Despre Iran

Despre Iran | Autor: Nicoleta

Link direct la acest mesaj

Salut.
Stie cineva care sunt regulile de respectat in aceasta tara? Eu stiu doar despre pantalonii lungi si camasile cu maneca lunga. Altceva ar mai trebui sa stie cineva care pleaca in aceasta tara?
Cu sandale este voie, spre exemplu? Dar cu tricou in hotel, in camera?
Multumesc,
Nicoleta.
PS Nu stiu daca daca subiectul asta se potriveste aici 100%, insa nu stiu unde s-ar potrivi mai bine.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

http://www.netiran.com/laws.html

Nu poti umbla (ca femeie) cu capul descoperit.

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jilgin spune:

Buna,
Eu am fost acum 2 ani acolo si in momentul cand a aterizat avionul toate femeile si-au pus un batic pe cap si au imbracat un fel de pardesiu(mantou)Cred ca merge si un sacou mai lung.Eu mi-am pus o esarfa si un sacou dintr-un material mai subtire,dar care acoperea fundul pana la jumatatea coapsei si pantaloni.Evident ca poti purta sandale.Trebuie sa stii ca in Teheran lumea e mai "cosmopolita" si tinuta nu trebuie sa fie chiar asa de stricta,dar daca mergi in provincie e mai bine sa-ti cumperi un mantou de acolo,sunt foarte ieftine si nu sunt urate!Daca vrei mai multe informatii intreba-ma si iti stau la dispozitie cu placere.Jilgin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adibe spune:

Draga Nicoleta
sint in IRAN de 4 ani asa ca intreaba-ma absolut orce vrei sa sti. Pina acum ceea ce ti-a spus (scris) Jilgin este adevarat.
Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Adibe, povesteste-ne si tu cate ceva despre Iran. Chiar m-ar interesa. Cum e acolo, care e mentalitatea, cum te-ai adaptat, unde ai avut greutati, etc.
Te asteptam cu interes.
Lorelei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jilgin spune:

Lorelei,
Ai avut o idee excelenta;chiar ma gandeam si eu sa o rog pe Adibe sa ne povesteasca despre viata de zi cu zi de acolo,daca lucreaza,am vazut din profilul personal ca e asistenta medicala,cum e in spitalele lor si cam ce impresie are despre viata de acolo.
Eu am fost impresionata de Iran,am plecat cu o groaza de prejudecati de aici si acolo am gasit o lume deosebita de a noastra,dar foarte frumoasa si extraordinar de prietenoasa.Am fost intr-o vizita de o luna si jumatate si din acest punct de vedere totul a fost foarte frumos,dar ma intrebam cum e sa locuiesti acolo ,sa muncesti,sa traiesti acolo;de aceea o rog si eu pe Adibe sa ne spuna mai multe din perspectiva unei locuitoare a Teheranului.
Jilgin

Mergi la inceput

IMI VINE SA URLUUUUUUUU
Fetelor am scris vre-o 2 ore si cund am dat "trimite un raspuns" s-a dus dracu tot... unde? nu stiu ca vad ca pe topic nu a aparut nimic
Asa ca ....scuze dar acum nu ma mai simt in stare sa o iau de la capat.. poate miine....tremur de nervi...
Hai ca ma enerveaza rau chestia.
mama ...si ce m-am chiunuit sa scot ceva frumos
va pup oricum
ADI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

adibe, cind mai patesti asa, da-i pe butonul Back de la browser, poate reusesti sa recuperezi mesajul (si sa-l pui intr-un editor de text, ceva - Notepad, poate).

Sanatate la bebei si mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Nu fi trista Adibe ,s-a intimplat si la altii.Dar daca stii ca vrei sa ne scrii mai mult eu iti sugerez sa scrii in Word cit si ce vrei si apoi dai copy si paste .
Succes si asteptam s-o iei de la capat cu povestirea.

Dana si gemenii
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Podeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

oh, ce pacat, oricum, asteptam curioase povestirile tale . Poate data viitoare mai bine scrii doua mesaje diferite, poate este limita la marimea mesajului.

Mergi la inceput

URA...Am reusit sa intru
Sper sa reusesc sa si postez ceva ...ca am mai incercat si dupa amiaza si nu mi-a iasit pasenta.
Daca imi intra mesajul asta le bag si pe celelalte 2 in ordinea in care le-am scris...ca de data asta le-am salvat in my documents(SIC)

Mergi la inceput