Ce fel de viitor ...
Raspunsuri - Pagina 14
J G spune:
In schimb NU ma mir, Larissa, ca in acest moment nu esti in stare decat sa imprastii vinovatie in loc sa spui o rugaciune si o vorba de confort pentru un copil de 11 ani violat!
Tu crezi ca cineva de aici se bucura sau are inima usoara pentru ce s-a intamplat cu fatul de 22 de saptamani?
Astea-s metodele si atat puteti, VOI. Stii tu care voi. Mi se pare obscen ca ai descris procedura avortului de parca cineva de aici nu stie care este aceasta procedura. Dar dupa cum spuneam aste-as metodele: vinovatie!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
larissa_79 spune:
quote:
Originally posted by ramirisquote:
Originally posted by larissa_79
O mama e mama si punct. Fie la 11, 15, 20, 30 de ani! Isi da si viata pentru copil daca e cazul.
Fetita e nevinovata dar ce s-a intamplat a fost o crima si nu una oarecare!
Intr-adevar, o mama e o mama... daca a ales sa fie si daca nu este cumva inca un copil....
Fetita e nevinovata, si s-a intamplat o crima cumplita: un viol!!!!
Edit: daca fetita ta ar fi insarcinata, chiar si cu voia ei, si ar trebui sa aleaga intre viata ei si a copilului din burta, tu ce-ai sfatui-o? Sa-si dea viata pentru el?
Sau poate nu, pentru ca tu esti mama ei, si "o mama e o mama" deci nu i-ai putea cere copilui rau sa renunte la viata...
Te-ai sfatui cu preotul la care te spovedesti si ai lasa-o sa moara linistita pentru ca se duce direct in rai?
Of doamne...
Am vazut tarziu edit-ul.
Da as cere binecuvantare de la duhovnic pentru ca sa se faca voia Domnului. Eu stiu ca porunca zice " Sa nu ucizi!" n-am vazut nici un "doar daca...".
E dificil sa ma intelegi. M-ar durea ca mama durerea copilului meu insa ca si crestin m-as bucura ca sufletul ei ar ajunge in Imparatia lui Dumnezeu. Mamele care isi dau viata pentru copii lor sunt mucenite. Ferice de ele!
Viata de aici de pe pamant este atat de scurta...iar Imparatia lui Dumnezeu vesnica!
Tu ca mama ce ai alege?
Inca 20-30 de ani aici pe pamant, cu suferinte, zbateri si alte cele sau viata vesnica pentru copilul tau?
Sigur repet ar fi dureros de ales ca mama dar simplu si usor ca si crestin!
Si inainte de orice eu sunt crestina!
Sper sa nu te sminteasca raspunsul meu insa tu ai intrebat...
Doamne ajuta!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
larissa_79 spune:
quote:
Originally posted by J G
In schimb NU ma mir, Larissa, ca in acest moment nu esti in stare decat sa imprastii vinovatie in loc sa spui o rugaciune si o vorba de confort pentru un copil de 11 ani violat!
Tu crezi ca cineva de aici se bucura sau are inima usoara pentru ce s-a intamplat cu fatul de 22 de saptamani?
Astea-s metodele si atat puteti, VOI. Stii tu care voi. Mi se pare obscen ca ai descris procedura avortului de parca cineva de aici nu stie care este aceasta procedura. Dar dupa cum spuneam aste-as metodele: vinovatie!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
J.G, rugaciunea o fac in singuratate mea daca o fac nu vin si trambitez pe forum!
N-am condamnat pe nici un om doar pacatul lor!
Pacatul e pacat.....iar eu nu pot sa stau si sa tac vazand cu cata usurinta se trece peste crima asta! Asta e punctul meu de vedere fie ca va place fie ca nu!
Nu, nu mi se pare obscen sa desciu procedeul. Obscen mi se pare sa il savarsesti si sa iti dai consimtamantul pentru asa ceva!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
irina.c. spune:
quote:ramiris, hai sa fim seriosi, nu cred ca viata ei era in asa mare pericol daca mai tinea copilasul ala in burta cateva saptamani, sub supraveghere medicala, si dupa ce il nastea (prin cezariana ) il puneau la incubator. Ce Doamne iarta-ma, suntem in secolul XXI, se face chirurgie pe feti nenascuti, exista si mama aparaturii si medicamentelor, cu aia 2000 de lire sau cat o fi costat avortul asta cred ca s-ar fi acoperit asa ceva.nu zice nimeni ca decizia asta a avortului fost una usoara, dar totusi cred ca se putea si altfel, cu nitica nadejde si speranta in Dumnezeu. Cum zice si Hannen, sunt atatea copile care totusi au nascut cu bine avand 11 ani si chiar mai putin.ideea e ca toti au facut tam-tam "avort, avort" de parca avortul asta e asa, o bagatela, il faci si totul e ca inainte. Nu cred ca o sa mai fie ca inainte, ba chiar o sa fie si mai rau.Apoi toti s-au agitat cu avortul, dar de unchiul violator nu mai zice nimeni nimic? "saracutul, a gresit si el, sa-l iertam" zice mama Florinei. Daca il iarta asa usor inseamna ca pentru ea n-a fost mare lucru ca frate-su s-a culcat cu copilul ei, mai degraba a deranjat-o evidenta faptului (adica sarcina). Pai daca unchiul iertat o ia de la capat?cine plateste al doilea avort in Anglia?
Originally posted by ramirisquote:Intr-adevar, o mama e o mama... daca a ales sa fie si daca nu este cumva inca un copil....Fetita e nevinovata, si s-a intamplat o crima cumplita: un viol!!!!Edit: daca fetita ta ar fi insarcinata, chiar si cu voia ei, si ar trebui sa aleaga intre viata ei si a copilului din burta, tu ce-ai sfatui-o? Sa-si dea viata pentru el?
