Nou stil de viata (215)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Na ca nu ma pot abtine sa nu mai arunc un ochi si sa va scriu...

Carmen, Gusta spusese ca vrea sa deschida ea subiect nou de 2 ori, o data pentru mine si o data pentru Carina, pentru ca mai incolo cind de fapt ii venea ei rindul, pleca in Romania si nu stia daca are net.

Gusta, sa stii ca prima pagina arata bine si te-ai ocupat foarte bine de subiect, asa ca nu-ti face nici un fel de problema in privinta asta.
Cit despre casatorie eu zic ca trebuie sa te gindesti bine daca vrei sa faci pasul asta. Nimeni nu poate lua decizia asta pentru tine, doar tu, nu conteaza ce vor ai tai ci ce vrei tu. si nu te mai stresa atit. Pune in balanta bune si rele si vezi ce e de facut (eu sint convinsa ca sint mai multe bune ).

V-am pupat.

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Marilena, n-ai stricat nicio lista, .
...
apoi: tu, cu mana ta, iti complici viatza; mediteaza serios:
vrei sa te casatoresti cu olandezu'...? FA-O, ce mai astepti!!! Parerea parintilor trebuie s-o iei in considerare, dar sa fie in spatele deciziei tale. E viatza ta, nu a lor.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Delia, ok, am inteles....stau deoparte, .

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Marilena scumpa, conteaza ce vrei tu nu ce spun sau vor ei. Binele tau, al Marei si al olandezului conteaza nu vorbele lor. Hai, respira adanc si spune da sau nu in functie de ce simti (eu sincer cred ca e da).
Carmen: deci? Eu sau tu?
Lou: maine avem petrecere la fetita unor prieteni, iar duminica inca nu avem program, probabil stam in curte cu burtile la soare sa nu mergem in concediu chiar ca branza.
Va pup si sunt aproape,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carina

Carmen: deci? Eu sau tu?

....Marilena va deschide subiect nou. Vezi ce-a scris Delia mai sus.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Daca decodoru' are stramosi maimutza, se pune ca-s straini? Sa-l iau asa?

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Va rog frumos Carmen sau Anda deschideti voi capitol nou ca momentan nu am putere de asta si dupa imi iau eu revansa.Imi cer scuze ca nu ma pot tine de cuvant dar promit ca revin in forta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Tzuni sa inteleg ca facem impreuna pasul asta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by gusta

quote:
Originally posted by Tzuni

Tzuni sa inteleg ca facem impreuna pasul asta.

Marilena si Mara Augusta

Mai degraba te iau pe tine de nevasta! O sa fim doua mirese grase si frumoase. Pun io cocu' la bataie, ca, slava Domnului, am par cat China!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna ziua fete mumoase si slabute.
De cateva ore tot intru si incerc sa citesc capitolul asta si abia acum am reusit si am zis sa incerc sa scriu doua randuri inainte de a pleca la munca.
In primul rand urez un bun venit noilor fetele ce ni s-au alaturat.
Sper sa nu sar pe nimeni.
Lou incep cu tine ca se pare ca la ultimul apel te-am sarit.Vad ca te tii de gratare si petreceri, super.
Tzuni, felicitari pt noul decodor, sa sperm ca o sa fie bine si sa formati o familie perfecta in 3 sau poate si in mai multi.
Delia, drum bun si vacanta placuta.
Anda, merci de link.Alte retete pt masina de inghetata mai ai?
Carmen, LA multi ani pt taticul tau.Si eu cat o reteta de un tortulet, ceva usor de vara sa il fac saptamana viitoare pt sotul meu.Si la noi in familie luna iulie e cu cei mai multi sarbatoriti.Cred ca am in jur de 7-8 aniversari in familie, chiar azi avem 2,doar ca din pacate eu sunt departe de nepotica mea.
Ioana, ma mir ca mai faci fata la atata alergatura.Eu sunt terminata, efectiv nu mai reusesc sa ma adun sa fac ceva.Asa cum zicea si Gabriela, mi-ar tb o zi numai a mea, dar din pacate liber nu am cum sa-mi iau iar singura zi libera cand nu muncesc e duminica care mi-o petrec alaturi de al meu iubit, plus ce-i mai naspa, toate magazinele aici duminica sunt inchise.
Claudia, astept si eu poze cu noua tunsoare si culoare.Cand apuc ma mai uit la Inima de tigan, desi cand ajung eu acasa mai prind cam 15 min din el.Dar oricum finalul l-am vazut pe acasa.
Zuzi, bine ai revenit din concediu.
Laura, spor la treaba in continuare si ai grija de tine.
Cris,Hopes, Rolo, yubi,Vik,Mamidulce si restul fetelor cate un -ic la fiecare
si nu in ultimul rand Marilena, pe tine te-am lasat la urma ca aveam vreo doua vorbe in plus pt tine.Asa cum zic si fetele, tu traiesti cu olandezul, nu parintii tai, este viata ta, nu a lor, tu esti singura care poate sa decida pt tine, nu ei.Asa ca stai putin si gandeste-te bine, inchide-te in baie cu lumina stinsa si refleta.Noi suntem alaturi de tine oricare ar fi decizia ta.
Cat despre nunta si eu mi-am dorit o nunta ca-n povesti si inca visez la rochii de mireasa,desi eu am avut una.Din pacate nunta noastra a fost impartita in 2 din cauza mortii prematura a socrului meu.Cu 3 luni inainte de data nuntii a plecat de langa noi,urmand a se alatura soacrei mele.Asa ca noi am facut intai cununia civila,iar cea religioasa la 2 ani dupa si asta la insistentele mamei mele.Totul a fost facut in graba sa zic asa, in iule s-a hot sa facem nunta la biserica si in octombrie am facut si pasul asta.Totul a fost facut prea in graba dupa parera mea iar eu am sa raman vesnic nemultumita de cum am aratat eu si rochia mea.Cat despre nume, nu conteaza asta, la fel ca si bucata aia de hartie, important e sa fiti voi doi si MAra fericiti.
Si in Italia e la fel.Atat se oftica sora mea pe chestia asta mai ales cand i se spune Doamna X..., la care ea raspunde Doamna X e mama[:].In Italia suna ceva de genul asta Doamna X, casatorita in Y, Y fiind numele sotului.O nebunie totala.
Gata am cum fug, am zis ca scriu doua vorbe si m-am intins cat pomana tiganeasca.
O seara placuta va doresc, cred ca maine mai apus sa intru.

PS:la raportul meu lasa ?, fiinca am o perioada proasta si nu cred ca mai e relevant ce scune cantarul.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput