Montagnarzii!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danacaltan spune:

Noi(eu si Vladutz) am facut pe Valea Galbenelelor coborire in cordelina, cind avea bb cam 3 luni in burtica,iar in 7 luni am reusit sa urc in canionul "7 scari",cam pina la scara nr. 4, caci mai departe nu mai aveam loc de burta mea mareata ca sa ma strecor.La coborire am zarit o ciuta salbatica si sotul meu s-a speriat(a zis ca la atitea emotii pt. o singura zi, mare minune daca nu cobor cu el carunt la vale, pt. ca inainte de asta, eu alunecasem pe gheata).
Sabina, de unde pot cumpara si eu rucsac special pt.bb, ca da cind caut...!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Si daca scriu numai eu la topic-ul acesta si tot nu-l las sa se "infunde"...MAMICI MUNTZOMANE, VA-TI LASAT PE TINJALA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Dana, stai ca io nu ma las ushor cand e vb de muntesunt prima...So sa incep cu inceputul
cand eram io la mama in burtica (si aveam vreo 8 luni), unde era cald si bine...calatoream, pe undeva prin Pasul Bran spre Moeciu de Sus. Asta se intampla prin '75...si cred ca de atunci mi se trage...
Ca de atunci, sunt o impatimata a muntelui...Imi place la nebunie...Am umblat mult pe munte, recunosc ca nu am fost peste tot, si regret enorm, ca nu am vazut Fagarasul, Ceahlaul si Retezatul...dar inca mai sper...Din ce am vazut pana acum, Piatra Craiului ramane first place....Este SUPERBBBB!!!!
Acum, depinde la ce trasee va referiti voi: pot fi grele sau usoare.
Imi place cel de la 7 scari, Cheile Rasnoavei (unde am facut I data alpinism), Cab Diham (unde iara de iarna eram acolo), Cab.Susai, Piatra Craiului (tot imi place)...si ce sa va mai spun
mi-e dor de serile la foc de tabara (eu am fost intr-un club montan), de sunetul chitarii, de glume, de trasee, de busola, de cort, de tot
acum e mai rau, pt ca sotul meu, este pantofar...si nu-i place...dar am zis ca pe copii (inca nu-i avem) asha o sa-i invat, cu muntele....cam atat

Albinutzza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Fetelor, sunt la Busteni pana pe 25 august. Haideti pe munte!
Peste cateva zile vreau pe Pripon pana la Omu eventual, daca e vreme buna.

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

CAUT CU ARDOARE RUCSAC IN CARE SE BAGA BB-LUL, CA APOI SA-L IEI PE MUNTE - IN SPATE!!!!!!!!!!!
Va rog, cine a vazut prin magazine, si anume unde / sau cine are de vinzare - dau oricit!!! sa ia legatura cu mine pe mail:danacaltan@myx.net // sau aici la PM.

MULTZUMIM,

Mergi la inceput