RE: Pozitia Oficiala Desprecopii.com in legatura c
Raspunsuri - Pagina 9
blackpanterro spune:
Snee, nu stiu daca citesti aici...mai sti ceva de fetita?A plecat in Anglia? Mama imi spunea ca la tv au aratat un interviu cu o tipa englezoaica(probabil doctor) care spunea ca nu se poate face avortul pt ca nu are 12 ani...mi se pare cam absurd.Va rog daca stiti ceva sa ne spuneti si noua sau daca nu, pe PM.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by b.nica
Hei Ramiris eu sunt impotriva avortului si am luat cartonasul in acelasi timp cu tine!
Patima este din partea acelor useri care nu vor sa inteleaga ca acest Forum prin definitia lui nu se poate exprima in favoarea unui avort si nu-l poate sustine, de aici patima,rautatiile si acuzele.
Ia treceti voi pe la fetele care se chinuie sa ramana insarcinate,pe la acelea care spre lauda lor au ales calea infierii.
Am mai spus si o sa mai repet daca este nevoie, daca fetita(Doamne fereste!)din cauza acestui avort la o sarcina atat de mare,nu va mai putea sa aiba copii la cine o sa privim?Parintii or sa zica ca ei nu au stiut.
In alta ordine de idei, daca te duci in vizita in casa cuiva si daca gazda isi exprima o opinie diferita de a ta, ii dai cu tava de cafele in cap?
Comentariul asta e absolut ridicol. Forumul se numeste Despre Copii - noi vorbim aici despre soarta unei fetite de 11 ani.
Sa compari fetita asta care a trecut printr-un viol, incest - cu femei mature care isi doresc copii, mi se pare complet deplasat.
Am incercat sa ma tin la distanta de subiectul asta, dar ma doare capul citind atitea aberatii.
Totusi, putem avea un subiect separat unde sa colectam bani si atit?!!!!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
dama spune:
quote:
Originally posted by Porumbitaquote:
Originally posted by dama
Si asa ca o constatare finala, eu cred ca s-a sperat prea mult la un ajutor colectiv pt operatia din Anglia, iar fetele care initial si-ar fi dat si camasa de pe ele, tac acum malc (nu toate, bineinteles) si nu neaparat de la reprezentantii oficiali ai forumului...sau gresesc? tot ce e posibil, ca out-sider percepi altfel tot ceea ce s-a spus pe aici legat de viitorul Florinei.
Mami de David & Patrick
corect... GRESESTI...
tot o dai inainte cu out sider-ul..
spune-mi si mie ce anume ar trebui sa scrie cele pro mers in Anglia ca sa te declari multumita?
si de unde ai dedus tu ca "cred ca s-a sperat prea mult la un ajutor colectiv pt operatia din Anglia" in cdt in care, dc intradevar citeai asa cum pretinzi ca ai facut-o, s-a scris destul de clar ca x plateste biletul si y interventia si dc e cineva care vrea sa ajute sa o faca prin vikinga...
Da, poate, de-asta ca neimplicata emotional in subiectul acela ca nu am intrat sa ma parui verbal cu nimeni cum se facea pe acolo (out-sider fie ca-ti place sau nu), am citit mai atent unele postari. Si daca te duci acum in topicul initial pe la paginile 40-50, unde se discuta deja ce, cum si in ce se implica unele pesroane) sa citesti la rece acum ca s-a terminat batalia, poate vei intelege la fel ca mine. Pacat ca s-au mai facut editari pe acolo, dupa, dar au mai ramas niste "quotes". S-au spus acolo multe la nervi, rabufniri, apoi sters repede cu buretele (doar exista edit, nu?).
Mami de David & Patrick
dama spune:
quote:
Originally posted by ramirisquote:
Originally posted by dama
[
Si asa ca o constatare finala, eu cred ca s-a sperat prea mult la un ajutor colectiv pt operatia din Anglia, iar fetele care initial si-ar fi dat si camasa de pe ele, tac acum malc (nu toate, bineinteles) si nu neaparat de la reprezentantii oficiali ai forumului...sau gresesc? tot ce e posibil, ca out-sider percepi altfel tot ceea ce s-a spus pe aici legat de viitorul Florinei.
Mami de David & Patrick
De unde stii ca daca nu se mai face nimic AICI nu se mai face nimic DELOC?
Unde scrie in mesajul citat de tine ca as stiu eu sau as pretinde eu asa ceva? adica ca nu se face nimic DELOC? Te rog, nu-mi pune in "gura" ce gandesti tu.
Mami de David & Patrick
dama spune:
quote:
Originally posted by ramiris
Si eu am urmarit tot topicul si nu mi-am dat seama pana nu s-a spus clar ca "dna din Anglia" este si user DC.
Pentru mine a fost clar de la inceput cine e "dna din Anglia" (adica dupa e a aparut in Evz), doar ea mentionase costul (1600lire) unei operatii si informatii asupra modului in care decurge o astfel de operatie in Marea Britanie pe topicul respectiv. Numai cine nu a vrut sa vada n-a vazut sau poate prea inflacarati au fost cei implicati in discutiile pro/contra care iata degenereaza in alte discutii.
Mami de David & Patrick
XIO spune:
quote:
Originally posted by blackpanterro
Snee, nu stiu daca citesti aici...mai sti ceva de fetita?A plecat in Anglia? Mama imi spunea ca la tv au aratat un interviu cu o tipa englezoaica(probabil doctor) care spunea ca nu se poate face avortul pt ca nu are 12 ani...mi se pare cam absurd.Va rog daca stiti ceva sa ne spuneti si noua sau daca nu, pe PM.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Si acolo sunt doctori care au hotarat sa nu-i faca , dar au fost si doctori care au hotarat ca-i pot face.
Primii au spus ca fiind sub 12 ani nu i se poate face interventia , dar au gasit altii care o pot face. Deci fetita va fi operata in Anglia.
Au spus la PRO TV ca o doamna din ANglia a ajutat-o sa ajunga acolo.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Andries spune:
Daca se urmareste strict interesul fetitei in cauza, bine ar fi sa nu mai apara nici o stire despre ea, sa-si rezolve discret problema in UK, scandalul mediatic sa nu o mai puna pe ea in centrul atentiei, ci poate sa fie concentrat pe o posibila schimbare de legislatie.
"Celebritatea" asta, acum ca s-a gasit o persoana inimoasa care s-o ajute, nu-i face bine deloc, dimpotriva. Bine ar fi ca ziaristii care se grabesc sa bata satul ei in lung si in lat sa se abtina de la a mai cauta-o.
Daca se strang bani pentru ea, sunt convinsa ca exista o metoda sigura si discreta ca banii sa ajunga unde trebuie.
Si sa dea Dumnezeu sa fie interventia un succes.
Andries
oocristina spune:
Nu stiu unde sa scriu mesajul meu. Dar trebuie sa il scriu.
Sunt gindurile mele. Ma apasa de zile.
Sunt pro - choice, pentru ca nimeni nu traieste viata altuia.
Dar ...
Dar ... pe cel mic, mic, cine il apara?
Dar si fetita de 11 ani are dreptul ei, normal, la viata.
Este dreptul mamei fetitei sa lupte pentru copii ei.
Sunt intre aceste doua dileme, pro si contra, mai mult pro. Dar parca simt ca pacatuiesc. Nu sunt impacata.
Incerc sa gindesc cum ar fi viata viitoare a celui mic, din incest. Fericita?
Si totusi cine sunt eu sa imi dau cu parerea ca el nu isi poate trai viata? Poate va fi fericit, poate va fi un spirit puternic, un luptator. Nu stiu de ce gandesc si vorbesc ca despre un baiat. Dar asa simt.
Ma gindesc la viata fetitei. 11 ani. 11 ani. O operatie, ca de apendicita. O urma pe care o va vedea toata viata pe corpul ei. 11 ani. Imi mai amintesc cit de naiva eram eu la 11 ani. Inca ma jucam cu papusi. Categoric eram rupta complet de realitate. Eram copil. Visam. Lumea era a mea.
