RE: Pozitia Oficiala Desprecopii.com in legatura c

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Nu, Happy, esti romanca! Si tu stii asta, pt. ca altfel in loc - de ex - sa te dai peste desprecopii, te dadeai pe site-uri canadiene de profil.

Crezi, sincer in "identitatea anonima"?Cf oricaror legi clare si clasicce in Ca, parintii fetei sunt cel putin neglijeni, iar pt conduita actuala a mamei sunt abuzatori :P in sensul strict la "abuse" uluiRipley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

quote:
Originally posted by b.nica

Happy inTo,nu te supara dar nu pot digera raspunsul tau.
Daca mai primesc de la fetele din Canada acelasi raspuns atunci am sa comentez.
Tot ce ai spus este OK dar nu pot sa cred ca nu se face o ancheta asupra conditiilor care au dus la viol.

Digera, digera. E exact cum zice Happy. Stii ce-i trist? Canada nu-i o exceptie in lumea asta.

Ori poate io nu contez, ca doar ma declar cu domiciliul in Canada?

Protectia copilului a decis ca e pentru binele fetitei.
Comisia nationala a decis ca e pentru binele fetitei.
Medicii din UK au acceptat-o ca o situatie deosebita si vor analiza situatia competent si informat din punctul de vedere al interesului fetitei.

Cine sunteti voi sa contestati toate astea? Sa stiti ce-i mai bine pentru altcineva? Cu atata ura si rautate... Nu pot decat sa cred ca ori nu aveti o fetita acasa, ori nu aveti una de 11 ani si va lipseste imaginatia, ori credeti ca voua nu vi se pot intampla grozavii. Ca astea li se intampla doar celor care oricum nu merita mai mult. Ori poate ca datorita diplomelor si vuitoanelor va fi altfel pt voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Imi pare rau dar trebuie sa te contrazic... Sint tataroaica nascuta in Romania.

Mergi la inceput

Si de unde stii tu pe ce site'uri ma dau eu?? Poate sint si pe site'uri canadiene...

Lucrez ca voluntar la un shelter de femei, vorbesc femeilor abuzate, le ajut cu informatii, cu dusul cu masina la programari, alerg pentru "breast cancer" in fiecare an, contribui la YWCA cu bani si cu timpul meu liber...
Asta inseamna sa fii Canadian: sa dai mai mult decit iei, sa te intereseze de cei din jurul tau fara sa le impui punctul tau de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

atunci, de ce vii sa impui altora punctul TAU de vedere????MQM, eu am acasa 2 fetite mici, fte mici, pe care le pot apara teoretic sau nu - practic - de asemenea orori. Dar cred ca depinde exclusiv de mine cum le educ sa faca fata unei astfel de ...'situatii'

Nu le pot proteja la infinit, dar le pot ajuta/invata sa face sa ma simta cea mai buna prietena a lor, si asta cred ca implica o sarcina de 17 sapt despre care stiu la max. 10

Fir'ar sa fie, ce discutam noi aici?

Zarurile sunt aruncate demult. Ce gandim noi tine strict de perceptia fiecareia dintre noi ca mama s au posibila mama.

Eu am zis - tineti minte ce am scris la topicul anterior? - ca niciun medic nu isi va asuma avortul la 22 de sapt.

Si pentru intrebari idioate complet: as infia copilul Florinei. E un copil, si atat. Mamele care au adoptat ar pputea expune mai corect motivele pentru care au facut-o....

Eu nu sunt decat o NIMENI .... dar sunt totodata o mama care acum 1 an avea un bb de 22 de sapt in burtica....

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Ca astea li se intampla doar celor care oricum nu merita mai mult. Ori poate ca datorita diplomelor si vuitoanelor va fi altfel pt voi...

din pacate chiar ca pentru cei cu diplome si vuitoane e altfel...ei isi rezolva problema urgent,cu bani,anonim,nu mai stau sa intrebe pe nimeni...doar necajitii ramin la mina statului si a comitziilor si comitetelor dind ocazia unora din prima categorie sa-i improaste cu noroi pina la ultima suflare. ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by Ripley
Si pentru intrebari idioate complet: as infia copilul Florinei. E un copil, si atat.

scuze pentru intrebarile idioate complet,pina la urma tot a iesit ceva bun din discutia asta: in sfirsit o persoana care se ofera sa infieze copilul! daca medicii din anglia vor hotari maine ca avortul ar pune viata fetitei in pericol,sincere felicitari pentru oferta ta!

Mergi la inceput

quote:

atunci, de ce vii sa impui altora punctul TAU de vedere????

Nu impun punctul meu de vedere, sustin ceea ce cred fara a forta pe nimeni sa gindeasca la fel ca si mine!
Am postat ca sa imi exprim admiratia fata de fetele care au ales sa o ajute cind o tara intreaga nu a putut sau nu a vrut.
Nu am facut-o cu linkuri catre filmulete gen horror, nu am acuzat pe nimeni de nimic...

Mergi la inceput

quote:

.... dar sunt totodata o mama care acum 1 an avea un bb de 22 de sapt in burtica....

Esti o femeie in toata firea care a facut dragoste cu partenerul si a ramas insarcinata! Nuo fetita violata de catre unchi!! Acum vezi diferenta?

Pariez ca te uitai mereu in oglinda sa vezi daca se vede, ca umblai mai tantosa si mai vesela ca asteptai un copil! Si eu la fel...

Ai fost violata vreodata? Stii ce inseamna si stii cit de murdara te simti??... Si daca violatorul era cineva de incredere stii tu cit de confuza esti?...

Stii ce inseamna sa ramii insarcinata dupa ce ai fost violata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

quote:
Originally posted by Happy_in_TO

Sa fie vinovati parintii?... De ce?
Ca li s-a violat fetita si ca aceasta nu le-a spus (reactie normala a victimei de viol!) iar ei au aflat cind fetita era deja insarcinata in 17 saptamini???...

Iti spun eu cum s-ar rezolva in Canada: parintii ar alege pentru minora iar alegerea lor ar fi urmata de actiune imediata, nu taraganare si zeci de mii de comisii...

Violatorul ar fi arestat pe loc, fara a i se da drumul apoi!

Numele familiei si a copilei se tine anonim prin lege.

Fetita dar si familia primeste consiliere pe gratis.

Daca se dovedeste ca mama ei si tatal ei o abuzeaza in vreun fel (nu este cazul in povestea noastra!) se indeparteaza fetita de familia biologica si este crescuta de "foster parents" adica de inlocuitori de parinti.

Fetita se intoarce la scoala in Septembrie fara sa ii fie teama de ce spune unul sau altul, dupa o vacanta platita de guvern la unele tabere pentru fetite gen YWCA unde se lucreaza la ridicarea respectului de sine si vindecare emotionala.

Exact. Acelasi proces este si in USA. Eu lucrez la o agentie ce se ocupa cu abuzul domestic si mi-a fost dat sa vad multe cazuri de fetite violate de tatii, unchii sau prietenii parintilor. Si din fericire, aici, violatorii sunt inchisi imediat. Ce taraganare ...

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput