ENDGAME - sau jocul lor cu viata noastra
Raspunsuri - Pagina 4
denizel spune:
quote:
Originally posted by b.nica
Normal ca este Xeno impotriva filmului, doar face parte din planul (local)de exterminare ca d'aia il cheama Xenocid .
Aoleeeeeeeu!!!!!!!!!!! :-)))))))))))))
SALVATI XENOANELE EXTRATERESTREEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!
semnat,
o nemultumita cu ochii rosii
xenocid spune:
Hai ca va zic eu care e treaba cu 'documentarul' daca nu aveti timp sa'l urmariti.
Este vorba de o organizatie satanica ultrasecreta, atat de secreta incat nimeni nu stie nimic despre ea - ma rog, cu exceptia celor care au gasit una din zecile de milioane de carti sau au vazut unul din miile de filme pe tema asta.
Organizatia secreta a luat nastere la inceputul secolului trecut prin comasarea a doua organizatii si mai secrete British American Illuminati si Filantropic Rothschild Association for Investigation and Experiments of Reproductive Elite.
La scurt timp de la infiintare au reusit sa castige controlul absolut asupra guvernelor Lumii Libere. Moment in care au pus in miscare malefica planul diabolic de control satanic al populatiei mondiale.
Dupa 100 de ani de manevre ocultiste (cine nu le vede sa mearga sa'si faca manevre oculiste) ... aproape au reusit...sa dubleze speranta de viata si sa tripleze populatia mondiala.
La dracu' - au ratat la mustata. Si câte nu au incercat. Ne'au otravit timp de 80 de ani cu Penicillium ne'au injectat 70 de ani cu mortaciuni de virusi, hei! aproape au reusit cu piramidonul, acum testeaza Monstrous Masonic Research sau ...MMR.
Dar fiti vigilenti. Chiar daca au esuat lamentabil timp de 100 de ani in a ne extermina, cine stie ce ne pregatesc in viitor.
De exemplu stim cu totii ca teflonul a fost descoperit si apoi utilizat de www.nasawatch.com/archives/2007/03/perpetuating_na.html" target="_blank">NASA. Acum e peste tot in bucatarie. Si sa nu'mi spuneti voi mie ca tehnologie spatiala de miliarde de dolari a ajuns in fundul tigäii doar ca sa nu vi se lipeasca ouletul de sunculitä!!!
denizel spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Hai ca va zic eu care e treaba cu 'documentarul' daca nu aveti timp sa'l urmariti.
Este vorba de o organizatie satanica ultrasecreta, atat de secreta incat nimeni nu stie nimic despre ea - ma rog, cu exceptia celor care au gasit una din zecile de milioane de carti sau au vazut unul din miile de filme pe tema asta.
Organizatia secreta a luat nastere la inceputul secolului trecut prin comasarea a doua organizatii si mai secrete British American Illuminati si Filantropic Rothschild Association for Investigation and Experiments of Reproductive Elite.
La scurt timp de la infiintare au reusit sa castige controlul absolut asupra guvernelor Lumii Libere. Moment in care au pus in miscare malefica planul diabolic de control satanic al populatiei mondiale.
Dupa 100 de ani de manevre ocultiste (cine nu le vede sa mearga sa'si faca manevre oculiste) ... aproape au reusit...sa dubleze speranta de viata si sa tripleze populatia mondiala.
La dracu' - au ratat la mustata. Si câte nu au incercat. Ne'au otravit timp de 80 de ani cu Penicillium ne'au injectat 70 de ani cu mortaciuni de virusi, hei! aproape au reusit cu piramidonul, acum testeaza Monstrous Masonic Research sau ...MMR.
Dar fiti vigilenti. Chiar daca au esuat lamentabil timp de 100 de ani in a ne extermina, cine stie ce ne pregatesc in viitor.
De exemplu stim cu totii ca teflonul a fost descoperit si apoi utilizat de www.nasawatch.com/archives/2007/03/perpetuating_na.html" target="_blank">NASA. Acum e peste tot in bucatarie. Si sa nu'mi spuneti voi mie ca tehnologie spatiala de miliarde de dolari a ajuns in fundul tigäii doar ca sa nu vi se lipeasca ouletul de sunculitä!!!Come to The Dark Side ... we have cookies!