O mama e mama si punct. Fie la 11, 15, 20, 30 de ani! Isi da si viata pentru copil daca e cazul.
Fetita e nevinovata dar ce s-a intamplat a fost o crima si nu una oarecare!
Sau poate nu, pentru ca tu esti mama ei, si "o mama e o mama" deci nu i-ai putea cere copilui rau sa renunte la viata...
Te=ai sfatui cu preotul la care te spovedesti si ai lasa-o sa moara linistita pentru ca se duce direct in rai?Of doamne...
eu sa am un frate care sa se culce cu fiica-mea de 11 ani, si s-o lase gravida cred ca as innebuni. Prima mea grija ar fi sa-l vad undeva inchis bine ca sa nu mai faca rau nici fetitei mele, nici altor copii.
Ce nenorocire! Doamne fereste pe oricine! Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
irina.c. spune:
quote:pai s-ar putea ca multi sa aiba inima usoara, avand in vedere ca ceva atat de oribil ca sfartecarea unui fat este descrisa in termeni ca "operatia" sau "interventia", iar la finalul acestui fapt se relateaza ca mama Florinei a plans de fericire.pai tu ai plange de fericire ca ai omorat pe cineva?femeia asta mi se pare de-a dreptul inconstienta. Intai il lasa liber pe frate-su violatorul de copii, pe urma plange de bucurie ca fata ei a scapat de burta cu pretul unui fat sfartecat "evacuat" in juma' de ora, dupa cum spune presa... Sincer, mi se pare oribil tot ce se intampla, chiar in halul asta de cinici am ajuns, sa nu ne mai miste nimic? Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
Originally posted by J G
In schimb NU ma mir, Larissa, ca in acest moment nu esti in stare decat sa imprastii vinovatie in loc sa spui o rugaciune si o vorba de confort pentru un copil de 11 ani violat!Tu crezi ca cineva de aici se bucura sau are inima usoara pentru ce s-a intamplat cu fatul de 22 de saptamani?Astea-s metodele si atat puteti, VOI. Stii tu care voi. Mi se pare obscen ca ai descris procedura avortului de parca cineva de aici nu stie care este aceasta procedura. Dar dupa cum spuneam aste-as metodele: vinovatie!J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
am blog
ladyJ spune:
quote:
Originally posted by ramirisquote:
Era in primul rand copilul ei.
Era poate ecoul cosmarului prin care a trecut...
Ramiris,ecoul cosmarului este tot ce se intampla in psihicul fetitei de acum inainte.
Cosmarul ei nu va avea prea curand un sfarsit,pentru ca a trecut printr-un viol(sau mai multe poate) a ramas insarcinata,a avortat,s-a facut valva in jurul ei,unchiul abuzator e bine merci,mama nu il denunta...crezi ca fata aia saraca mai stie pe ce lume traieste?
Oricum ,copil inocent cu papusi in brate nu va mai fi niciodata.
Larissa, te inteleg ca esti foarte sufletista si ca te doare drama acelui ne-nascut,nu e el vinovat de toate cele,asa este,insa incearca sa te abtii de la strigate acuzatoare,totusi.
Fiecare om vede lucrurile intr-un anume fel.Tu le vezi dintr-un punct de vedere religios,preponderent.Atunci,oricum fapta e facuta,poate te-ar ajuta sa spui cateva rugaciuni pentru prunc si pentru fetita-mama si poate te mai linistesti si tu.Nu stiu,zic si eu...
Nu e mai bine asa,decat sa te miri pe forum ´´cum va mai rabda Dumnezeu´´?Foarte urat!
ladyJ spune:
nici eu nu consider ca a fost cea mai buna alegere acest avort....nu s-a reparat nimic,nu asa se repara problemele fetitei.
Cat despre mama ei,mai rau ma enervez cand ma gandesc....Inconstienta e putin spus,Irina.E de-a dreptul nesimtita.
Pentru ca nu il denunta pe violator.Pentru ca e de partea lui.
E totusi un caz public,nu se poate face nimic pentru a-l aresta pe nemernic?
angipangi spune:
ati facut mama acestei fetite in toate felurile si pe fetita la felPoi normal ca plangea de fericire ,o femeie cu suflet ia ajutat fetita sa scape de aceasta nenorocire.[left
teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora
blackpanterro spune:
Mai fetelor dar voi sunteti fundamentaliste rau...da, nu conteaza ca a fost violata, care 11 ani, ca sarcina i-ar fi pus viata in pericol...nu, sa taca din gura si sa nasca...da bineinteles ca nu se ofera nimeni sa infieze copilul, nu, asta poate e un lucru ce l-ar face Hristos...
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
irina.c. spune:
quote:
Originally posted by blackpanterro
Mai fetelor dar voi sunteti fundamentaliste rau...da, nu conteaza ca a fost violata, care 11 ani, ca sarcina i-ar fi pus viata in pericol...nu, sa taca din gura si sa nasca...da bineinteles ca nu se ofera nimeni sa infieze copilul, nu, asta poate e un lucru ce l-ar face Hristos...Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
n-a zis nimeni sa taca din gura si sa nasca, si nici n-am minimalizat aceasta nenorociredar nu pui capat unei dureri cu alta durereapoi biserica s-a oferit sa ia copilul si sa-l creasca, daca familia Florinei nu vroia sa-l tina
apoi, daca a fost violata, de ce agresorul nu e pedepsit, poza lui nu e pe nicaieri, mama Florinei ii gaseste scuze, saracutul, bla,bla, bla- de asta nu mai scrie nici un ziar Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog