Ai uitat ca sunt PLOIESTEANCA, revolutionara?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Laura, Sanziana mea este la gradinita nr. 49 (din Nord). Acolo este si cresa si gradinita cu program prelungit. Sanziana a fost si la cresa, este foarte curat si bine. Educatoarele sunt foarte bune.
Succes!

quote:
Originally posted by Laura _Oprescu

salutare tuturor1
revin si eu cu rugamintea de a ma ajuta sa gasesc vreo cresa in Ploiesti! am un nepotel de doi ani si cum nu i-am gasit bona macar poate am noroc cu vreo cresa..habar nu am daca am postat unde trebuie,dar ca de obicei ,mizez pe noroc...multumesc mult

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Laura, daca nepotelul tau are 2 ani si ceva il poate primi si la camin, mai ales daca si cere la olita, daca nu, crese sunt vreo 2-3 in oras:- in spatele complexului mare la Nord, la Vest pe langa scoala nr.3 si prin Malu Rosu...poate mai sunt insa eu numai pe astea le stiu...oricum multe s-au desfiintat.
Eu o dau pe fie-mea la toamna, la 2 ani si 8 luni la camin, direct....acum are bona, dar fiindca vreau in SUA, la camin se obisnuieste cu copii, cu papa singura si cu cerutul olitei...am aflat ca e mai ieftin in sua daca le stie pe-astea...asa e?
Eliza

PS vrei sa-ti caut o bona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

PLOIESTI!

Si eu tot de p-acolo sunt, am fost tot la 25 (pana-n 1990, diriginte nu mai stiu cine era, parca o profa de franceza!? Si apoi unu' de romana!? Off...). Am fost la E ( cu renumitii Puiu, Pateu si Oneata -parca). Eu sunt Izzy...

Cautati si pe la colegi.ro (eu mi-am gasit multi colegi p-acolo).

Cu drag,
Isabella & Yael (6 luni + 2 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Frederik spune:

Salutare ploiestence!
Sint noua pe forum si uite ca regasesc colege de clasa.
Otilia Romea, noi am fost colege de clasa in Caragiale, inca n-am postat poze dar o voi face.
Domiciliul il am tot in Ploiesti dar de 3 ani locuiesc in Abu Dhabi si am un baietel de 4 ani.
In alta ordine de idei ce mai e nou prin Ploiesti, unde va mai duceti copiii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Salutare revolutionarelor!!!

Si eu mi-s ploiesteanca. Am terminat sc. 10 in '92, Nichita Stanescu in '96 si apoi am luat drumul capitalei. Anul asta ne-am intors in Ploiesti si imi pare tare bine, am scapat de agitatia Bucurestiului si parca aici oamenii sunt mai calmi si mai dragutzi.

Geliza, fratele meu a terminat Caragiale in acelasi an cu tine, poate ati fost colegi (chiar a avut o colega Eliza).

Sper sa se reia discutiile la subiectul asta, pe care eu l-am descoperit cam tarziu.

Madutza si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by Frederik

Sint noua pe forum si uite ca regasesc colege de clasa.
Otilia Romea, noi am fost colege de clasa in Caragiale, inca n-am postat poze dar o voi face.

Cucu, Frederik!
Daca zici ca am fost colege de clasa, zi-mi si cum te chema pe-atunci (numele de fata)...
Ma bucur ca ne stringem pe aici si colegi de clasa!

~Otilia&LaAdelita~ www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Draga Otilia,
Numele meu de fata era Jercalau asta ca sa-ti improspatez memoria .
si daca vrei putem depana amintiri(atit cit ma mai tine memoria)din liceu la acest subiect.Am vazut ca o multime de colegi de-ai nostri sint inscrisi pe colegi.ro dar paradoxal toata lumea astepata sa fie contactata, adica nimeni nu face primul pas. Eu am trimis citeva mesaje si nu mi-a raspuns nimeni. Am renuntat! Tu mai stii ceva de fostii colegi? Pe unde sint? Ce fac?
Cit despre subiectul pe care l-am propus se intitula mamici din Ploiesti pentru ca ma interesa sa cunosc mamici care locuiesc acum in Ploiesti cu care sa pot schimba impresii avind in vedere ca eu am stat o vreme in Abu Dhabi iar acum ma intorc acasa cu puiul meu si vreau sa stiu ce se mai intimpla pe acolo.
Nexus eu am nascut acum 4 ani si am fost la doctorita Mara Cernat de care am fost multumita insa despre maternitate....nu vreau sa te sperii si poate ca intr-adevar s-a mai scimbat cite ceva....insa eu n-as mai naste acolo in veci. Baietelul meu a luat de acolo faimosul"proteus"de care a scapat abia pe la 2ani jumate. Asa ca daca-ti permiti financiar te sfatuiesc sa cauti un loc mai bun.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by Frederik