Te-ai dat de gol! Esti cu masonii! Ouletul trebuie sa nu se lipeasca de tigaita!!!
aquariusrpro spune:
quote:
...
.....
Da' te-ai chinuit ceva sa scrii "BAI FRAIERE"! BTW .. asta este din ciclul cine nu gandeste ca mine este fraier / tampit, pen' ca eu stiu tot ?! Just to know ...
iileana spune:
quote:
Originally posted by denizelquote:
Si sa nu'mi spuneti voi mie ca tehnologie spatiala de miliarde de dolari a ajuns in fundul tigäii doar ca sa nu vi se lipeasca ouletul de sunculitä!!!
Te-ai dat de gol! Esti cu masonii! Ouletul trebuie sa nu se lipeasca de tigaita!!!
Denizel, te contrazic, formularea initiala e cea corecta.
"Sunculitza" din propozitie nu e cea din tigaie, ci cea proprie , care va prospera mai putin in cazul gatirii fara ulei.
La restul, nu ma bag.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Ramona J spune:
Aplauze furtunoase pentru Xenocid. Te-ai impiedicat insa la mal, ca pina acuma cred ca stie toata lumea ca teflonul e cancerigen.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
denizel spune:
quote:
Originally posted by iileanaquote:
Originally posted by denizelquote:
Si sa nu'mi spuneti voi mie ca tehnologie spatiala de miliarde de dolari a ajuns in fundul tigäii doar ca sa nu vi se lipeasca ouletul de sunculitä!!!
Denizel, te contrazic, formularea initiala e cea corecta.
"Sunculitza" din propozitie nu e cea din tigaie, ci cea proprie , care va prospera mai putin in cazul gatirii fara ulei.
La restul, nu ma bag.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
:-))))))
Ar trebui acuma ca Xenocid da vina si sa explice ce a vrut sa spuna. dar, precum stim, aducerea de argumente nu este specialitatea lui. Asta m-a deranjat intotdeauna la el si nu mi-e rusine sa i-o zic .
denizel spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Aplauze furtunoase pentru Xenocid. Te-ai impiedicat insa la mal, ca pina acuma cred ca stie toata lumea ca teflonul e cancerigen.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Teflonul?
Eu stiam ca azbestul. Ala de se pune in peretii la toate blocurile si cashile .
xenocid spune:
quote:
Originally posted by denizel
Ar trebui acuma ca Xenocid da vina si sa explice ce a vrut sa spuna.
Initial am vrut sa scriu CRATITÄ in loc de tigaie dar am avut senzatia ca mä repet >:)
loryi1974 spune:
quote:
Originally posted by Porumbitaquote:
Originally posted by Clover
Nu ma pot pronunta pentru vaccinul HPV pentru ca inca nu exista studii pentru efectele pe termen lung. Din cauza asta i-as recomanda oricui m-ar intreba sa nu il faca. In schimb dupa ani de zile in care vaccinul MMR a fost suspectat ca provoaca autism la copiii mici si toti doctorii si organizatiile oficiale au urlat ca nu e adevarat, exista un caz recent (anul trecut parca) in care sistemul de justitie american a dat castig de cauza parintilor ca autismul a fost provocat de vaccin.
ce e MMR?
Pe asta lasati-l in pace va rog ca tocmai s-a stins o discutie pe tema asta.
Ar trebui creata o discutie gen"Discutii generale"intitulata ,sa zicem,"Power Rangersii oamenilor simpli" si acolo postate toate documentarele si toate minunile visate de unii si altii.
Si off-topic:zilele trecute discutam cu o studenta cu care lucrez si imi povestea ca profa de poluare(e la geografie)le serveste la curs teorii aiuratoare despre reptilienii care conduc lumea.Si,vazand fata siderata a tinerilor de 21-22 de ani,intreaba in nestire"de ce nu credeti?Trebuie sa credeti".Printtre reptilieni cica sunt :Bush(normal),Blair etc.Trebuie sa recunosc ca oana acum de teoria asta nu auzisem.