Ai uitat ca sunt PLOIESTEANCA, revolutionara?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missiday spune:

Ina, eu as vrea sa organizam o intalnire si-n Ploiesti, insa in vacanta de Paste (mai devreme nu pot).Mai vorbim, poate gasim cateva revolutionare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele!
io sunt ploiesteanca doar prin nastere,intimplarea a facut k mama sa fie mai aproape de Ploiesti decit de Bucuresti unde stam.Culmea este k si pe sor'mea tot acolo a nascut-o!
Eu vin destul de des la Ploiesti,pen ca am veri si prieteni care stau acolo.
Stati vreuna din voi in casele alea noi,care s-au facut in nord,spre iesirea din valeni?sunt foarte frumoase!
eu zic ca este destul de intortocheat ca oras,dar centrul este foarte frumos.Imi place cind se vad muntii,cu virfurile acoperite de zapada,o priveliste super.

V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

Si eu is ploiesteanca (ce-i drept nascuta la Mizil!!!)
Am terminat sc.gen. 21 in 1990 si Caragiale in 1994.

Anca si bebelina Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missiday spune:

Dragele mele ploiestence, ce ziceti de o intalneala?dupa Paste???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Dragi ploiestence,
Pe cine intereseaza niste vin bun, acum inainte de Pasti?
Este disponibil in Ploiesti, un vin alb demisec cu un excelent buchet, de Valea Calugareasca. Il are unchiul meu...
Pretul ar fi 30000lei/l (deci nu sticla de 750ml, ci litrul), iar pentru cantitati ce depasesc 100 l e negociabil. Bineinteles, se poate gusta inainte...
Pupici si salutari de la o ploiesteanca...

~Otilia&LaAdelita~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Eu stau intr-una din casele acelea

quote:
Originally posted by valentinag

Buna fetele!
Stati vreuna din voi in casele alea noi,care s-au facut in nord,spre iesirea din valeni?sunt foarte frumoase!

V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

si noi suntem ploiestence:sc. 29 pana-n 1988, lic. Caragiale pana-n 1992 si UPG pana-n 1997
Eliza si Mara 2 ani 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianapas spune:

Cam tarzior pentru mine sa descopar aceasta discutie.
Ploiesteanca prin mutatie :), am locuit intai pe Cameliei, in spatele complexului mare, am invatat la 25 (colega de clasa cu baiatul cel mic al lui Ceausoglu), diriginte Popescu de istorie, apoi la Caragiale. Am fost un pui de olimpica nationala, drept urmare m-am fofilat de la practici agricole si alte sporturi de acest gen, pe motiv ca ni se acorda timp de invatatura (hihihi, ce fain era la Galerii in mijloc). Facultatea de Mecanica a fost bine-mersi si eu cu ea la fel:))), l-am prins o bucatica dintr-un semestru si pe Roman cu bodiguarzii la usa, da' dupa cateva 'sedinte' a plecat si dus a fost...
Cam astea acum, dar voi intra in tema.:)

Diana, mama Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Diana draga, sunt sigura ca noi doua ne cunoastem, am fost colege, in clase paralele...
Si eu tot Cameliei, 25, Caragiale, Politehnica... Aceeasi generatie. La 25 eu eram la B, tu la A, probabil... Ceausoglu, Popescu... si eu i-am avut profesori. Nu vrei sa-mi trimiti niste poze cu tine (de preferinta din liceu sau din scoala) ca sa te pot... situa mai bine? Ma bucur ca ne stringem aici...

~Otilia&LaAdelita~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianapas spune:

quote:
Originally posted by Otilia

quote:
Originally posted by Andrada

Otilia,
daca ai terminat in 83 scoala 25 cred ca ai fost in generatie cu sor-mea... acu m-am prins. Ai fost in clasa cu Pascu Diana?
Andrada

Nu, Andrada, am fost in clase paralele... Diana Pascu era la A si eu la B. Ea e sora ta? Imi amintesc de numele ei perfect, dar mi-e imposibil sa-i atasez o imagine... desi, toti anii de scoala am fost in clase paralele (la scoala 25, la liceul Caragiale... si apoi la Politehnica). Sigur o cunosc! Trimite-mi niste poze cu ea, daca se poate din anii de scoala :)))

Otilia&LaAdelita

Tre' sa revin, pentru ca ramasei cu gura cascata (la propriu, fetelor, zau asa!!!). Nu de alta, dar scriu si eu ca omu' ca-s de prin Ploiesti si apoi iau la rasfoit pagina cu pagina subiectul si vad ca lumea se intreaba de mine. Ei, ma asteptam la multe, da' la asta nuu (Cristina, de ce nu-mi spusesi si mie mai de mult?:) ) Ei bine eu sunt fosta ;) Diana Pascu. hm, hm, hm...
Otilia, eu te stiu.:) Andrada, nu imi dau seama cine ai putea fi, desi, uitandu-ma la 'background', pasii pe care i-am facut au fost cam 'alaturati'.:)
Fetelor, dati un semn, cu ce si cum, ca-s tare uimita, habar n-aveti cate intrebari sunt in mintea mea acum.:):)

Pupizez.

Diana, mama Ilincai

Mergi la inceput