S-a dus o cariera

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

LOOOOL, in timp ce sotul era cu mana toata in dansa, vecinul ii dadea cu bormasina LOOOOL.

Si pe bune acum daca, cunosti persoana masca aia nu protejeaza identitatea.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

quote:
Originally posted by blackpanterro

LOOOOL, in timp ce sotul era cu mana toata in dansa, vecinul ii dadea cu bormasina LOOOOL.

Si pe bune acum daca, cunosti persoana masca aia nu protejeaza identitatea.

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Ntz, panterro, vecinul era in alt sutdio, alt film! LMAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

quote:
Originally posted by denizel

daca profesorii ar trebuie sa fie perfectiunea intruchipata, Eliade nu ar fi trebuit lasat sa predea la nici o scoala din lumea asta.

Poate daca detaliezi, incepem sa pricepem ce vrei sa spui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by mQQm

denizea, lasa-l pe Eliade in pace, te rooooog, ca-i sacrilegiu

Sa fiu eu asta?
In fine, presupun ca da si raspund cat pot de concis: in lumea in care traiesc eu, este de un milion de ori mai grav ca un om sa fi imbratisat ideologia legionara decat sa-si expuna organele genitale pe net.
Din umilele mele cunostinte, penisurile in erectie care se distreaza pe net nu organizeaza pogromuri. Legionarii, cica da!

Cu toate acestea, mi l-as dori in orice clipa pe Eliade profesorul copilului meu.
Eu si barbate-mio ii suntem modele copilului nostru si ne angajam sa-l uimim zilnic prin moralitatea noastra desavarsita . Profesorii sa faca bine sa-l uimeasca prin inteligenta si buna pregatire. Atat si nimic mai mult!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Da dar vezi tu denizel ca poate 90% din profi nu uimesc pe nimeni, nici cu inteligenta, nici cu pregatire buna.

Ce e asa de greu de crezut ca doamna asta s-a pus singura pe net?A vrut sa se joace putin cu focul si s-a ars, atata tot.

Repet, as vrea sa vad un articol in care vreun prof din lume a patit asa ceva si a ramas in postul de prof.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Vorbiti de femeia aia ca nu mai are ce cauta in invatamant, de parca ea ar sta acuma la poarta scolii, implorand sa fie primita inapoi....cred ca ea singura va considera ca gata, nu mai poate fi prof.....

Din cate am citit, tipa vrea sa emigreze......Ar fi bine sa-si schimbe insa numele, caci sunt multi angajatori, mai ales in vest, care inainte de a angaja mai apeleaza la google, pentru a obtine mai multe informatii despre respectivul candidat la job....

Alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by blackpanterro

Da dar vezi tu denizel ca poate 90% din profi nu uimesc pe nimeni, nici cu inteligenta, nici cu pregatire buna.

O, da, Adriana, abia aici e problema!! Asta e adevarata problema care ar trebui sa ne preocupe!

Desigur ca profa asta nu mai poate profesa in invatamant.
Daca era una din cei 10% profesori exceptionali din invatamantul romanesc, asta e, ghinionul elevilor.
Daca parintii lor nu ar fi fost in permanenta cautare de modele pentru copiii lor (altele decat ei), copiii ar fi beneficiat in continuare de inteligenta si buna pregatire a profesoarei lor de franceza.
Li s-ar fi explicat ca ceea ce a facut profa cu barbate-so in timpul lor liber nu e treaba lor, a elevilor, nici a lor, a parintilor, si s-ar fi revenit la lectiile de franceza.
Dar deh, nu ne putem pune cu modelo-cautatorii :-)).

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

blackpanterro nici un prof din lume care a patit asa ceva nu a ramas in post, pentru ca... am scris in prima mea postare.

Dar nici nu cred ca a fost tarnuit prin presa asa cum s-a intamplat in cazul de fata fara sa aiba drept la replica. Si nici nu cred ca a fost judecat pe vreun forum sau ca cineva i-a sustinut cu tarie vinovatia fara sa aiba vreo urma de dovada.

Exista un procent foarte mare de profesori exceptionali si foarte multi dintre acestia fac sex la limita moralitatii - asa cum o vede majoritatea - .

Denizel nu a scris la intamplare de Eliade. Si eu as mai fi adaugat multi altii: Creanga (care a fost chiar pedagog)Baudelaire - care l-a influentat pe Arghezi, Rimbaud, Verlaine etc...
Sunt nume sonore cu moralitate indoielnica precursori ai unor stiluri literare, pe care copiii nostri ii invata la limba romana si care la vremea lor au fost modele.
Societatea va trebui sa inteleaga ca poate desparti omul de opera sa fara teama de a vedea in fata ochilor in loc de rime penisuri caci cine vede lucrurile in modul acesta acela este un om bolnav.

Mai bine s-ar fi dezbatut pozitia presei sau libertatea adolescentilor de a umbla pe siteuri la voia intamplarii fara sa fie supravegheati de parinti. Si atunci cand copilul va capata un comportament deviant ce va face parintele? Ghici pe cine va da vina?

Of, course, pe profa de franceza...

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Excelent, Viviana!!! &

Mergi la inceput

O ba da Viviana, cand toate astea ies in presa toate ziarele vuiesc peste tot in lume.Mai ales de profesori, preoti, judecatori, politicieni.Sunt subiecte prea juicy ca sa nu ii pese nimanui.

Mergi la inceput