Buna ziua fetelor! vreau sa ma tund, vreau sa fac o schimbare, sa ajung si eu la un coafor de unde sa plec multumita de cum arat , asa ca am o mareeee rugaminte: poate cineva sa-mi recomande un coafor (de preferat dr. taberei) sa ma fac si eu frumoasa?
la Cristi Pascu - nu e in drumul taberei, e in dorobanti
http://community.webshots.com/user/simonabb
Eu am fost azi la un coafor in zona Obor,normal, insa domnisoara de acolo, este o super fata...2 schimbari de look mi-am facut la ea, si extrem de multumita. O recomand cu caldura!
..shi te iubesc...
Multumesc pt raspunsuri fetelor! Pe la Obor mi-e cam greu sa ajung, m-as duce pe Dorobanti, Simona poti sa-mi spui cum ajung acolo si cum se numeste salonul?
Salonul se cheama Cristi Pascu Exclusive. Il gasesti in str. Ankara, nr.7. Este o vila chiar in capatul strazii, acum se construieste terasa la parter, o sa vezi agitatie pe acolo. Intri pe poarta si in fata ai intrarea. Salonul lui Cristi este la etajul 1.
Uite site-ul aici: wwww.cristipascu.ro. Ia de acolo nr. de telefon din Ankara si fa-ti programare. Daca vrei sa te tunda Cristi, ai grija sa spui cand suni.
Si eu trebuie sa ajung la el saptamana viitoare sa ma vopsesc. Ti-l recomand cu caldura, ii vizitez salonul de multa vreme si n-am plecat niciodata de la el nemultumita. Am o culoare la par senzationala, abia astept sa vad ce imi mai face.