Cum se foloseste Maybe Baby??

Cum se foloseste Maybe Baby?? | Autor: mel_g

Link direct la acest mesaj

Am reusit sa mi-l comand, si ajunge la mine miercuri sau joi. Pana atunci vreau si eu amanunte de la voi (cele care aveti) despre el. Cum i-l folositi, daca sunteti multumite, daca folositi concomitent si metoda temperaturii bazale, si orice altceva vi se pare interesant de spus.

Pupici

Mel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

De unde l-ai comandat? Am vorbit azi cu Anis, si mi-a spus ca este multumita de el. Da, poti folosi concomitent si metoda temp bazale, a mucuslui, etc. Spune-mi si mie detalii, ok?
pupici
CRinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Draga Crinuta, am sunt simbata la firma Salus-Rom la nr. de telefon 0265.217.824 si mi-a raspuns o tipa super draguta. I-am spus eu ce vreau (Maybe baby), ea mi-a cerut adresa, mi-a spus cit costa , si mi-a promis ca luni mi-l trimite prin posta, urmand ca eu sa platesc la primirea coletului. Nu mai pot de nerabdare.

Pupici

Mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Pai si cat costa? Poate iau si eu. Merci mult pt nr de telefon
CRinuta

Mergi la inceput

1.250.000 lei

Pupici

Mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lina spune:

Buna fetele!

Sunt Lina si m-am inregistrat ptr. ca am stat o zi intreaga sa citesc mesajele voastre si mi-a placut cum ganditi si ce sfaturi dati.
Explicati-mi si mie ce este Maybe Baby.

va multumesc si va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Buna Lina si bine ai venit la . Da o cautare pe forum dupa "Maybe baby" si sigur gasesti ce ai nevoie, s-a mai discutat acest subiect.

Sa ne spui despre tine ... O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

mel,Crinuta dupa cum stiti deja eu il folosesc de luni si sunt multumita de el.Dimineata,ianinte de spalatul pe dinti,se pune o picatura de saliva pe lentila,se asteapta cam 10-15 min. sa se usuce si apoi te benoclezi prin lupa.In functie de nivelul de oestrogel(estrogen cumva???) iti arata fie o feriga...adica niste frunzulite ramificate,fie punctulete cu feriga fie numai punctulete.punctuletele inseamna ca esti nefertila,punctulete+feriga=fertila,doar feriga ai ovulat sau o sa ovulezi.
Mie mi-a aratat o zi punctulete+feriga,iar ieri si azi doar feriga.Eu il folosesc concomitent cu temp.bazala,si s-ar parea ca are dreptate.Adica ieri a fost temp.36.7,azi a scazut la 36.3,am avut dureri in ovarul stang.Se pare ca am ovulat in a 10zi???
Crinuta tu ce zici?
Oricum Mel aparatul vine cu instructiuni si in engleza si in romana.
pupici

adina

Mergi la inceput

Ura l-am primit si eu aseara!!!! Si nu m-am putut abtine si bineinteles l-am incercat cu toate ca mancasem o punga de saratele. Asta a fost f. bine pt. ca mi-a iesit o structura de feriga de toata frumusetea (ma si speriasem)si am vazut si eu cum trebuie sa arate. Astazi de dimineata pe nemancate si nebaute l-am folosi iar si au iesit niste punctulete transparente - asa apar si la voi ? - (iar temperatura 36,4 ca de obicei) Deci nu este nimic deocamdata!
Voi ce parere aveti??????????????????

Pupici si sa ne vedem

Mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Mel ai grija cum il folosesti....nu pune multa saliva si mai ales intinde-o bine cu degetul pe lentila ca altfel iti iasa numai punctulete.Daca aseara ti-a iesit feriga atunci trebuie sa iasa si azi.Eu am patit-o la fel sa stii.
Asa ca bafta la
Pupici si sa auzim de (eu am un sentiment ca luna asta o sa se intample marele eveniment,nu ma intreba de ce ca nu stiu,asa simt)

adina

Mergi la inceput