipat 10 sedinte ( la clinica particulara). Va spun, pe cit mai scurt: dupa acele sedinte EA nu a fost multumita de rezultatul muncii ei, eu ii spuneam ca ma simt mult mai bine ea ma "ameninta" sa n-o contrazic ca ea simte mai bine unde muschii nu s-au "imprietenit" cu oasele si simte la mina ca tensiunea nu a disparut.
Am zis: bine, imi mai platesc citeva sedinte...Ea... nimic, ca sa nu platesc ca terapia a fost scrisa pe "reteta" de sefa ei, medicul meu curant pe care-l consultasem iar daca medicul a gresit estimind 10 sedinte in loc de 15 pentru problema mea ...sa suporte clinica diferenta.
Si asta n-a fost nimic, m-a lasat protestind uimita ( eu inca imi trageam bluza peste cap) si a iesit din sala, glont spre cabinetul medicului. Dupa citeva minute a revenit spunindu-mi ca totul e aranjat, mai am inca 3 sedinte gratuite si posibilitatea a inca 2 platite pe jumatate.
M-am uitat la ea ca un extraterestru. Am zis ca nu exista asa ceva, iata ca m-am inselat. Exista si oameni "calzi" in fata suferintei. Cinste lor!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

eu m-as debarasa de astfel de prietena, rapid si fara remuscari!
si as recomanda, in alte situatii, altor oameni, chiar necunoscuti... nu prietenilor!

e o rusine pentru acea clinica, un astfel de angajat... mai e si particulara....unde precis salariul nu e 700 lei!!!!

kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Stii ceva...eu unei asemenea "cunostiinte",ca prietena nu se poate numi i-as inscena o luare de mita.Si iti spun asta fara rautatea de a face rau cuiva!

Pai ,a achitat familia costul tratamentului,a beneficiat de o chitanta pe bani? Tu X-Terapeuta cine esti? Ai terminat o kineto cu bani evident(eu stiu ca e o sectie destul de nou infiintata la medicina) si acum vrei sa iti recuperezi banii de pe spinarea unor oameni necajiti,du-te la racoare,ca e cald afara,nici nu mai ai nevoie de aer conditionat:))

Aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
citat din mesajul lui cllaudia

Am cunoscut din intamplare o familie cu un bebelus, care, din pacate necesita masaj kinetoterapeutic. Stiind ca prietena mea cea mai buna lucreaza in domeniu, am trimis aceasta familie la ea la clinica cu toata increderea. Au stabilit telefonic un pret/sedinta. Toate bune si frumoase... pana azi, cand primesc un telefon de la prietena mea , care, foarte indignata si furioasa imi spune ca nu-i mai primeste la masaj pt ca nu a primit nici macar un leu de la ei ( spaga bineinteles). Si, ce ar face ea daca a-r accepta asa clienti, ar trai doar din salariu? Pai ce,eu nu stiam ca ea si-a ales meseria asta doar pt ca se castiga bine din spaga, mai ales intr-o clinica particulara...

Degeaba am incercat eu sa-i explic ca familia aceasta este de la tara, si ca au venit in Bucuresti cu chirie, pt ca au bebelusul bolnav si trebuie mers cu el la dr. ( sufera si de insuficienta renala) parca vorbeam cu peretii, ea imi repeta intr-una ca nu trebuie sa fie induiosata de suferintele altora, ca altfel nu a-r mai castiga nimic, si ca in lumea asta ca sa reusesti, chiar si sa traiesti, trebuie sa dai bani. I-am inchis telefonul, dar nu inainte de a-i spune ca si ea este mama, si ar fi putut fi copilul ei in situatia asta, pt ca boala nu alege....

Acum stau si ma gandesc, cum poate avea cineva inima de piatra, sa poata ramane indiferent in fata suferintei unui om, unui copil nevinovat. Chiar au pus stapanire banii pe acesti oameni, le-au impietrit sufletele? ....

Nu inteleg... tipa lucreaza intr- clinica particulara si vrea si spaga? Si patronii clinicii or stii treaba asta??? Hmmm...

Whatever... In ceea ce priveste intrebarea ta... eu am intalnit oameni care nu numai nu erau impresionati de suferinta altora, ci chiar le placea, aveau despre ce sa discute (a se citi barfeasca) si sa se amuze. Sunt multi oameni rai pe lumea asta... of, of.

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Da, a terminat o facultate particulara, fiind in prima generatie de studenti cu specilizarea asta...

Patronul clinicii este un arab, stabilit de multi ani in Romania, si sunt 100% sigura ca nu stie ca ea pretinde spaga de la clienti. Acum nu stiu daca si ceilalti angajati au aceleasi asteptari, dar nu par a fi genul... De fapt, nu stiu, nici "prietena mea" nu parea genul, dar... no comment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Da-mi numele prietenei tale si o reclam eu la coruptie si abuz de putere.

MA SCANDALIZEAZA cel mai tare ca nu faceti mare lucru contra coruptiei voi,ar trebui sa participati la disparitia ei.

http://fr.youtube.com/watch?v=wQAthxUjkpY

Mergi la inceput