ENDGAME - sau jocul lor cu viata noastra
Admin + moderatori .. nu vreau sa iasa scandal cu acest subiect. Nu stiu daca l-am pus la sectiunea potrivita, daca nu .. pls mutati-l.
Acum cateva saptamani am primit un dvd cu un film numit ENDGAME si .. l-am uitat prin sufragerie. Azi noapte l-am vazut si am luat foc . M-am trezit de la 6.00 dimineata sa verific pe net tot felul de chestii din film, sa incerc sa "miros" daca este un hoax sau chiar nu stiu pe ce lume traiesc O sa va dati singure seama de ce am luat foc ( la prima parte din film m-am uitat destul de .. hmm .. detasata, stiam parte din informatii).
Pun aici citate din film plus un text in engleza ( nu am avut timp sa traduc, daca se ofera cineva sa-l traduca as fi recunoascatoare).
quote:
„Experimentul social din China sub conducerea presedintelui Mao este unul din cele mai importante si de succes din istorie”. David Rockefeller, New York Times, 10 august 1973.
"Depopularea ar trebui sa fie prioritatea principala a politicii externe fata de tarile lumii a treia." ~ Henry Kissinger, 1974
„Ratiunea stiintifica pentru tiranie a fost mereu atractiva elitelor deoarece creeaza o scuza convenabila pentru a trata fratii lor umani mai rau ca animalele. Robert Thomas Malthus, faimos deoarece a spus ca un colaps al productiei în masa a hranei ar fi de ajutor deoarece ar curata lumea de saraci. Scenariul sau fictiv va fi numit mai târziu o Catastrofa Malthusiana. Malthus este important deoarece ideile sale au dus catre aparitia unui nou domeniu stiintific care va domina cursul istoriei umane pentru urmatorii 200 si ceva de ani.
Biometria pare a fi o noua stiinta, dar a fost de fapt dezvoltata de Galton înapoi în anii 1870 ca o modalitate de a urmari trasaturile rasiale si istoria genetica si ca o modalitate de a decide cine are dreptul la procreere.
În 1904, facilitatea de Cercetarea Portuara Cold Spring a fost initiata în SUA de eugenicul Charles Davenport cu finantarea unor baroni tâlhari proeminenti Carnegie, Rockefeller si Harriman.
În 1907 primele legi ale sterilizarii au fost trecute în SUA. Cetatenii cu usoare diformitati sau cu scoruri scazute la testele lor din cardurile de raportare au fost arestati si sterilizati cu forta.
În 1910, Oficiul de Înregistrari Eugenice din SUA a fost instalat. Pâna atunci, britanicii creasera prima retea de lucratori sociali sa serveasca în mod expres ca spioni si impunatori ai Cultului Rasial Eugenic care a preluat controlul rapid asupra societatii Vestice. Lucratorii sociali ar decide cui i se vor lua copii cine va fi sterilizat si în unele cazuri, cine va fi omorât în liniste.
În 1911, familia Rockefeller exporta Eugenia în Germania prin rulari de bani catre Institutul Kaiser Wilhelm care mai târziu va fi stâlp central al celui de-al treilea Reich.
Prin 1927, Eugenia a atins apogeul. Asa zisa stiinta a fost în mod agresiv implementata prin concursuri în scoli, biserici si iarmaroace. Bisericile au participat la concursuri cu mari premii în bani ca sa vada cine poate implementa mai bine Eugenia în predicile lor.
„În cazul în care ma voi reîncarna as vrea sa ma întorc ca un virus mortal,pentru a contribui cu ceva la rezolvarea suprapopularii.” Printul Philip (In August 1988, in an interview with Deutsche Presse-Agentur – nu am gasit o sursa directa, doar referiri la o astfel de declaratie)
"În mod gradat, prin reproducere selectiva, diferentele congenitale dintre conducatori si condusi vor creste pâna când vor deveni specii aproape diferite. O revolta a plebei ar deveni la fel de negândita ca si o insurectie organizata a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie." Bertrand Russel.
