S-a dus o cariera

Raspunsuri - Pagina 42

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

quote:
Originally posted by ioanadara

S-a spus de multe ori ca in Romania libertatea este din nefericire sinonima cu libertinajul.

In tarile civilizate eu sunt sigura ca nici nu s-ar pune problema ramanerii in post dupa un asemenea scandal.O scoala care se respecta nu ar accepta asa ceva.Oricine a trait afara chiar si cativa ani doar, stie asta.

bineinteles

teodorade angi pangi http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Da, caro, facem alegeri. Intre un profesor abuziv si un profesor vulgar eu aleg: nici unul. E mai clar acum?

denizel, not worth... , hai langa xio, la ignore!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edip spune:

nu cumva devine sport national chestia asta cu profesaore,internetul si sexul?
Profesoar#259; de la IL Caragiale, în ipostaze sexy pe internet
http://www.youtube.com/watch?v=CYm6ejlYcVQ&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Am citit si eu citeva pagini si am tras concluzia ca din toata tarasenia asta cea mai vinovata este massmedia!Punct!
Sunt in stare de orice pt. ratting!Absolut orice!Daca nu s-ar fi bagat si daca n-ar fi facut din asta un capat de tara,probabil ca se termina totul mai usor pt. femeia care a cazut victima si care si-a recunoscut "greseala" imediat ,si-a contactat "superiorii" si si-a depus demisia!
Putea foarte frumos sa se termine asa.Se stia intr-o arie mai restrinsa iar ea,isi putea gasi un alt post ,in alt oras/zona...
Dar nu,nu,asta nu este posibil la noi.Trebuie sa intram cu bocancii in vietile oamenilor,avem nevoie de "senzational" ieftin,suntem avizi de mizerie,de birfa (imi si imaginez cu ce patos o diseaca toate "doamnele" pe la scarile blocului).
Chiar nu avem de gind sa facem nimic pt. viitorul copiilor nostri?Cum sa nu avem copile gravide la virste din ce in ce mai fragede,cum sa nu avem atita violenta ,atitea crime,atitea nelegiuri cind posturile tv,ziarele si stand-urile de "carte" sunt pline numai de mizeria umana(crime,violuri,poze de "mai mare dragul" in vazul copiilor).Oare asa suntem noi,avizi dupa mocirla?Numai asta ne da sens vietii?

Ma intreb(mi-e teama sa zic retoric) cite emisiuni de cultura generala ,de S.O.S (ce sa faci in caz de te trezesti cu casa in flacari in toi de noapte/in cite minute se extinde focul...sau de....),cite emisiuni medicale pe intelesul tuturor(care putin gindite pot fi ffff distractive si informative,si-ar mai invata si "badea din deal" cite una alta,si tzatza X despre semnele unei boli,ale unui abuz(asupra copilului)...)cite emisiuni despre viata animalelor domestice(caini,pisici...) salbatice ,care la fel pot fi nemaipomenit de interesante ,cite emisiuni de DIY ,sa invete tot omul sa bata un cui sa schimbe un bec,sa amenajeze o gradina,cite emisiuni pe teme "scolare" facute in urma unor sondaje ,la care pot participa adultii si in urma carora o larga "arie" ar beneficia de o re-actualizare /improspatare de memorie,ca sa nu mai zic cite ar invata un copil/elev.
cite emisiuni cu si despre voluntari plecati in lume sa invete obiceiuri/traditii diferite.Cite emisuni "survivor" avem,de genul cum sa traiesti o sapt. intr-o jungla/pe apa/pe o insula pustie fara nimic de-ale gurii,fara foc,fara ...
avem voluntari?avem tineri interesati de astfel de actiuni/aventuri??
Sau doar de Big Brother(oare asta era numele emisiunii?) sau de`alde "din dragoste"

dupa vorba proverbului,o sa culegem ceea ce semanam!
Ne plingem ca presa isi va pierde libertatea!Daca isi pierd dreptul sa "scurme" asa fara rusine in vietile oamenilor si sa faca din tintar armasar orice stire...eu`s pentru!
M-am intins mult,sper sa nu va fi obosit ,dar totusi credeti ca gresesc?

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Hannen, parerea mea e ca nu gresesti!

