Cum se foloseste Maybe Baby??
Am reusit sa mi-l comand, si ajunge la mine miercuri sau joi. Pana atunci vreau si eu amanunte de la voi (cele care aveti) despre el. Cum i-l folositi, daca sunteti multumite, daca folositi concomitent si metoda temperaturii bazale, si orice altceva vi se pare interesant de spus.
Pupici
Mel
Raspunsuri
crinuta spune:
De unde l-ai comandat? Am vorbit azi cu Anis, si mi-a spus ca este multumita de el. Da, poti folosi concomitent si metoda temp bazale, a mucuslui, etc. Spune-mi si mie detalii, ok?
pupici
CRinuta
mel_g spune:
Draga Crinuta, am sunt simbata la firma Salus-Rom la nr. de telefon 0265.217.824 si mi-a raspuns o tipa super draguta. I-am spus eu ce vreau (Maybe baby), ea mi-a cerut adresa, mi-a spus cit costa , si mi-a promis ca luni mi-l trimite prin posta, urmand ca eu sa platesc la primirea coletului. Nu mai pot de nerabdare.
Pupici
Mel
lina spune:
Buna fetele!
Sunt Lina si m-am inregistrat ptr. ca am stat o zi intreaga sa citesc mesajele voastre si mi-a placut cum ganditi si ce sfaturi dati.
Explicati-mi si mie ce este Maybe Baby.
va multumesc si va pup
Tia spune:
Buna Lina si bine ai venit la . Da o cautare pe forum dupa "Maybe baby" si sigur gasesti ce ai nevoie, s-a mai discutat acest subiect.
Sa ne spui despre tine ... O zi buna!
gongutza spune:
mel,Crinuta dupa cum stiti deja eu il folosesc de luni si sunt multumita de el.Dimineata,ianinte de spalatul pe dinti,se pune o picatura de saliva pe lentila,se asteapta cam 10-15 min. sa se usuce si apoi te benoclezi prin lupa.In functie de nivelul de oestrogel(estrogen cumva???) iti arata fie o feriga...adica niste frunzulite ramificate,fie punctulete cu feriga fie numai punctulete.punctuletele inseamna ca esti nefertila,punctulete+feriga=fertila,doar feriga ai ovulat sau o sa ovulezi.
Mie mi-a aratat o zi punctulete+feriga,iar ieri si azi doar feriga.Eu il folosesc concomitent cu temp.bazala,si s-ar parea ca are dreptate.Adica ieri a fost temp.36.7,azi a scazut la 36.3,am avut dureri in ovarul stang.Se pare ca am ovulat in a 10zi???
Crinuta tu ce zici?
Oricum Mel aparatul vine cu instructiuni si in engleza si in romana.
pupici
adina
mel_g spune:
Ura l-am primit si eu aseara!!!! Si nu m-am putut abtine si bineinteles l-am incercat cu toate ca mancasem o punga de saratele. Asta a fost f. bine pt. ca mi-a iesit o structura de feriga de toata frumusetea (ma si speriasem)si am vazut si eu cum trebuie sa arate. Astazi de dimineata pe nemancate si nebaute l-am folosi iar si au iesit niste punctulete transparente - asa apar si la voi ? - (iar temperatura 36,4 ca de obicei) Deci nu este nimic deocamdata!
Voi ce parere aveti??????????????????
Pupici si sa ne vedem
Mel
gongutza spune:
Mel ai grija cum il folosesti....nu pune multa saliva si mai ales intinde-o bine cu degetul pe lentila ca altfel iti iasa numai punctulete.Daca aseara ti-a iesit feriga atunci trebuie sa iasa si azi.Eu am patit-o la fel sa stii.
Asa ca bafta la
Pupici si sa auzim de (eu am un sentiment ca luna asta o sa se intample marele eveniment,nu ma intreba de ce ca nu stiu,asa simt)
adina