vrem sa mergem in vacanta!
Ne pregatim de concediu.Si ca sa facem un lucru foarte bun,am hotarit sa mergem la mare ca sa facem aerosol cu cel mic.Zona noastra e foarte pacatoasa din cauza aerului si majoritatea copiilor sufera cu gatul.Problema care se ridica e ca,cel mic are 4 luni!!!Inca nu am introdus nimic in alimentatie, pe langa laptele natural,deci nu ar fi foarte complicat din punctul asta de vedere.Dar imi pun intrebari legate de drum(cam 600km),de soare,de somn.Vrem sa plecam cu cateva zile inainte de a incepe sejurul pentru a innopta pe drum.E si soacra-mea cu noi....si cu toate astea , sunt multe care ma nelinistesc.Stiu ca aerul si soarele(nu foarte mult) fac foarte bine,dar nu stiu in ce parte se inclina balanta.Voi cind ati fost pentru prima oara in vacanta?Si cum a fost?Ce ma sfatuiti?!
mmireille
www.babiesonline.com/babies/f/familiamea
Raspunsuri
Sabina spune:
noi n-am mers la mare din cauza distantei si a faptului ca Sofia nu doarme noaptea, are somnul dezorganizat.Daca copilul doarme bine, cred ca nu sunt probleme.Altfel...mai mare daraua decat ocaua!
Sabina & Sofia Galagia
Lauraa spune:
Mirela, am citit la tine in profil ca ti-ai petrecut travaliul pe drum spre Bucuresti! Cum ai avut curajul sa pleci cu apa rupta 450 km cu masina??? Wow, nu mi-a venit sa cred cand am citit :)
LAURA
Laura T spune:
Noi am avut curajul asta: pe fetita cea mare am dus-o la mare la 4 luni jumate iar pe cea mica la 3 luni jumate. Am circulat numai noaptea (dar la noi sunt numai 300km!), iar acolo a fost totul ok! Mai ales daca aveti si un ajutor cu voi (o bunica) e...super!
Vacanta placuta!
Laura si bebitele: Bianca (4 ani si 4 luni) si Ramona (1 an + 3 luni)
Marina spune:
noi am fost la mare cu maaria de 7 luni jumatate. E drept ca drumul din buc la constanta e mult mai scurt, dar am pus=o in scaunel si da-i bataie. a dormit non stop,si am mai oprit la jumatatea drumului pt mancarica.
La mare a fost super, aerosoli dimineata(traiasca bunica) si putin soare dupa 5. In mare e recomandat sa nu o bagi, adica chir interzis la 4 luni, las-o cu piciorutele in nisip, sepcuta si tricou tot timpul. Dr meu mi-a spus sa nu-i mai dau vigantol in perioada de mare plus inca 2 sapt dupa. Si plimbari pe faleza seara. Maria s-a simtit foarte bine si a progresat vizibil in perioada aceea.
Vacanta placuta
marina
GabiG spune:
Noi am fost cu puiul nostru cind avea 2 luni. E adevarat ca de aici pina pe coasta sint 150 km. Am plecat pe la 10 seara (dupa vaccinul de la 2 luni), am stat acolo 3 zile (si eu o alaptam pe atunci). Normal ca nu am stat cu ea pe plaja, ne plimbam mai mult pe faleza, la umbra si seara. Cu alaptatul nu a fost nici o problema si in masina dormea in scaunelul ei, -n-aveai treaba...
Sfatul meu, la asa un drum lung trebuie calatorit noaptea, dar noaptea in Ro...
Nu uita de crema de soare cu factor de proitectie f mare chiar daca il tii la umbra...
Numai bine!
si Francesca 1an2 luni
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://f1.pg.photos.yahoo.com/adigabi