Ce fel de viitor ...
Raspunsuri - Pagina 11
ramiris spune:
quote:
Originally posted by Andries
Teo, profeser, neprofesor...legea scrie negru pe alb: e in afara legii, e caz penal! Vrei sa spui ca un profesor poate sa incalce legea doar pentru ca e profesor?
Si NU e urgenta medicala, in acest moment ai doi pacienti SANATOSI!!
Andries
Pai nu tot in baza aceleiasi legi s-a aprobat acum intreruperea de sarcina?
Tocmai, ca legea pemite exceptii doar ca nimeni nu si-a asumat responsabilitatea sa documenteze exceptia si sa-si asume decizia pana nu a iesit circul mediatic.
ramiris spune:
quote:
Originally posted by b.nica
Acum stau si ma gandesc ca daca se va intampla ceva rau cu fetita de 11 ani(Doamne fereste!) noi toti o sa avem a ne pune intrebari;popularizarea acestui caz (din nefericire cred ca sunt multe asemenea)a dus la o decizie care poate nu era cea mai buna,deoarece initial medicii hotarasera sa lase sarcina in evolutie.
Medici nu sunt si cei care au permis atunci intreruperea de sarcina?!!??
psichoMom spune:
Se pare ca in cele din urma fetita a ajuns in anglia si astazi face avort... Offf, sper sa fie bine!!!
http://www.realitatea.net/gravida-de-11-ani-face-avort--astazi--la-londra_306502.html
carmen77 spune:
Eu nu inteleg o chestie ... Min Sanatatii vorbeste despre faptul ca fetei i-ar fi pusa in pericol sanatatea mentala daca ar continua sarcina si ar naste ... dar ce se va face in Anglia acuma nu tot nastere se cheama??? Ba nu, pardon, nastere si crima! Dupa cum vad eu situatia, familia fetei si-a concentrat "atentia" pe bietul bebelus, care a fost tratat ca inamicul nr1, nu unchiul "iubitor". De obicei nu ma bag sa scriu la kestii din astea, dar ... e revoltator ce se intampla!
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel + Marc David
Cristina_A spune:
Dezbaterile generate de cazul fetitei de 11 ani mi-au schimbat perspectiva asupra avorturilor. Se pare ca si in Anglia a fost amanata interventia (www.realitatea.net/procedurile-de-avort-ale-gravidei-de-11-ani-au-fost-amanate_306502.html" target="_blank">->).
E un aspect pozitiv ca acest caz a atras atentia si a creat atatea dezbateri, fiindca a dat de gandit. Macar atat...
When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Preparing to run away.
Morgano spune:
http://www.realitatea.net/fetita-de-11-ani-nu-va-mai-face-avort-la-clinica-din-londra_308671.html
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
oana_s spune:
stau si ma intreb daca toate aceasta mediatizare nu i-a adus mai mult rau decat bine amaratei de copile...ca si-asa, mentalitatea parintilor nu se schimba, nici a vecinilor...asa ca ea tot o paria va fi acolo unde locuieste, indiferent ce si cum se va face...
Oana si Mara 11.08.2004
ladyJ spune:
quote:
Originally posted by carmen77
Eu nu inteleg o chestie ... Min Sanatatii vorbeste despre faptul ca fetei i-ar fi pusa in pericol sanatatea mentala daca ar continua sarcina si ar naste ... dar ce se va face in Anglia acuma nu tot nastere se cheama??? Ba nu, pardon, nastere si crima! Dupa cum vad eu situatia, familia fetei si-a concentrat "atentia" pe bietul bebelus, care a fost tratat ca inamicul nr1, nu unchiul "iubitor". De obicei nu ma bag sa scriu la kestii din astea, dar ... e revoltator ce se intampla!
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel + Marc David
Ca sa vezi,asta este si nedumerirea mea.
Fetita asta e si asa cu moralul la pamant,din punct de vedere psihic e VARZA.Oricum,a dus deja o parte buna din sarcina,oricum este deja MAMA in opinia mea.Copilul ala traieste in ea,se hraneste,are sistem nervos,are tot ce trebuie sa aiba un copil.Nu e vorba de o sarcina de 6-7 saptamani,nu e un embrion,e un copil dezvoltat.
Asa ca,puteau foarte bine sa o lase sa-l nasca.Trauma celor intamplate deja,trauma avortului NU CRED ca este mai subtila decat ´´trauma´´ de a naste prin cezariana.
Asa,va trai toata viata stiind ca a fost insarcinata,i s-a scos copilul si s-a infaptuit o crima! De ce? Pai de aia,ca a avut ghinionul sa se nasca intr-o familie fara morala,cu un unchi pedofil si cu parinti care considera ca spalarea rusinii e un avort,pardon,o crima.
Desigur,vorbim aici de un copil,de o mama copil.Care oricum,oricate avorturi si aiureli se vor face nu va mai fi niciodata doar un copil!Ca naste,ca nu naste.
Iar despre parinti....se stie ca in Romania sunt multe cazuri de violuri in familie,familia afla si tace.De ce tace? Pentru ca, culmea,nu li se pare maaare lucru.va suna cunoscuta propozitia: ´´ei,e si el barbat.Cine stie cu ce l-a ademenit´´
Pe langa asta eu snt aproape convinsa ca in aceasta familie au existat cazuri de incest,pedofilie,violuri,cu mult inainte de nasterea fetitei victima.Pentru ca asa se intampla de obicei,e un cerc vicios si bolnav care nu va inceta niciodata decat prin educatie,informare si TRATAMENT!
happiness spune:
Sunt foarte dezamagita de mamele care posteaza(multe din ele,in orice caz..)aici.Desi pozitia oficiala a site-ului este anti-avort,se pare ca mamele de aici se gandesc doar la un singur copil,cel de 11 ani,dar uita ca in acest caz avem doi copii.Bebelusul are aproape 6 luni!Misca din manute si picioruse,aude,simte,va simti durerea,oare ce fel de crestini sunteti?Drama fetei va fi oare anulata de uciderea acestui bebelus?Cum vor mai putea trai cu aceasta crima pe constiinta?Daca era in luna a 2-a,a 3-a,sa zicem...Dar acum....Doamne,oare suntem oameni sau...ce?