S-a dus o cariera

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Chiar nu ma intereseaza detaliile. Am inteles ce s-a intimplat, mi-am dat deja cu parerea si am mai anuntat de citeva ori ca nu ma razgindesc.
Daca va pare rau ca si-a pierdut jobul de ce n-o invitati sa predea la alta scoala?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Nici nu trebuie sa spui de doua ori, sunt absolut sigura ca dupa scandal isi va gasi sigur job la alta scoala :(

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pai de unde stii tu ca n-a postat ea filmul pe internet? Eu cred ca asta e varianta cea mai plauzibila.
Nu stiu de ce imi tot explicati voi cum se fac copiii, eu cred ca nu-i musai sa-ti ridici poalele pe internet. Locatia e problema, nu metoda.
Poate ca filmul a ajuns din greseala pe internet, dar poate l-a postat ea sa atraga elevi de liceu. Stim noi cum a ajuns acolo? Daca e vorba de copiii mei nu sint curioasa sa aflu, as vrea ca ea sa zboare urgent din scoala. Daca s-o lamuri problema si reiese ca-i nevinovata, s-o angajeze cine vrea.
Edit: raspunsul e pentru Ripley.
Blackpanterro, nu m-as mira.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

quote:

Pai de unde stii tu ca n-a postat ea filmul pe internet? Eu cred ca asta e varianta cea mai plauzibila.
Nu stiu de ce imi tot explicati voi cum se fac copiii, eu cred ca nu-i musai sa-ti ridici poalele pe internet. Locatia e problema, nu metoda.

Poate ca filmul a ajuns din greseala pe internet, dar poate l-a postat ea sa atraga elevi de liceu. Stim noi cum a ajuns acolo? Daca e vorba de copiii mei nu sint curioasa sa aflu, as vrea ca ea sa zboare urgent din scoala. Daca s-o lamuri problema si reiese ca-i nevinovata, s-o angajeze cine vrea.
Edit: raspunsul e pentru Ripley.
Blackpanterro, nu m-as mira.

Logic, o femeie care arata atat de bine, se rezuma - dc vrea expunere si mediatizare la a suge acel "penis" fara partener. Fara sot, nu in casa si patrul conjugal. Daca vrea sa atraga elevii de liceu, la cum arata sigur ii atrage fara artificii. Si poate parea disponibila si altfel.
Raman la ideea mea: este victima propriei prostii/inconstiente: nu este o femeie careia expunerea online ii satisface vreun viciu. Poate si pt ca si-l poate satisface singura, as seen already. :P

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Ea stie de ce o fi facut chestia asta si cum de o fi ajuns filmul pe internet.
Publicitatea pe care si-a atras-o este nepotrivita pentru un cadru didactic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

este tare profa,zici ca ea e Alina Plugaru

E destul de clar ca filmul si l-a bagat singura pe internet.cu ce e mai presus decat A,ca are statul de profesoara?
Cei mai invata deacum pe elevi??Ca bineinteles ca ei vor dori anatomie

angi pangi http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

fetelor ,e trist,foarte trist ceea ce a patit Daciana.
orasul e mic,lumea e rea si invidioasa.
o cumosc personal.e un om deosebit.
sunt socata nu de filme si poze ,ci de presa si TV.
pe net sunt 7-8filmulete si apare si sotul ei.[sa stiti ca sunt o fam reusita si implinita]
sunt sigura ca nu ea a postat filmele si pozele.
in oras circula fff multe zvonuri:ba ca cineva ravneste la functia de director si asa a reusit sa obtina ce vrea,ba ca facand parte din comisia de BAC nu a favorizat ceva elevi.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Eu nu inteleg de ce toata lumea face n presupuneri cand de fapt nu se cunosc datele:
-cine cand cum a pus filmulete pe internet?
-ce cautau copiii pe acele site-uri?
-are presa dreptul de a se folosi de acele filmulete si de a le expune?

Apoi, mai bine i-ar da afara pe profesorii care ameninta si umilesc elevii, pe cei care primesc si cer spaga, pe cei care vin beti la ore si asa mai departe decat pe unul care apare facand sex pe nu stiu ce site. Pana la urma, site-urile alea nu sunt pentru copii. Si parintii sunt vinovati daca nu le controleaza accesul. Ceea ce fac atatia alti profesori in scoli ii afecteaza direct pe elevi si nu se sesizeaza nimeni, acum gura satului e socata de-o femeie care se masturbeaza. Nemaipomenit, ce sa zic.

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ete , na! De ce la fiecare 5 posturi de-ale mele gasesc pe cineva care sa-mi spuna sa merg la invatat? Eu v-am trimis vreodata la copii , la mancare , curatenie sau sotz? Sau lucru? Zau ca e cam deplasat. Da ma rog , cine se mai uita ?

Spunea cineva ca daca se filma facand dragoste si fiind in tandreturi cu sotul era altceva.......pai zau ca nu vad de ce m-as filma cu prietenul facand dragoste lenta si soptindu-ne "te iubesc"(ca sa nu mai spun ca nu-mi place, probabil nici ei). Te filmezi facand ceva mai "tare". Asa cum nu te pozezi sexy in lenjerie de bumbac si chilot intreg , ci eventual in ceva de dantela neagra cu un portjartier atarnand pe undeva.

Si mie mi se pare........deplasat(ca sunt draguta ) sa se comenteze pe aici prestatia ei. Bravo femeii ca desi e directoare , ocupata si cu nervii intinsi mai duce si o viata sexuala sanatoasa, sper ca la 40 de ani sau cat are sa fac si eu tot felul de nebunii cu sotul

Natasa , stiu ca nu a fost inspirat deloc titlul , cine are o idee mai buna e liber sa-l schimbe sau sa-mi spuna. E sfarsitul sesiunii si imaginatia mea e undeva pe la 0

Ramona , nu , nu era vorba despre acel profesor care a ramas in continuare doctor din simplul motiv ca e foarte bun. Stii ce e ciudat? Ca am trecut si inca trec prin aceeasi facultate fara sa dau din fund sau din altceva, asa ca ma intreb si eu ce face fatuca aia care mai trebuia sa "o ia INCA o data".
Ideea era ca in intimitatea propriei case, pe proprietatea lui , in masina lui , omul poate sa faca ce doreste el. Cazul acela nu era in intimitate , ci in spital asa ca pica.
Daca vedeam filmuletul cu el acasa facand sex cu 3 prostituate de 20 de ani unde cu frisca si tinand capsuni in gura ziceam bravo omului ca mai poate.
repet, in opinia mea sa ne consternam de "comportamentul profesoarei" ar fi cam acelai lucru cu consternarea unui parinte care ar afla ca fiica-sa e gravida cu sotul .

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Depinde despre sotul cui vorbesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:

Depinde despre sotul cui vorbesti.

In care pasaj? Ca am scris "sotz" in mai multe

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput