Ai uitat ca sunt PLOIESTEANCA, revolutionara?
Raspunsuri - Pagina 8
Laura _Oprescu spune:
Inaioana, am receptat barfa...iti spun drept ca pe vremurile alea,Carol era nebunie mare...da, era plin de el, dar facea ravagii...asa imi amintesc...imi vine sa rad cred ca nebunia cu carolomania a tinut vreo doua saptamani......ma distreaza teribil amintirile astea!..pupici
Aliada spune:
Aaaa!Ce-mi place subiectul asta ca veniti de acasa!Abia acum l-am vazut!
Salut!Ploiesteanca ma facu mama!
Terminat Generala 28 in '87,Apoi m-am facut magarita vesela la LMV unde am terminat in '91 dupa care am zburat la Brasov la faculta!
Aliada spune:
"Irinusha",si eu tot la 28 am fost,ce promotie ai fost?Eu am avut-o invatatoare pe doamna Ciu si apoi diriginta pe Ionescu de franceza!
"Andrushka" si eu am facut volei la TricolorulLMV,l-am avut intai pe Popescu si pe urma ne-a preluat doamna Scorpan.Da avea un fiu Arthur dar era cam pusti pe vremea mea.Poate cine stie chiar ne-am intalnit.
"ddeisl" Pe Secreteanu l-am avut profesor de romana in 28.Pe vremea mea era un profesor nemaipomenit,peste cativa ani cand l-am revazut,nu-mi venea sa cred cum arata,am aflat apoi ca l-a lasat sotia si cu copil cu tot si ca a inceput sa bea si asa de rau mi-a parut de el deoarece era un profesor extraordinar si un om de nota 10.Pacat!
Laura _Oprescu spune:
Aliada, ce facultate ai facut in BV?Eu ca si tine terminat liceul in 1992, plecat la BV(filo) Am stat in Memo... pupici
Aliada spune:
Aaaa!Ce bucurie Laura!Si eu tot in Memo am stat.Am facut Facultatea de Mecanica Fina!Am stat prin Cam.8 apoi in 3!Poate ne chiar cunoastem!
inaioana spune:
Otilia, pe tatal meu il cheama Florin Dochia, ti-ai adus aminte bine! Multumesc mult pentru urari!
Andrushka, nu stiu daca ne-am intalnit in Pedagogic. Tu ai facut si generala in Pedagogic? Ca daca ai facut doar liceul si ai terminat in '96 ca si mine, atunci nu am fost in aceeasi perioada!
Otilia spune:
quote:
Originally posted by inaioana
Otilia, pe tatal meu il cheama Florin Dochia, ti-ai adus aminte bine! Multumesc mult pentru urari!
Incredibil, Ioana!!! Esti fata lui Florin Dochia??? Acum imi amintesc perfect numele! Ce mica e lumea!!! Ca sa vezi, sa ne intilnim asa, pe net!... Ce mai faceti voi? Ce mai face tatal tau??? Ai mei vor sa se mute in Franta. Dar se pare ca nu-i asa de simplu cu actele...
Te pup!
Otilia&LaAdelita
ANDRUSHKA spune:
Da, Ioana am fost si in generala. La a VIIIa D, o clasa numai de fete.
Otilia, acum mi-a venit in minte, inspirata de discutia ta cu Ioana, pe Constantin Premac de la teatrul de estrada l-ai cunoscut?
Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!
inaioana spune:
Andrushka, inseamna ca am fost chiar si colege de clasa pentru vreo saptamana-doua, daca ai inceput din clasa a 5-a, pentru ca eu am fost initial la D (clasa de fete cu o diriginta profa de romana, bruneta cu ochelari, pe nume d-na David) dupa care m-am mutat la B. Iar clasa a 8-a nu am mai terminat-o in Pedagogic, ci m-am mutat in Cuza din al doilea trim al clasei a 8-a. Ce coincidenta!
Pe domnul Premac il cunosc si eu , am o fosta colega care lucreaza la teatrul de estrada si asa l-am cunoscut si pe domnul Premac. (Nu foarte bine dar...orisicat...ma bag si eu in vorba!)
Otilia, ai mei s-au mutat in Campina unde tatal meu e redactor-sef la ziarul local si are timp sa scrie in liniste, si-a publicat doua carti....sunt destul de bine.
Pupici!
ANDRUSHKA spune:
Hmmm, Ioana, totusi se pare ca nu am fost in aceeasi clasa , ptr. ca eu sunt cu un an mai mare. Clasa a 5-a am inceput-o in '87. Si am avut-o diriginta pe Avramescu de mate.Pe fetele de la D cu un an mai mici ca noi le cunosteam, pe cele de la B insa....La Cuza ai cunoscut-o pe Carmen Stoian, profa cu care am facut pregatire la engleza si care apoi era la UPG?
Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!