Eugenicii de top au fost suficient de tupeisti sa admita ca telul lor adevarat nu a fost sa îmbunatateasca ereditatea oamenilor obisnuiti ci sa-i îndobitoceasca si mai mult astfel încât sa fie mai usor controlabili.
Câstigatorul premiului Nobel, Bertrand Russel, a scris pe larg despre cum vaccinarile pline de mercur si alte componente nocive creierului ar induce lobotomii chimice partiale si ar dezvolta o populatie zombi servila.
"Dieta, injectiile si interdictiile se vor combina, de la vârsta foarte timpurie sa produca acel tip de caracter si tip de credinte pe care autoritatile îl considera dezirabil si orice critica serioasa a puterii va deveni imposibila psihologic." Bertrand Russel
quote:
Fichte laid it down that education should aim at de-straying free will, so that, after pupils have left school, they shall be incapable, throughout the rest of their lives, of thinking or acting otherwise than as their schoolmasters would have wished. But in his day this was an unattainable ideal. What he regarded as the best system in existence produced Karl Marx. In future such failures are not likely to occur where there is dictatorship. Diet, injections, and injunctions will combine, from a very early age, to produce the sort of character and the sort of beliefs that the authorities consider desirable, and any serious criticism of the powers that be will become psychologically impossible. Even if all are miserable, all will believe themselves happy, because the government will tell them that they are so. (I.S.S.p50 sursa: http://users.drew.edu/~jlenz/br-best-education.html )
quote:
"There is a single theme behind all our work - we must reduce population levels," said Thomas Ferguson, the Latin American case officer for the State Department's Office of Population Affairs. "Either they (governments) do it our way, through nice clean methods or they will get the kind of mess that we have in El Salvador, or in Iran, or in Beirut. Population is a political problem. Once population is out of control it requires authoritarian government, even fascism, to reduce it "The professionals," said Ferguson, "aren't interested in lowering population for humanitarian reasons. That sounds nice. We look at resources and environmental constraints. We look at our strategic needs, and we say that this country must lower its population or else we will have trouble.
So steps are taken. El Salvador is an example where our failure to lower population by simple means has created the basis for a national security crisis. The government of El Salvador failed to use our programs to lower their population. Now they get a civil war because of it.... There will be dislocation and food shortages. They still have too many people there."
Civil wars are somewhat drawn-out ways to reduce population, the OPA official added. "The quickest way to reduce population is through famine, like in Africa or through disease like the Black Death," all of which might occur in El Salvador. Ferguson's OPA monitors populations in the Third World and maps strategies to reduce them. Its budget for in 1980 was $190 million, and in 198l it will be $220 million. The Global 2000 report calls for doubling that figure. The sphere of Kissinger In 1975, OPA was brought under a reorganized State Department Bureau of Oceans, International Environmental, and Scientific Affairs - a body created by Henry Kissinger.
.............
There's a new kid on the block: Gardasil, the Merck invention currently being foisted on pre-menstrual girls as "protection from cervical cancer caused by HPV, human Papilloma virus", which is spread by sexual activity. Governor Rick Perry of Texas just signed an executive order to mandate vaccination with Gardasil of all 11 and 12-year-old girls in his state, essentially assuming they will all be sexually active before entering high school. As atrocious a concept as this is, Canadian health officials are now mulling over making this vaccine available to young Canadian girls.
What's in it? Lots of the aforementioned stuff, and in addition, 225 mcg. of aluminum per shot, with three shots necessary, making a total of 675 mcg. of aluminum per child. Aluminum causes tangles of nerve fibres, leading to Alzheimer's Disease. In addition, Gardasil contains Polysorbate 80, which is linked to infertility in mice.
One very telling point is contained in proposed legislation copying Texas' mandated Gardasil vaccination program, presently before the state legislature of Virginia ( HB2035), in this clause: "G. The Commonwealth waives immunity from tortuous liability if a female who is inoculated with the HPV vaccine becomes incapable of naturally conceiving a healthy child carried to live birth or experiences impaired fertility as a result of the HPV vaccine." This waiver clause was rejected by the House. Now, why would it be necessary to protect the state from liability, if there were not some known, realistic basis of concern?
Do you smell the coffee yet? de citit si restul articolului sursa: http://planetquo.com/The-Haig-Kissinger-Depopulation-Policy
Maine, la birou, ma uit sa vad ce studii exista ref vaccinul hpv. De ce am senzatia ca toate informatiile si ideile lui Russel si a celorlalti se leaga cu tot ce se intampla in ultima perioada ( mancare din ce in ce mai scumpa si mai proasta calitativ, medicamente cu efecte din ce in ce mai nocive etc) ?
Daca intra in vigoare Tratatul de la Lisabona spunem adio suplimentelor alimentare ( vitamine, minerale )si dozelor de genul 1 gr vit C pe zi plus tratamentelor naturale! Am inteles ca prin Irlanda a iesit scandal mare pe tema asta, naturistii Irlandezi au spus ca multe directive ce vor intra in vigoare dupa ce Lisabona este adoptat au ca efect limitarea accesului populatiei la tratamentele naturale. Inca mai caut informatii, nu stiu cat este real si cat nu. Mai are cineva informatii despre asta ?
Raspunsuri
DidiAlex spune:
Eu nu am vazut filmul, dar l-a vazut sotul meu. L-a marcat foarte mult! Vreo doua zile numai despre asta mi-a vorbit! Si el, ca si tine, "a luat foc".
Dupa ce a vazut acest film, i s-a parut ca multe din lumea noastra intr-adevar se leaga...Concluzia lui a fost ceva de genul: noi ca noi, dar copiii nostri ....
Parca as vrea sa vad filmul, dar pe de alta parte am temeri....
Alina
pearl84 spune:
Eu pot sa-ti zic numai ce mia spus un domn care se ocupa de biorezonanta(o terapie alternativa)cand l-am intrebat despre vaccinul contra cancerului de col uterin...a spus sa nu-l fac, pt ca nu e sigur ca cineva nu vrea sa ne imbolnaveasca, spre imbogatirea marilor trusturi de medicamente...
O sa incerc sa vad si eu filmul...oricum deja tremur dupa ce am citit ce ai scris...
Pearl
irina.c. spune:
quote:se gaseste cu subtitrare aici:http://ro.altermedia.info/general/endgame-subtitrat-in-romaneste-este-disponibil-pentru-descarcare_8520.html Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
Originally posted by Witchie
As vrea sa vad si eu acest film, multumesc.Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Imperfectul simplu
am blog
xenocid spune:
Oh, la dracu! O luam de la cap!
Sa afli din filme ca eugenia a fost in secolul trecut o practica foarte comuna in ceea ce astazi numim tari civilizate e ca si cum ai constata cu surprindere ca Beethoven e si altceva decât un câine.
Pentru a intelege mentalitatea celor vinovati de atrocitatile anilor 30 - 40 e bine de stiut ca acum doar 8 (opt) ani Alabama a modificat prin referendum (59% pentru) constitutia care interzicea casatoriile inter-rasiale. La 33 de ani dupa o decizie similara a Curtii Supreme!!!
(Mildred Loving a murit de curând. Curajul ei a fost o sursa de inspiratie pentru multi).
Si acum partea cu adevarat mizerabila: In loc sa folosesti faptele astea tragice ca avertisment pentru situatiile in care te poate conduce prostia in masä, discutia e deturnata de EXACT aceleasi organizatii de extremä dreaptä care au scris istoria asta intunecata.
Documentarul se adreseaza celor care prezinta o gama de emotii umane similara cu cea a unui godin. Din cauza asta trebuiesc sensibilizati indeluuuung prezentandu'le fapte care le'au ramas necunoscute datorita lecturilor lejere, relaxat(iv)e. Apoi mesajul: "impotriveste'te sistemului, jos tehnologia, opriti vaccinarile, codul de bare, 666, masonii, illuminati, Protocoalele ..."
Uitati'va doar la (multumesc Irina.C) la binecuvantatorii care gazduiesc si promoveaza in romania EndGame: ro.altermedia.info, organizatie anti-sistem/anti-semita a carei deviza este: "World Wide News for People of European Descent".
Chiar atat de ignoranti puteti fi sa credeti ca celor gata sa extermine un intreg popor perfect sanatos chiar le pasä ca acum 80 de ani persoanele cu handicap mental sever erau sterilizate!?