Draga Otilia,
Numele meu de fata era Jercalau asta ca sa-ti improspatez memoria,
si daca vrei putem depana amintiri(atit cit ma mai tine memoria)din liceu la acest subiect.Am vazut ca o multime de colegi de-ai nostri sint inscrisi pe colegi.ro dar paradoxal toata lumea astepata sa fie contactata, adica nimeni nu face primul pas. Eu am trimis citeva mesaje si nu mi-a raspuns nimeni. Am renuntat! Tu mai stii ceva de fostii colegi? Pe unde sint? Ce fac?
Cit despre subiectul pe care l-am propus se intitula mamici din Ploiesti pentru ca ma interesa sa cunosc mamici care locuiesc acum in Ploiesti cu care sa pot schimba impresii avind in vedere ca eu am stat o vreme in Abu Dhabi iar acum ma intorc acasa cu puiul meu si vreau sa stiu ce se mai intimpla pe acolo.

Aha, Adriana, imi storsesem si eu aseara mintea si ajunsesem la concluzia ca tu trebuie sa fii! Bine ai venit la
Dar din cite imi amintesc eu am fost colege intr-a 9-a si-ntr-a 10-a, ma insel?
Pe colegi nu am vazut prea multi inscrisi... Iar acum am incercat sa intru si... nu se afiseaza pagina, o fi disparut???
Nici eu nu mai stiu nimic de colegii de clasele 9-10...
Imi amintesc doar nume: Loredana, Madalina, Solange...
Tu ce mai faci? Cu ce ocazie la Abu Dhabi?
Si oricum, nu te speria, chiar daca titlul subiectului e diferit de ce alesesesi tu, noi tot mamici din Ploiesti suntem toate pe aici...
Pupici!

~Otilia&LaAdelita~ www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

Salutare ploiestence revolutionare!
Postasem initial la subiectul "Mamici din Ploiesti". Le multumesc fetelor care mi-au raspuns la intrebarile de acolo.
Eu am terminat sc. gen. 20, apoi liceul industrial nr.1 (actual Spiru Haret) promotia 1991, dupa care fac. de electronica si telecomunicatii in Bucuresti, promotia 1996.
Acum locuiesc tot in Ploiesti.

Mihaela si BB Arthur din burtica (27 saptamani)

Mergi la inceput

Draga Otilia,
da, intr-adevar am fost colege numai 9-10 si ce-mi amintesc este ca numai jumatate din clasa noastra a ramas in continuare in Caragiale. Loredana a fost in continuare colega cu mine, despre Madalina si Solange nu mai stiu unde au mers mai departe. Eu m-am mai intilnit sporadic cu Marius Mihu, cu care am fost si colega de facultate la IPG si cu Marian Gresoiu (iti amintesti de el, nu-i asa)care a facut si el IPG-ul dar a terminat inaintea noastra. In rest mai da-mi nume si poate-mi mai amintesc, desi nu cred. Tot ce-mi vine acum in minte este poza de sfirsit de clasa a-10-a facuta afara, in tribuna stadionului impreuna cu profesorul de fizica Stoica. Cred ca o am undeva pe acasa.
In Abu Dhabi sint de 3 ani,sotul meu are un contract aici, dar acum ma pregatesc sa ma intorc acasa cu baietelul meu.
Tu cum ai ajuns in Franta? Mai vii prin Ploiesti? Mi-ar face placere sa ne intilnim.
Valabil pentru toate ploiestencele.

Mergi la inceput