Ai uitat ca sunt PLOIESTEANCA, revolutionara?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Abia acum am vazut subiectul asta, si eu sunt tot din Ploiesti, am facut sc.generala la Liceul de Muzica (cl.1-3), la Liceul Pedagogic (cl.4), la Liceul Cuza (cl.5-8), apoi am urmat Liceul Mihai Viteazul, pe care l-am absolvit in 1986, dupa care Univ. Bucuresti, Fac. de Matematica, sectia Informatica, pe care am terminat-o in 1991. Am fost profesoara de informatica la Caragiale 3 ani, dupa care m-am lasat de invatamant si m-am apucat de "vanzari" IT, la o firma de calculatoare.
As vrea sa ne cunoastem...mai bine........

Laura si bebitele: Bianca (4 ani si 4 luni) si Ramona (1 an + 3 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Fetelor din Ploiesti, m-am trezit si io' da chiar nu stiu unde sa pun mesajul. deci: cunoasteti voi cumva vreo' tanti de incredere si "bibilita" care sa ma ajute la curatenie o data pe saptamana/la 2 saptamani. Am avut pe cineva dar este cam batrana si nu vede prea bine. Apoi alta nu mi-a placut ca dadea "rasol". Daca stiti... please...
Saru' mana
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missiday spune:

,Cristina, asta caut si eu!!!Mi-a promis o colega ca o sa-mi trimita o tanti miercuri sau joi, si o sa te sun sa-ti spun daca sunt multumita de ea(as vrea s-o chem de 2 ori pe saptamana, ca nu mai reusesc sa termin singura mai nimic)Acum, in alta ordine de idei, am putea sa organizam o "intalneala" peste vreo 2 saptamani??
Daca sunteti de acord, hai sa propunem o data si sa ne vedem si noi, mie mi-ar face mare placere!!!

Mergi la inceput

Danuto, saru-mana. Poate facem o intelegere cu ea, 2 zile la tine, una la mine, una la sor-mea... ii ocupam toata saptamana. Da tre' sa fie bibilita (acu' sa nu ma tai de pe lista), ca io' sunt cam pretentioasa. Ce sa fac, alta mama nu mai face. Da nu ma mai pot descurca, toata ziua shmotru (mai ales de cand ne-am mutat). Poate am noroc, sa nu ma uiti. In leg. cu intalnirea, cu cea mai mare placere, cand vreti si unde vreti, da' sa fie dupa-amiaza dupa 17:30. Pacat ca nu avem parcuri prin Ploiesti mai de doamne-ajuta. Da ne descurcam noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mumulina spune:

poate ne intalnim pe la inceputul lunii septembrie ca eu sunt cu mutatul acum, casa noua nu e gata, apartamentul vechi tebuie sa-l eliberam si ne vom muta provizoriu la niste rude. acolo n-o sa am internet, nici nu mai despachetez calculatorul, si la un internet nu prea cred c-o sa calc ca umblu toata ziua pe drumuri ptr una, alta, stiti cum e cand amenajezi o casa noua.
ei, ce ziceti, mai amanati putin intalneala, ca tare n-as vrea sa lipsesc??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missiday spune:

Alina, amanam,cum nu???Sa ne spui cand o sa fii disponibila si discutam;deocamdata suntem putine, poate pana atunci mai vad si alte ploiestence subiectul si vor sa vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mumulina spune:

multumesc. pana o sa am din nou internet, va pup pe toate.
numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

fetele mele ploiestence salut!! N-am mai vorbit de mult si subiectul nostru s-a cam dus la fund, hehe... ce-ati facut, v-ati intalnit pana la urma? mama mi-a zis ieri ca e foarte frig la Ploiesti... dupa canicula aia...

In alta ordine de idei... Am nevoie de ajutorul vostru sau macar de o indicatie... Dupa cum v-am mai spus, eu am terminat liceul de "maici", alias pedagogic, in 96, am facut cinci ani si am specializarea doar de invatatoare, cele dupa mine au iesit cu dubla specializare, invatator--educator. Am venit aici, in State si mi-am trimis diplomele la evaluat. cea de facultate mi-au recunoscut-o integral, dar cu specializarea mea de invator am probleme, ptr ca la ei, ca sa poti preda la scoala primara trebuie sa ai colegiu ( daca nu ma insel, si in romania e la fel acum, mai intai liceul de cultura generala si apoi institut de 2 ani)) ori asta inseamna ca m-am chinuit de pomana 5 ani?
De ce ma agit acum? Am in cap sa-mi deschid o gradinita si ptr asta trebuie sa fac dovada ca am cel putin 12 credite in psihologia copilului sau " early childhood development", ori exact asta am tot facut in cei 5 ani, de ce sa mai iau si alte cursuri aici? Alti bani, timp pierdut...L-am trimis pe tata sa-mi ia foaia matricola de la liceu... dar cum sa evaluez asta in credite? daca cunoasteti pe cineva la inspectorat sau aveti idee de ce ar trebui sa fac sau uinde sa intreb... Aici toata lumea se uita lung la mine cand le spun ca , dupa treminarea liceului, la 19 ani eu eram la catedra...Mi-au recunoscut dreptul sa predau la gimnaziu si liceu, dar nu la scoala elementara...
Eu va pup pe toate si mai dati-ne vesti despre ce se intampla pe acasa...

Daca nu poti sa-i convingi, zapaceste-i!

Mergi la inceput

Andrushka, imi pare rau...nu stiu nimic in legatura cu problema ta.
Fetele din Ploiesti eu am vorbit cu missiday(Dana) si ne-am hotarat: ne intalnim. Cine mai doreste, cine mai pofteste, sa ne dea urgent de stire.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddeisl spune:

PENTRU OTILIA
si eu am fost la scoala 25!
am terminat acolo in 1994;ca invatatoare am avut-o pe doaman marcu! si tu pe cine ai avut si cind ai terminat?

Mergi la inceput