S-a dus o cariera
Raspunsuri - Pagina 14
XIO spune:
quote:
Originally posted by desprecopii
Xio - da esti frumoasa.
Pantofii sunt toti ai tai?
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
La cum se manifesta letita, cred ca ar fi cazul sa spun ca era o gluma nu?
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
denizel spune:
quote:
Originally posted by Letitia1
Xio ghinion. Am vazut poze cu tine si nu am picat in fund cind te-am vazut Din contra! Cit despre IQ, dupa mesaje nu s-ar spune....
Urat de tot!!!! Te voi raporta la moderator!
Letitia1 spune:
Xio esti fata buna, dar experienta de viata te lasa balta. Nu dispera! Vei imbatrini si ne vei da dreptate, dar nu te grabi sa o faci! Fii tinara si frumoasa cit poti de mult!
Natasa spune:
quote:
Ramona,am un IQ de 180 , sunt frumoasa de pici in fund ,cu un corp de zeita ,am o vila poleita in aur. Iti dau "fum" in orice domeniu.
Xio ghinion. Am vazut poze cu tine si nu am picat in fund cind te-am vazut Din contra! Cit despre IQ, dupa mesaje nu s-ar spune....
Eu una ma contrez cu Xio si cu parerile ei, dar comentariul asta e jenant. Sau zimbetele alea puse la urma sterg jignirile? Dupa mesajele cui poti determina IQ-ul, dupa cele ale persoanelor care iti cinta in struna?
Qamar spune:
quote:
Ramona,am un IQ de 180 , sunt frumoasa de pici in fund ,cu un corp de zeita ,am o vila poleita in aur. Iti dau "fum" in orice domeniu.
urit....
si cu speranta ca nu ma filmeaza nimeni, mie mi se pare chiar faina XIO...
dar, noah, daca ea a deschis topicul asta, trebuie sa o atacam un pic...asa-i?
rusinica
XIO spune:
quote:
Originally posted by denizelquote:
Urat de tot!!!! Te voi raporta la moderator!Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Denizel , lasa Doamna in pace! N-are rost.
In cazul unor copii de generala cred ca ar fi mai usor:
-nu au multi acces la asa ceva
-li se poate explica frumos in cazul in care au vazut ca femeia vroia sa faca un bebe, sau ca asa fac oamenii care se iubesc
In vazul celor de liceu .... cred ca s-ar uppgradui "smecheria" in functie de glumele facute la adresa ei desi stiu cu totii ce se intampla intre un barbat si o femeie , din teorie , iar multi din practica.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
ellej spune:
quote:
Xio, de unde stii ca a fost postat fara acordul ei? O cunosti cumva?
Nu vad abuzul. Probabil elevii ei au dibuit-o si au pirit-o la ziarul local, mai ales ca era directoare!!!!. Imi pare rau pentru ea, dar aici in vest ar trebui sa se gindeasca la o alta profesie (cariera). Nimeni nu ar tolera asemenea comportament!
Xio lasa problemele astea in seama adultilor. Mergi si invata pentru sesiune. Te intrebam peste 10 ani daca ti-ai da copilul la o scoala unde este directoare o astfel de individa. Nu m-a deranjat ca a facut aceste filme, ci faptul ca le-a expus pe internet ([red]daca nu vroiau sa le expuna, nu-si puneau masca, era un home movie). Au stiut ce fac de la inceput dar nu credeau ca o sa se descopere. [/red]
Nu va suparati pe mine, dar nu ma pot abtine:
Daca si-a pune masca voia clar sa se exhibe ulterior pe net, nu? si cum adica au stiut ce fac? Au stiut ca fac sex dar sperau sa nu se descopere ?
Adica doi adulti casatoriti nu au voie sa aiba fantezii sexuale? Si daca le au, n-au voie sa si le filmeze ca sunt taxati drept perversi?
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
loryi1974 spune:
Buuun ,s-au pozat,s-au filmat,au facut ce au vrut in casa lor.Nimic de zis.
Problema se complica in momentul in care apare intrebarea :cum au ajuns pe internet?
1.Le-a luat cineva din calculatorul dus la reparat.Atunci acel cineva trebuie sa plateasca.Fara dubii.Pentru ca a furat ceva.
2.Au lasat Dc-share si atunci au dat dovada de o prostie fara seaman.Si se pare ca in acest caz ,din pacate,ei o platesc.
In casa lor,pot sa faca orice,normal,numai ca atunci cand filmezi asa ceva iti iei niste minime precautii,macar stiind ca ai un copil de 6 ani care ,din greseala,poate sa dea,umbland la calculator,peste asa ceva.Sau poate sa ti se strice calculatorul si atunci ce faci?Te duci la gica si ii spui:repara-mi calculator ,dar nu te uita .Nu ai nico garantie ca respectivul va fi un om cinstit.
Au fost cazuri recente cu poze duse la developat mai socante si aparute pe net,tot prin bunavointa unor profesionisti.
In ceea ce priveste excluderea din invatamant,e mai greu sa ma pronunt,dar ,din pacate,iese din acest scandal cu reputatia patata si este mai dificil,inclusiv pentru ea,sa apara in fata unor copii care probabil sunt la curent cu filmuletele.
Deci,eu cred ca ori a fost furt si persoana aceea trebuie sa plateasca sau a fost o prostie fara margini si atunci ,din pacate, profesoara isi plateste prostia.
Este adevarat ca are deptul la intimitate,dar in acelasi timp are acasa un copil de 6 ani care ar putea da peste filmulete.De aceea,poate teebuia sa-si ia niste masuri de precautie.