Naiva, da, acesta este termenul cel mai corect.
Mama fetei, 26 de ani. Doar 26 de ani. Cu 2 fete. Cu vise. Probabil incearca sa isi puna viata in ordine, sa o tina sub control. Si brusc fetita ei cea mare ...
La 26 de ani, bunica. Copilul copilului tau. La 26 de ani multe femei nu sunt pregatite sa aiba copilul lor. Daramite sa accepte copilul copilului lor.
Tatal. Probabil un barbat simplu. Pare genul impins de la spate de sotia lui. Pare, ce stiu eu. A ridicat o casa, probabil sa straduie pentru famila lui.
O poveste atit de complicata. As vrea sa imi linistesc constiinta si sa ma rog lui Dumnezeu pentru iertare.
Viata nu este numai acum, doar situatia asta. Sunt anii care vor veni, sunt valurile care vor urma peste familie, sunt anii fetei, ai mamei, ai surorii mai mici, ai tatalui.
Iertati-mi incoerenta. Nici eu nu stiu exact ce doresc. Nu am limpede in minte o barca in care sa stau. Pro sau contra. Situatia in sine ma tulbura.
Imi amintesc ca prin liceu, am avut o lectura, cu Ghita Samadau, nu imi amintesc titulul. Era tot asa, o situatie imposibila. Nici nu mai stiu despre ce ar vorba, dar am aceeasi senzatie de ... tristete.
Incerc sa inteleg, si sa accept. Alegerea pro sau contra nu ma elibereaza. Indiferent ce as alege, este o situatie trista.
Trebuie sa scriu aceste mesaj. Trebuie, indiferent. Sper miine seara sa citesc ca totul s-a terminat si timpul nu mai poate fi dat inapoi.
Cred ca este o tristete a situatiilor imposibile.
Eu nu ma descurc deloc bine fata in fata cu situatiile imposibile.
Sunt trista. Am depasit sentimentul initial de panica.
Indiferent de ce va fi, sper ca Dumnezeu sa ne calauzeasca pe toti. Va sti El sa calauzeasca calea cea dreapta.
Va rog, sunt doar gindurile mele. Sunt ... varza.
Vreau doar sa imi eliberez putin gindurile care ma macina. Nu vreau sa raspund nimanui, nimic, nu vreau sa ma contrez cu nimeni. Nu am energie si voi sterge postul, daca...
Pentru mine este o situatie imposibila. Exista doar lose - lose si asta ma intristeaza.
E clar, nu reactionez deloc bine in situatii critice / imposibile. Luarea unei decizii nu duce neaparat la eliberare. Sunt trista, asta este cert.
escu spune:
quote:
...mai sti ceva de fetita?A plecat in Anglia? Mama imi spunea ca la tv au aratat un interviu cu o tipa englezoaica(probabil doctor) care spunea ca nu se poate face avortul pt ca nu are 12 ani...mi se pare cam absurd.Va rog daca stiti ceva sa ne spuneti si noua sau daca nu, pe PM.
noutati aici: http://www.expres.ro/articole/detalii-articol/810380/Florina-va-fi-operata-gratuit-in-Marea-Britanie/
Balbina spune:
quote:
Originally posted by escuquote:
...mai sti ceva de fetita?A plecat in Anglia? Mama imi spunea ca la tv au aratat un interviu cu o tipa englezoaica(probabil doctor) care spunea ca nu se poate face avortul pt ca nu are 12 ani...mi se pare cam absurd.Va rog daca stiti ceva sa ne spuneti si noua sau daca nu, pe PM.
noutati aici: http://www.expres.ro/articole/detalii-articol/810380/Florina-va-fi-operata-gratuit-in-Marea-Britanie/
quote:Efectiv mi s-a facut rau cind am citit fraza... ce exprimare "eleganta" pentru un omor..
Interventia chirugicala va dura cateva ore, va fi facuta sub anestezie totala #351;i se va desfasura in doua etape. In prima faza, medicii ii vor administra o pastila si ii vor dilata colul, cu ajutorul unor cilindri, urmand ca dupa aceea sa-i efectueze o aspiratie.