va multumesc mult pt raspunsuri.Cred ca o sa-l facem dupa 2 ani, cand vom merge in Ro pt ca aici nu se face.
Crisu, mami de Alex
22.07.07
Noi tocmai am facut combinatia Infarix + Prevenar la 2 luni. Dupa 2 zile ce am remarcat eu si nu cred ca e o coincidenta e ca pare mai somnolent si nu mai mananca foarte bine. Asera de ex a mancat 25-30 ml (i-am dat cu biberonul) si a adormit dus 5 ore ..
Sper sa-i treaca repede reactia asta, care banuiesc ca e de la Prevenar.
Ieri am facut si noi Prevenarul. aseara a fost destul de agitat, marait, nimic nu-i convenea. Cred ca il durea si piciorul un pic fiindca nu ma lasa sa pun mana acolo unde era intepatura. Febra nu a facut deloc. A mancat mai putin dar nu pot sa spun ca de la vaccin fiindca a mai avut zile in care a refuzat mancarea.
Va pup
Diana mamica de Alin si Toni
Buna Fetelor,
Stiti unde se gaseste cel mai ieftin Prevenarul?
La farmacia Dona mi-a zis ca e in jur de 285 ron cu reducere.
Multumesc,
Pentru ce este Prevenarul? Dar Rotarix si Infanrix? Rares are 2 ani si stiu ca trebuie sa faca un vaccin acum, dar doctorita lui mi-a spus ca nu mai este de gasit si sa mai asteptam.
Multumesc
Zina e posibil ca dr sa vb de vaccinul obligatoriu, daca ai facut schema privata, acela se numeste Infanrix DT, cel de la stat nu stiu cum, dar tot cu DT trebuie sa fie. Dar se face la 30 de luni, deci 2 ani si jumatate.
Rotarix si Prevenar sunt vaccinuri optionale, unul contra rotavirusului, altul este pneumococic, contra pneumoniilor...Rotarix, din pacate, se face numai pana in 6 luni, in doua doze, sigur nu e vb despre asta la copilasul tau. Prevenarul poti sa il faci, daca vrei, nu e obligatoriu.