Alin
Annie80 spune:
dar este si un film in care toate femeile erau sterile datorita unui vaccin facut impotriva cancerului , imi lipseste numele, dar o tanti are sarcina si se tot ascunde
as vrea sa vad fimul, dar s epare ca nam nici o sansa cu linku de mai sus
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
irina.c. spune:
quote:sunt de acord, ok, ai avertismentul, si ce faci mai departe?(general vorbind) Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
Originally posted by xenocidSi acum partea cu adevarat mizerabila: In loc sa folosesti faptele astea tragice ca avertisment pentru situatiile in care te poate conduce prostia in masä,Come to The Dark Side ... we have cookies!
am blog
Clover spune:
O sa iasa scantei aici.
Incearca sa te linistesti si sa asteptati sa treaca efectul initial. Dupa ce trece socul emotional puteti cauta informatii si gandi la rece. Concluzia mea personala e ca adevarul e undeva in zona gri dintre teoriile conspirationale si ideea ca guvernele tarilor se dau peste cap pentru binele populatiei.
If all else fails, look cute.
Donia spune:
Primul meu gand a fugit catre bubuli...
Edit: totusi... ZZ? avertisment catre moderator: s-ar putea sa fii acuzat ca esti unul dintre bubuli!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
aquariusrpro spune:
quote:
Originally posted by Clover
O sa iasa scantei aici.
Incearca sa te linistesti si sa asteptati sa treaca efectul initial. Dupa ce trece socul emotional puteti cauta informatii si gandi la rece. Concluzia mea personala e ca adevarul e undeva in zona gri dintre teoriile conspirationale si ideea ca guvernele tarilor se dau peste cap pentru binele populatiei.
Clover, cam asta am facut. In afara de declaratia printului Philip, declaratie pentru care nu am gasit referinta directa ( si am mentionat asta) .. restul sunt sustenabile. In plus, am gasit mentiunile legate de vaccinul pentru HPV si atunci mi-a sarit mustarul rau.
Mi-am adus aminte ca acum vreo cateva luni, prin fata scolii unde-i fii-mea se invarteau niste fete impartind fluturasi la parinti despre beneficitatea vaccinarii fetitelor contra HPV. Stiam deja cate ceva despre compozitia vaccinului si le-am cam luat la 3 pazeste pe respectivele. Din pacate nu am obtinut ce am vrut si anume numele organizatiei care-i trimisese acolo ( pe fluturas nu era nimic trecut, doar ca este bine pentru fata ta sa .. ) pentru ca un parinte s-a infuriat rau cand a auzit compozitia vaccinului ( respectivul este biochimist sau ceva de genul asta). Ceilalti parinti insa ... erau aproape convinsi ca este bine pentru copilele lor .. si asta m-a ingrozit pe bune!
Si mi-am adus aminte de asta http://euro-med.dk/?p=1053 sau de ce ajung sa fie arestati bloggerii ... ca tot traim cu iluzia liberatii pe internet Desi arestari printre bloggeri exista deja.
In acest moment ceea ce ma deranjeaza cel mai atre este ca am gasit multe alte informatii pe internet, informatii directe ( interviuri in format de audioweb sau video, de ex ) si, cel putin acum, lucrurile par mai negre decat in documentar. Am corelat si cu o serie de articole despre legislatia care ne asteapta in UE dupa ce se adopta T Lisabona, despre taxele care asteapta sa fie aplicate , despre coruptia uluitoare din UE ( aberatiile din finantele UE + who;s who in comisie + altele + http://nostrabrucanus.wordpress.com/2008/06/23/au-zis-o/) si documentarul pare bland!
Azi am avut o vizita de la o buna prietena care lucreaza la proiecte de biodiversitate in Ro si a vazut documentarul (partea legata de biodiversitate) si a spus ca acelasi lucru se planuieste in Ro .. doar ca noi avem o maaare problema din punct de vedere al UE: aproape jumatate din populatie este la sat. Ok .. ce facem .. ii exterminam ( adica ii lsama sa moara de foame) sau ii mutam la oras si distrugem satele ?