Mai, io nu inteleg de ce nu intelegeti!
Femeia asta NU a fost "vulgara", "cu mutra de proasta", "neepilata", "cu tatele lasate", candidata ideala la "alte meserii " la scoala, in prezenta elevilor!!!!!!!.
Nu si-a aratat sanii elevilor, nu le-a spus nimic despre ce face ea acasa cu barbate-so. Cu elevii vorbea despre mai mult ca perfectu' .

Voi o mai tineti minte pe Belle Watling, aia din Pe aripile vantului? Da' pe Melanie Hamilton Wilkes o mai tineti minte?
Brava voua, pentru ca aveti standarde atat de inalte! Retrageti-va copiii de la scolile pe culoarele carora au pasit vreodata persoane imorale si imperfecte ([la faza asta ma prapadesc de ras]), da' lasati femeia in pace si nu-i mai disecati atata viata privata ca.... zau ca nu se face...Nu v-a facut voua personal nici un rau si nici copiilor vostri nu le-a facut vreun rau.

EDit

Ma intreb cand se va decide ca locul acestui topic e la Barfe, smenuri, susanele .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Denizel, nu le-a spus elevilor ce face cu barbata-su, numai le-a aratat!! Si elevii au vazut si tzatza si putza si de la ea si de la barbata-su.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Exita o diferenta majora: Belle isi accepta statutul, iar Melanie in ciuda faptului ca a fost draguta cu ea si i-a acceptat contributia nu cred ca s-a gandit vreodata ca ar fi lipsit de vreun pericol sa-l dea pe fi-su sa-l mediteze Belle la fraceza...

Slabesc, slabesc si nu ma mai opresc!
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by blackpanterro

Denizel, nu le-a spus elevilor ce face cu barbata-su, numai le-a aratat!! Si elevii au vazut si tzatza si putza si de la ea si de la barbata-su.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

A, da?
Si...cam cum le-a aratat? A adus un ceraceaf alb l-a scoala, l-a intins catu'i tabla si a dat drumu' la proiectie?

Chiar ma gandeam: daca pustii nostri ai citi topicul asta, de partea cui ar fi? De partea profei care face ce vrea ea in timpul liber sau de partea mamicilor care se uita la filmele ei cu sonoru' la maxim, doar-doar isi dau seama daca a pus intentionat filmele pe net sau doar a fost fraiera.

Da' cu modelu' Eminem cum ii facem? Ala zbiara pe net si, mai ales in afara lui ca o uraste pe maica-sa si ca i-ar lua gatu' lu' boschetaru' de tacsu .
Din cate cunosc io copiii, la o anumita varsta, mai degraba is atrasi de modele gen Eminem, decat de modelul profului moral, cu matreata pe revere si certat cu pasta de dinti. Parerea mea .

Eu nu spun ca profii nu trebuie sa respecte anumite criterii da' in cazul asta se face mult zgomot pt. nimic.
Pleaca profa asta din scoala, da' raman aia care nu te trec daca nu faci meditatii cu ei, carora le sclipesc ochii la o punguta cu cafea si le spun elevilor ca-s handicapati. De aia nu mai fuge nimeni. Sa fim seriosi...

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Androix

Exita o diferenta majora: Belle isi accepta statutul, iar Melanie in ciuda faptului ca a fost draguta cu ea si i-a acceptat contributia nu cred ca s-a gandit vreodata ca ar fi lipsit de vreun pericol sa-l dea pe fi-su sa-l mediteze Belle la fraceza...

Incredibil! Deci, femeia asta a devenit acuma prostituata!

Androix, io nu am dat exemplul cu Belle, pentru a face analogia Belle-profa. Am dat exemplul pt. a forta o eventuala analogie Melanie-inalta instanta a forumului .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

quote:
Originally posted by denizel

quote:
Originally posted by Androix

Incredibil! Deci, femeia asta a devenit acuma prostituata!

Androix, io nu am dat exemplul cu Belle, pentru a face analogia Belle-profa. Am dat exemplul pt. a forta o eventuala analogie Melanie-inalta instanta a forumului .

Atunci explica naibii mai clar!!
Sunt sigura ca elevii privesc mult mai detasat si mai obiectiv situatia. Si cred ca originalitatea profei le trezeste respectul... parerea mea desigur.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput