Ai uitat ca sunt PLOIESTEANCA, revolutionara?

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinag spune:

Buna,

Si eu sunt din Ploiesti - acum stau in bucuresti. am terminat LMV in 88 la mecanica si in 84 sc gen 21.
Parintii meu stau in centru la Mc Donald.acum ajung mai rar la Ploiesti, cam 1 data pe luna, dar mi-ar placea sa ne intalnim.

Corina si bb Ilinca 01.03.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxane spune:

Salutare fetelor!
am tot citit ce ati scris..se pare ca nu am sansa sa gasesc vreo fosta colega; 1-4 Liceul de Muzica, 5-12 Lic.Caragiale numai ca am terminat in 84 . Fostelor caragialiste va mai amintit de Rosculet profu' de chimie sau de Molecula?
va pupicesc

Roxane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Madalina Horsa, si eu sunt din Ploiesti (am mai scris in primele pagini) si am terminat tot LMV si tot in 1986, eu am fost la A, tu?

Laura si bebitele: Bianca (5 ani si jumatate) si Ramona (2 ani si 5 luni)
http://community.webshots.com/user/lauratenea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Bonjurica ploiestence!
Si eu tot prin Ploiesti imi fac veacul. Desi m-am nascut pe la Urlati, aci am facut scoala generala, la nr.29 ( in Vest, aproape de Lamaita - de altfel am vazut ca mai sunt fete care locuiesc prin zona respectiva), apoi Liceul Economic (acu nu mai stiu cum ii zice exact),apoi Univ Petrol Gaze si... m-am maritat aici , am un baietel de 4 ani si stau prin zona Malu Rosu!
Mi-este foarte cunoscuta zona de vest si daca a mai terminat cineva in per 1988, vorbim!!!

pupici, iulia

iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brux spune:

Roxane, Rosculet a fost si proful meu 2 ani, dar am auzit ca nu mai traieste.

a3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxane spune:

Brux...da, asa-i, a murit!
Se insurase la un moment dat cu o tipa care i-a fost eleva si dupa ce s-au despartit la vreo 6 ani dupa casatorie a luat-o pe panta aia a alcoolismului si se pare ca a cedat (gurile rele spun ca s-ar fi sinucis). Pacat, mie mi-a placut ca prof..era o persoana deosebita pentru acele vremuri
pupicei

Roxane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brux spune:

Roxane, eu am facut 9 si 10 la Caragiale in 81 si 82.
Dupa aia a trebuit sa plec pentru ca nu au mai ramas clase de mecanica pentru a treapta a doua. Eu am fost la G in clasa cu Cuitzä.
Am fost socat când am auzit ca si el a murit .
Noroc ca azi e ziua mortilor aici .( asa ne putem aduce aminte cu placere).

Adri

a3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Subscriu si eu la lista ploiestencelor!
Din pacate am descoperit subiectul de-abia akum!

Am facut scoala generala nr 23 (in venerabilul cartier Cina), dupa care Pedagogicul intre 1990-1995 (am prins 5 ani! & diriginta Gazdac de biologie), dupa care m-am mutat in Bucuresti, am continuat cu Universitatea Bucuresti (Litere) si Sc Postuni de Stiinte Politice si Admin.

La un moment dat am lucrat la un post de radio local (Radio Prahova) ma ocupam de dedicatii, matinaluri si emisiuni culturale

Otilia: mai esti prin preajma, si eu am cantat cand eram tinerica, am facut canto la Mr Ona, Dumnezeu sa-l ierte, ca a murit acum vreo 5 ani, avea ciroza. Insa Irimia mi-a fost profesor de chitara cand aveam vreo 6 ani...

Cum mai arata orasu' asta, ca n-am mai fost de aproape 2 ani. Si data trecuta am stat cateva zile!

Fetelor, puneti-va si voi pozele la vedere ca poate va recunosc!

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

web1

web2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by irrinuca

Otilia: mai esti prin preajma, si eu am cantat cand eram tinerica, am facut canto la Mr Ona, Dumnezeu sa-l ierte, ca a murit acum vreo 5 ani, avea ciroza. Insa Irimia mi-a fost profesor de chitara cand aveam vreo 6 ani...
Da, Irinuca, aici sunt, prin zona...
Mi-l amintesc pe dl. Ona, Dumnezeu sa-l ierte!

Va invit acum la partea a doua, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35293" target="_blank">aici, ca am scris 10 pagini :)))

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
www.desprecopii.com/INFO.ASP?id=451" target="_blank">Povestea nasterii Adelitei

Mergi la inceput