Cand incep copii mici sa vorbeasca?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Nu va mai ingrjoratzi si nu mai ducetzi copiii la doctor degeaba. Totzi copilasii vorbesc dupa doi ani. Fetitzele putzin mai devreme, cu cateva luni. Nici al meu baiat nu vorbeste (un an si 7 luni). Spune cuvinte bisilabice: mama, tata (si variantele mami, tati tactu'-tatu), caca, papa, amy, ampa (lampa), ham (cainele), nana (pisica), apa, aba (alba), bu (buna si blue-albastru), red (ye), yelow (ya-ya), green (ghin), nu, da, chi-(key) (cheia), ala, aia, aici, dar cate bisilabice pot exista?

Mamicile sau bunicile de copilasi mari isi amintesc cum vorbeau copiii lor mai devreme de doi ani, dar eu una nu prea le cred, sincer. Citisem in Unica cum mama lui Andi Moisescu se lauda ca fi-su a facut ultima oara pipi pe el inainte de un an si pentru ca era un creion pe masa si el a vrut sa isi ascunda "fapta", ar fi spus "nu eu, cleionul!"... Haida-de! Un copil de 11 luni! Oare asa o sa ma ramolesc si eu si o sa torn gogosi? Noroc ca fi-su a povestit in paralel aceeasi intamplare ca avand loc dupa 3 ani, sa nu ramanem confuzatzi!

Numai bine!

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Ce bine ca soacra mea este departe!
Dar cine stie ?Poate ca isi face si ea
astfel de ginduri>Am sa-i scriu ca fetita
mea care a implinit zilele trecute 1 an si 4 luni
a inceput scoala acu' pe 15 sept. Ca sa nu
stea cu grija ca nu e la fel de rea de gura ca si ea.
De fapt soacra mea cred ca a surzit de batrinete .
Asa ca pot sa-i spun in caz ca ne-ntilnim ,ca fetita vorbeste,
ea n-aude.!!

aceasta a fost o povestire SF

cici

Mergi la inceput